Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Tv med internationale kanaler. Lille køleskab og el-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse. Visse balkoner har pooludsigt, havudsigt eller delvis havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

Dobbeltværelser i sidebygning

Dobbeltværelser med to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa eller i køjeseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse. Nogle balkoner har delvis havudsigt.

Værelserne er placeret i en sidebygning, ved hotellets 25 meter store pool og sportscenter, ca. 500 meter fra stranden og ca. 150 meter fra receptionen/hovedbygningen.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med en soveværelsesdel og en opholdsrumsdel, der kan adskilles med en skydedør. En dobbeltseng eller to enkeltsenge i soveværelsesdelen og mulighed for ekstra opredninger i sovesofa i opholdsrumsdelen. Tv med internationale kanaler. Lille køleskab og el-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse, nogle balkoner har havudsigt, delvis havudsigt eller pooludsigt.

Antal personer: 2-4 personer.

Familie-værelser med privat pool

Familie-værelser med udeplads med privat pool. Soveværelsesdel og en opholdsrumsdel, der kan adskilles med en skydedør. En dobbeltseng i soveværelsesdelen og mulighed for ekstra opredninger i sovesofa i opholdsrumsdelen. Tv med internationale kanaler. Lille køleskab og el-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Udeplads med privat pool.

Antal personer: 2-4 personer.