Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7 ud af 10 baseret på 88 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,0 / 10
Rengøring
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,5 / 10
Mad og drikke
 
6,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,6 / 10
Service
 
7,8 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Beliggenhed og personale
-

Bekræftet køb : 2023-10-25


5 ud af 10

+
Værelset og beliggenhed , pool
-
Meget anmassende morgenmadstjenere, men har klaget

Bekræftet køb : 2023-10-04


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-04


5 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-04


10 ud af 10

+
Personalet og servicen
-
Kun en ny brødrister, hvilket jeg også har nævnt for dem. Jeg er meget tilfreds med hotellet

Bekræftet køb : 2023-10-01


8 ud af 10

+
Personalet/servicen
-
Første nat var der ikke et værelse klar til os. Vi ankom kl ca 1:00 om natten. Vi blev ledt over i et anneks på 3. sal(vi er snart 70) uden elevator. Opgangen flød med affald og værelset trængte klart til forbedring. Det skal dog lige nævnes at receptionisten bar vores kufferter op på værelset.

Bekræftet køb : 2023-09-25


6 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-24


5 ud af 10

+
Beliggenhed og personalet
-

Bekræftet køb : 2023-09-20


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-20


10 ud af 10

+
-
man kunne jo variere lidt på madsiden

Bekræftet køb : 2023-09-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

41% af gæsterne anbefaler

280 bedømmelser
Meget godt
 
67
Godt
 
69
Middel
 
70
Mindre godt
 
30
Dårligt
 
44

5 nyeste bedømmelser

01-08-2018

af marinarohde07 Århus, Danmark

Larm døgnet rundt, men rigtig godt personale

Min kæreste og jeg købte en uges ferie til Manousos City Hotel med all-inclusive fra d. 24 juli 2018 til 31 juli 2018. Selvom vi er jævnaldrende med de andre unge på hotellet, så havde vi købt ferien for at få noget ro og slappe af - det vil sige ingen fester. Da vi ankom om aftenen blev vi mødt af cirka fem svenske drenge uden trøje på i receptionen, som snakkede meget højt. Vi fik værelse 616, som ligger med en god udsigt udover havet, men desværre også ud mod bargaden. Derfor var der meget larm, men dette kunne (som andre også har skrevet) dæmpes ved at lukke altandøren. Vi valgte dog at bede om at få et nyt værelse, som personalet var meget behjælpelige med at skaffe. Vores nye værelse 401 lå lige ud mod elevatoren. Dette var et sandt helvede, og vi blev vækket flere gange af råbende unge, og folk som snakkede lige ude foran vores dør. Poolen var også bombarderet med unge, så vi var nødt til at søge mod stranden, som heldigvis kun lå 150 meter væk. Maden var gennemsnitlig, men vi har dog aldrig oplevet et hotel som servere pasta med kødsovs hver dag, blå hotwings (måske for børnenes skyld?) og pomfritter til morgenmad. Rengøringen var fin. Alt i alt var vi meget overraskede over, hvor meget larm der egentlig var, og hvor lidt respekt folk kan have på et hotel midt om natten. Personalet er dog super gode, og vi har aldrig oplevet noget lignende, hvor man nærmest får et smil på læben af deres imødekommenhed. TIPS: hvis I har søgt en rigtig slap-af-ferie som os, så er det nok IKKE stedet for jer. Hvis I af en eller anden grund havner her i alt larmen, så søg ned mod stranden (lig på stenene, så får I ikke sand over det hele) eller det lidt mere centrale område med butikker som Zara osv.

 
08-07-2018

af Kifah A

Sommerferie

Det var et godt ophold til en rigtig fornuftig pris og meget venlige personale. Meget central placeret hotel midt i det hele. Rene værelser. Næsten daglig rengøring. Midt i byen og tæt ved havnen. Alt i alt er det et godt hotel.

 
11-07-2017

af ndersen1968 Nykøbing Falster, Danmark

Godt Hotel, Venligt Personale

Personalet og Hotellet og rengøringen er i top, Men, men ,men, lad være med at tage derhen som børnefamilie, Fra Juni til August er det udpræget for unge mennesker, der er til bræk, fest og bræk, og hærgen af pool område, Personale kæmper en brav kamp for at opretholde en nogenlunde standard, i pool område, men med en horden af Svenske møgunger som ikke kender til god opførsel, er det svært,

 
02-08-2016

af MDixen Odder, Danmark

Ungdomshotel

Selve hotellet er fint, et rigtig græsk gennemsnitshotel. Værelserne er ikke store, men der er hvad man behøver. Rengøringen er fin, dagligt håndklædeskift, skønt. Hotellet ligger dejligt centralt, tæt på bymidte og strand. Personalet er ovenud søde og servicemindede. Desværre er der RIGTIG mange MEGET fulde unge svenske turister. De indtager stort set hotellet. Det er sikkert super for unge mennesker, men kan ikke anbefales for folk over 30 eller børnefamilier... Buffeten i all inclusive henvender sig også til de meget unge. Pasta, kødsovs osv... meget lidt græsk mad. Alle drinks og øl i all inclusive serveres i plasticbægre fordi de ellers bliver smadret. Så hvis man kan acceptere høj teknomusik ved poolen, og drinks kastet i poolen, kedelig ugræsk mad og voldsom feststemning, ja så er hotellet helt i top. Ellers bør man nok vælge et andet hotel...

 
21-09-2015

af Friedrich Oskar H Sønderborg, Danmark

Ophold fra den 6 sept til 20 sep

da vil ankom til hotellet ( to familier) på samme booking, , var det første vi mødte ved receptionen ,, en gæst der nærmest blev skældt ud ,da han bad om at få oplyst hvilken værelse, han ville få , når det var rengjort, det kunne han ikke få oplyst , han kunne komme om en time igen. det skal lige bemærkes, at der på et stort skilt stod at værelserne , ville være tilgængelige fra kl 14. ... klokken var over. vores tur.... kunne få anvist Eet værelse , det andet ikke klar .Vi bad om at få værelser på samme etage , kunne ikke lade sig gøre, afhang af hvilket værelse der blev færdig først. i kan komme 15,30 var svaret .Fik så anvist et værelse på en anden etage. gad ikke bøvle mere med dem. Da vi ønskede at sidde på samme terrasse, flyttede vi en stol, fra det ene værelse,. til terrassen ,stolen blev næste dag fjernet. efter gentagne forsøg på at få stolen udleveret, opgav vi. Fønen virkede ikke, toiletdøren kunne ikke låses ,håndtag på skabe der hang, i køleskabet, manglede bøjler til at holde flasker. Lidt positivt, vi fik rene håndklæder hver dag, og rengøringpersonalet hilste. et hotel vi HELT SIKKERT IKKE BESØGER IGEN.