Træning på Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er det nyeste medlem af vores Playitas-familie, et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familier, par, enlige rejsende og hobby-motionister. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter indgår i rejsens pris. Læs mere om Sports Inclusive længere nede på siden.

Hotellet har et nybygget veludstyret og flot fitnesscenter med frie vægte, maskiner, cardio-maskiner og et stort strech-område. Vi tilbyder daglig træning; holdtræningssessioner, træningstimer med instruktør som funktionel træning, yoga, dansetimer og meget mere. Nybygget udendørs fitnesscenter til crossfit træning/funktionel træning, som vi kalder WOD Box. To nybyggede padelbaner og 6 tennisbaner med coaching og holdspil. Vandsportsfaciliteter såsom kajak og SUP (stand up paddle board). Mountainbike og landevejscykel. Der er multicourt til 5-5 fodbold og basketball. Løb og løberuter. Beachvolley. Vi tilbyder selvfølgelig også konkurrenceevents hver uge som f.eks. Akvathlon, løb og denne uges WOD-udfordring.

Levante - powered by Playitas er udviklet af Apollo Sports, og hotellets faciliteter er bygget til at tage imod motionister og eliter på alle niveauer.


Mere om træningen på Levante - powered by Playitas

Her kan du se træningsbilleder og lære mere om den sport og træning, som tilbydes på Levante - powered by Playitas.  
Scan QR-koden for at se aktuelt sportsprogram eller klik på QR-koden for at se et eksempelprogram.

Fitnesscenter

Her finder du nok øens mest veludstyrede hotel-fitnesscenter, der er beliggende i hotellets hovedbygning. I fitnesscenteret findes bl.a. løbebånd, romaskiner, cardiomaskiner og frie vægte samt et stort område til øvelser og stretch. Der er godt med plads i fitnesscenteret, og det er godt tempereret med aircondition.

Padel

Den populære ketsjersport padel har taget verden med storm. På hotellet tilbydes to nybyggede baner. Det er muligt at leje udstyr. Der arrangeres også holdspil.

Holdtræning på Levante Beach Resort

Holdtræning

Her findes flere områder for holdtræning. En stor og en mindre platform (udendørs) samt en multicourt (udendørs) for holdtræning under åben himmel. Her foregår holdtræning til musik såvel som morgenens yoga. Også på multicourten foregår holdene til musik. Mellem holdene spilles der fodbold og basketball. Multicourten kan bookes af grupper, når der ikke er planlagt træning (ifølge træningsskema). Der findes også et mindre holdtræningsområde for den lille gruppe eller den store familie.

WOD Box

WOD boxen er et udendørs fitnesscenter, tilpasset crossfit-træning, funktionel træning i hold og andre former for træning for dem, der ønsker at træne udenfor i frisk luft, men med tag over hovedet. Her træner vi både muskler, hjerte og lunger. WOD står for "work out of the day".

Tennis på Levante Beach Resort

Tennis

Her findes seks tennisbaner og mulighed for lektioner for både voksne og børn. Underlaget er kunstgræs. Tider/baneleje bookes i sportsbookingen, samt lån af udstyr såsom ketsjer og bolde.

Cykling på Levante Beach Resort

Cykling

Flade kystveje og udfordrende bakker - området uden for hotellet er ideelt for cyklister. Hotellets cykelcenter tilbyder gratis udlån af mountain bikes og landevejscykler for gæster fra 18 år, eller fra 13 år i selskab med en voksen. Tag med på en arrangeret tur, kom forbi og fix cyklen, få luft i dækkene og få en kop cykelkaffe, inden du begiver dig ud på en tur. Medbring dine egne sko og pedaler. Vi har SPD og flats, men altid rart at have sit eget udstyr med. Hjelm er obligatorisk og er inkluderet i cykeludlejningen.

Det er også muligt at medbringe sin egen cykel.

Hvis du er cykelrytter, kan du nemt tage din egen cykel med. Forudbestil din cykeltransfer hos flyselskabet, og husk at tilføje cykeltransfer til bussen direkte i din booking. Du pakker cyklen i en cykeltaske eller i en cykelkasse fra cykelforhandleren.

Vandsport på Levante Beach Resort

Vandsport

Der findes mange forskellige vandsportsfaciliteter - såsom sejlads, kajak, SUP og windsurfing.

SUP & kajak
Prøv et stand up paddleboard eller kajak. Lån udstyr selv, med dem du rejser med eller tilmeld dig en guidet tur på SUP eller med kajak med vores instruktører uden ekstra omkostninger.

Sejlads
Her instruerer vores team jollesejlads på alle niveauer 6 dage om ugen. Vi følger Royal Yachting Association (RYA) start sailing programme for begyndere. For den mere erfarne jollesejler tilbyder vi RYA niveau 2 og mindre kurser i spinnaker, enmandsjolle & katamaran. Kursus/udstyr mod betaling.

Vandski, wakeboarding og wake surfing
Prøv vandski, wakeboard eller wake surf. I løbet af din første lektion vil instruktørerne lære dig det grundlæggende i at komme op bag båden. Hvis du vil videre og lære et trick eller to, anbefaler vi at booke en pakke med flere lektioner for mere tid med teknisk træning. Kursus/udstyr mod betaling.

