Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning. Tv med internationale kanaler. Køleskab. El-kedel mod forespørgsel i receptionen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelse i etage

Dobbeltværelser i etage med tv på begge etager. Dobbeltseng på øverste etage og sovesofa på nederste. Tv med internationale kanaler på begge etager. Køleskab. El-kedel mod forespørgsel i receptionen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet på nederste etage. Mindre badeværelse med bruser og toilet på øverste. Balkon med havudsigt.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer.

Executive-værelse

Executive-værelser i åben planløsning. Dobbeltseng og sovesofa. Tv med internationale kanaler. Minibar. El-kedel mod forespørgsel i receptionen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Familie-værelse

Familie-værelset består af to værelser og to badeværelser. En dobbeltseng og to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel på forespørgsel. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon og havudsigt.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Antal personer: 4 personer.

Større dobbeltværelse

Større dobbeltværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Tv med internationale kanaler. Køleskab. El-kedel mod forespørgsel i receptionen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer og tøfler. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt eller udsigt mod haven.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2 personer eller 2-3 personer.