Kassandra Bay Suites & Spa

  • • Hotel for gæster over 16 år
  • • Deluxe-værelser med privat pool
  • • Beliggenhed ved Vasilias-stranden

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Kassandra Bay Suites & Spa på Skiathos er en del af det større Kassandra Bay-kompleks, og henvender sig til voksne gæster over 16 år. Hotellet lokker med sin beliggenhed lige ved siden af Vasilias-stranden og et hyggeligt poolområde. For en ekstra luksuriøs ferie, så kan du booke et deluxe-værelse med privat pool.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2 personer. Deluxe-værelser plus for 2 personer. Deluxe-værelser med privat pool for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8 ud af 10
Baseret på 2 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Kassandra Bay Suites & Spa er en del af Kassandra Bay Resort. Hotellet er moderne, ligger tæt på stranden og er beliggende mellem Megali Ammos og Achladies, i det rolige område Vasilias. Her er et stort poolområde med to pools, der deles med hotel Kassandra Bay samt en pool, der kun er for gæster på Kassandra Bay Suites & Spa. Solstole, parasoller og poolhåndklæder. Strandservice med gratis solstole, parasoller og strandhåndklæder. Du bestiller kolde drikkevarer til stranden ved at trykke på en knap på parasollen. Der findes også vandsportsaktiviteter (ikke i hotellets regi) på stranden mod betaling.

Restaurant Kassandra serverer middagsbuffet, Pergola tilbyder lettere frokost/snacks og der er også en a la carte-restaurant Mesoyios. Pool-/snackbar, Pelagos, som er åben hele dagen.

Gratis wifi på hele hotelområdet. Receptionen, som deles med Kassandra Bay, er åbent døgnet rundt. Der findes også en reception for Kassandra Bay Suites & Spa. Ved ankomst/afrejse standser transferbussen ca. 150 meter fra hotellet, bagagen transporteres.

Taxibåd fra hotellet mod betaling til Skiathos hver halve time i højsæsonen. Gode busforbindelser til Skiathos by (4 km). 800 m til centrum i Achladies. Et par taverner i nærheden af hotellet. Trafikken fra hovedvejen nær hotellet, kan opfattes som forstyrrende. Kassandra Bay Suites & Spa deler faciliteter, så som restauranter og poolområder med hotel Kassandra Bay.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension (morgenmadsbuffet og a la carte middag) kan tilkøbes.

Vær opmærksom på

Hotellets fitnessrum er lukket resten af sommersæsonen 2021.

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Vasilias

Kassandra Bay

Velkommen til hotel Kassandra Bay på Skiathos der er beliggende lige ved Vasalias-stranden. Her finder du alt, hvad du har brug for til at nyde din ferie. Poolområdet har en magisk havudsigt, og vil du til Skiathos by, så er der både bus- og bådforbindelser.

Skiathos Club

Oplev hotel Skiathos Club beliggende i det naturskønne Katsarou-område, på en bakke ca. 800 meter ovenfor Vasilias-stranden på Skiathos. Herfra har du en fantastisk panoramaudsigt over Det Ægæiske Hav. Nyd en svømmetur i poolen eller oplev seværdighederne i nærheden.

Oniro Skiathos

På Oniro Skiathos bor du i fredelige omgivelser på en bakke over badebugten Vasilias. Fra hotellets poolområde har du en betagende udsigt over havet. Her venter et dejligt poolområde og en restaurant, der serverer lækre græske retter.