Værelsestyper

Dobbeltværelser

Lyse og renoverede dobbeltværelser med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning. Tv med satellitkanaler. Køleskab. El-kedel mod forespørgsel i receptionen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer og tøfler. Brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelser i etage

Dobbeltværelser i etage med tv på begge etager. Dobbeltseng på øverste etage og sovesofa på nederste. Tv med satellitkanaler. Køleskab. El-kedel mod forespørgsel i receptionen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer og tøfler. Brus og toilet på nederste etage. Mindre badeværelse med brus og toilet på øverste. Balkon med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer.

Executive-værelser

Executive-værelser i åben planløsning. Dobbeltseng og sovesofa. Tv med satellitkanaler. Minibar. El-kedel mod forespørgsel i receptionen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Familie-værelser

Familie-værelser er to dobbeltværelser med connecting doors. To soveværelser med dobbeltseng og to separate senge. To badeværelser. Tv med satellitkanaler. Køleskab. El-kedel mod forespørgsel i receptionen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 4 personer.

Større dobbeltværelser

Lyse og renoverede større dobbeltværelser med dobbeltseng eller to separate senge. Tv med satellitkanaler. Køleskab. El-kedel mod forespørgsel i receptionen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer.