Kassandra Bay Suites & Spa

  • • Hotel for gæster over 16 år
  • • Deluxe-værelser med privat pool
  • • Beliggenhed ved Vasilias-stranden
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Kassandra Bay Suites & Spa på Skiathos er en del af det større Kassandra Bay-kompleks, og henvender sig til voksne gæster over 16 år. Hotellet lokker med sin beliggenhed lige ved siden af Vasilias-stranden og et hyggeligt poolområde. For en ekstra luksuriøs ferie, så kan du booke et deluxe-værelse med privat pool.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2 personer. Deluxe-værelser plus for 2 personer. Deluxe-værelser med privat pool for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Kassandra Bay Suites & Spa er en del af Kassandra Bay Resort. Hotellet er moderne, ligger tæt på stranden og er beliggende mellem Megali Ammos og Achladies, i det rolige område Vasilias. Her er et stort poolområde med to pools, der deles med hotel Kassandra Bay samt en pool, der kun er for gæster på Kassandra Bay Suites & Spa. Solstole, parasoller og poolhåndklæder. Strandservice med gratis solstole, parasoller og strandhåndklæder. Du bestiller kolde drikkevarer til stranden ved at trykke på en knap på parasollen. Der findes også vandsportsaktiviteter (ikke i hotellets regi) på stranden mod betaling.

Restaurant Kassandra serverer middagsbuffet, Pergola tilbyder lettere frokost/snacks og der er også en a la carte-restaurant Mesoyios. Pool-/snackbar, Pelagos, som er åben hele dagen.

Gratis wifi på hele hotelområdet. Receptionen, som deles med Kassandra Bay, er åbent døgnet rundt. Der findes også en reception for Kassandra Bay Suites & Spa. Ved ankomst/afrejse standser transferbussen ca. 150 meter fra hotellet, bagagen transporteres.

Taxibåd fra hotellet mod betaling til Skiathos hver halve time i højsæsonen. Gode busforbindelser til Skiathos by (4 km). 800 m til centrum i Achladies. Et par taverner i nærheden af hotellet. Trafikken fra hovedvejen nær hotellet, kan opfattes som forstyrrende. Kassandra Bay Suites & Spa deler faciliteter, så som restauranter og poolområder med hotel Kassandra Bay.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension (morgenmadsbuffet og a la carte middag) kan tilkøbes.

Vær opmærksom på

Hotellets fitnessrum er lukket resten af sommersæsonen 2021.

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder