Værelsestyper

Dobbeltværelser

Pæne dobbeltværelser med tv, lille køleskab og el-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

Dobbeltværelser i sidebygning

Dobbeltværelser beliggende i sidebygning. Dobbeltværelser for 2-3 personer har plads til ekstraopredning i sovesofa. I dobbeltværelser for 2-4 personer sover 2 personer i køjeseng. Alle dobbeltværelser har tv, lille køleskab og el-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse. Nogle balkoner har delvis havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelser

Pæne og rummelige familie-værelser med en soveværelsesdel og en opholdsrumsdel, der kan adskilles med en skydedør. En dobbeltseng i soveværelsesdelen og mulighed for ekstraopredning på sovesofa i opholdsrumsdelen. Tv. Lille køleskab og el-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle balkoner har havudsigt, delvis havudsigt eller pooludsigt.

Antal personer: 2-4 personer.

Familie-værelser med privat pool

Pæne og rummelige familie-værelser med udeplads med privat pool. Soveværelsesdel og en opholdsrumsdel, der kan adskilles med en skydedør. En dobbeltseng i soveværelsesdelen og mulighed for ekstraopredning på sovesofa i opholdsrumsdelen. Tv. Lille køleskab og el-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Udeplads med privat pool.

Antal personer: 2-4 personer.