Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse. Nogle balkoner har pooludsigt, havudsigt eller delvis havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

Dobbeltværelse i sidebygning

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa eller i køjeseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

  • Værelserne er placeret i en sidebygning, ved hotellets 25 meter store pool og sportscenter, ca. 500 meter fra stranden og ca. 150 meter fra receptionen/hovedbygningen.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 1-3 personer/2-3 personer/1-4 personer, heraf 1 barn/2-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelse med delt pool

Dobbeltværelser med fælles pool på terrassen i stueplan og pooludsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 28 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med balkon eller terrasse. Nogle balkoner har pooludsigt, havudsigt eller delvis havudsigt. Et soveværelse og et opholdsområde, der kan adskilles med en skydedør. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofaer. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 51 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Familie-værelse med privat pool

Familie-værelser med terrasse og privat pool. På terrassen er der komfortable loungemøbler og solstole. Et soveværelse og et opholdsområde, der kan adskilles med en skydedør. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofaer. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.