Windsurfing, Windsurf Foiling & Wing foiling
Her er gode forhold for windsurfing med rolige morgener, der passer til begynderen og blæsende eftermiddage for den mere øvede surfer. Vi tilbyder undervisning for alle niveauer. Kursus/udstyr mod betaling.

Vindforhold
Den typiske vindhastighed varierer fra 2-4 m/s, med milde forhold på land om morgenen og kraftigere fralandsvind senere på dagen. Meltemi termiske vinde er typiske for dette område og er stærkest i juli og august, men du kan også opleve dem i juni eller september. Når Meltemi blæser, kan du forvente moderat vind om morgenen, som stiger til en styrke på 4-5 m/s om eftermiddagen.

 

 

 

Svømning på Levante

Svømning

For dig, der vil svømmetræne, findes der et 25-meters bassin med startskamler og banetov, der er perfekt til dig, der træner, træner før en konkurrence eller som bare kan lide at svømme i poolen. Poolen er placeret ved siden af ​​anneksbygningen, og hvis du er en en morgenfrisk svømmer, anbefales det at booke et værelse i stueetagen i anneksbygningen.

Sportbooking

Her booker du tennisbaner, padel, cykler eller køber det tøj, du har glemt at medbringe.

Sociale sportsgrene

Hver uge arrangeres basketball, volleyball, fodbold og andre sjove sportsgrene.
Der er også et bordtennisbord udendørs.

Løb på Levante Beach Resort

Løb

Gode løbemuligheder på asfalt, grus, sti eller terræn.

Beachvolley

Her spiller vi både på skemalagte tidspunkter samt spontant spil mod andre gæster på hotellet.

Aldersgrænser

Sport Aldersgrænse Kommentar
Sociale aktiviteter/sport Tilpasset Tilpasses efter hotellets gæster, så der er et varieret udbud for både børn og voksne.
Fitnesscenter 15 år 12-14 år i selskab med en voksen.
Cykelaktiviteter 18 år 13-17 år i selskab med en voksen.
Holdtræning & WOD Box 15 år 12-14 år i selskab med en voksen.
Tennis & padel 15 år 12-14 år i selskab med en voksen ved holdtræning. Ingen aldersgrænse i egen gruppe.
Wakeboard & vandski  15 år 8-14 år i selskab med en voksen. Det er et krav at kunne svømme.
Kajak & Stand up paddle (SUP) 15 år 8-14 år i selskab med en voksen. Det er et krav at kunne svømme.

 


Sports Inclusive

Sports Inclusive på Levante - powered by Playitas betyder, at et bredt udbud af sport og træning indgår i rejsens pris. Powered by Playitas' filosofi er at alle skal kunne træne frit, afprøve nye sportsgrene og dele træningsglæden uden at bekymre sig om ekstra udgifter. Her kan du se. hvad der indgår i Sports Inclusive på Levante - powered by Playitas.

 

Indgår i Sports Inclusive
Holdtræning og træning med instruktør
Fitnesscenter. Nybygget og veludstyret med maskiner, cardiomaskiner, frie vægte
Udendørs fitness (WOD box/crossfit box)
Yoga
Holdcoaching i padel 1-2 timer/dag
Holdcoaching i tennis 1-2 timer/dag + bane & udstyr
SUP (Stand up paddle board)
Kajak
Løb (løberuter, kort mm.) 
Mountain bikes/Landevejscykler udlånes dagligt
Daglige guidede ture på forskellige niveauer (MTB, landevejs og gravel)
Multicourt (holdtræning, basket, 5-5 fodbold)

25 m trænings bassin

 (svømmesessioner med personlig træner på hold, kræver tilmelding på hotellet)
Open Water svømning (på egen hånd) 
Beachvolley
Mod betaling
Padel (baneleje + udstyr)
Premium landevejscykler til leje pr. uge
Spa (behandlinger)
Vandski, Wakesurf, Windsurfing, Windsurf Foiling & Wing foiling 
Sejlads (Dingy sailing – Laser 1, Pico, Bahia, Argo, Aero, Dart16)
Personlig træning
Prisliste

Book din træningsrejse eller grupperejse 

Levante Beach Resort er et fint hotel, som passer perfekt til dig, som vil træne og holde formen. Book din træningsrejse, løberejse eller grupperejse. Hvis du behøver hjælp med din booking eller har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på telefon: 35 20 19 02 eller sende os en mail på: grupperejser@apollorejser.dk

Flere udvalgte træningshoteller

Apollo har et bredt udvalg af hoteller, som er udvalgte for sine fine træningsfaciliteter, og som giver dig muligheden for en aktiv ferie. Her kan du se alle vores Apollo Sports-hoteller.

Løbe- og cykelkort 

Forbered dig på en aktiv ferie allerede nu og download vores løbekort:

 Cykel- og løbeoversigt

 Løb 4 km

 Løb 5 km

 Løb 6,5 km

 Løb 14,5 km

 Cykel 65 km