Mikri Vigla Beach Resort

Mikri Vigla Beach Resort ligger direkte på den dejlige sandstrand Mikri Vigla, lige uden for Plaka på Naxos. Hotellet er det perfekte valg for dem, der foretrækker at hænge ud på stranden med deres venner eller med deres familie. Her venter skønne dage med windsurfing, kitesurfing og beachvolley eller dovne dage med sandslotte, en bog i skyggen under parasollen eller bare at slappe af ved poolen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser for 1-2 personer. 3-sengs værelser for 3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Rengøring. Personalet var yderst imødekommende og hjælpsomme m billeje og information om ture på...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,9 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Mikra Vigla Resort ligger direkte ovenfor den fine sandstrand, og her er der kun få skridt fra det dejlige poolområde til gåture i strandkanten, aktive dage på stranden og god mad. Hotellet har en pool med en børnesektion. Solstole og parasoller ved poolen og på stranden er inkluderet. Poolhåndklæder mod depositum.

I hotellets buffetrestaurant kan du spise morgenmad, frokost og middag og i pool-/snackbaren kan du spise let mad i løbet af dagen.

Hotellet er velegnet til dem, der ønsker en aktiv dag på stranden med både kitesurfing, windsurfing og anden vandsport – alt sammen mod betaling. Bordtennis og beachvolley. Legeplads.

Gratis wifi på fællesområder. Afstanden til stranden varierer mellem 50 og 170 meter alt efter hvor på hotellet du bor. Trapper og niveauforskelle inden for hotellet. Ca. 2 kilometer til centrum af Plaka og 11 kilometer til Naxos by.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
  • Snacks i baren, kl. 11.00-12.30 og 16.00-18.30
  • Frokostbuffet, kl. 13.00-14.30
  • Middagsbuffet, kl. 19.30-21.30
  • Is i baren, kl. 10.00-18.00
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i pool-/strandbaren kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd.

Alle hoteller i Agia Anna, Agios Prokopios, Plaka Beach & Mikri Vigla

Aegean Land

Aegean Land er et smagfuldt og moderne hotel beliggende i rolige omgivelser nær Plaka Beach. Ferien bliver ekstra skøn med et besøg i spaen... og poolen har masser af solstole. En lille gåtur fra hotellet ligger Agia Anna centrum med taverner og restauranter.

Evdokia

Det familieejede lejlighedshotel Evdokia er bygget i traditionel, kykladisk stil og ligger nær den rolige Plaka Beach. Her kan du nyde en ferie med unik, græsk atmosfære i rolige og frodige omgivelser.

Harmony Naxos

Beliggenheden nær stranden er en af de store fordele ved Harmony Naxos, og hvis du hellere er til poolen, så tilbydes et hyggeligt poolområde. Kort gåafstand til Agia Anna centrum med restauranter og taverner.

Katerina (Naxos)

På Katerina gør personalet deres yderste for, at du skal føle dig hjemme og få en så behagelig ferie som muligt. Hotellet ligger i rolige landlige omgivelser og med kun en kort gåtur til nærmeste strand.

Orkos Beach

Orkos Beach ligger på stranden Mikri Vigla, som er særligt berømt for sin kitesurfing og windsurfing, men også er fantastisk til en afslappet familieferie. Hotellet er stilrent og du bor i lyse og flotte værelser og suiter i milde naturfarver.

Plaza Beach

Hvide stenhuse og en hyggelig atmosfære, et poolområde med pool og en separat børnepool omgivet af en grøn have - der har du Plaza Beach! Der er også jacuzzi og fitnessrum på hotellet, og på blot et par minutter når du den vidunderlige sandstrand.

Naxos Palace

Velkommen til Naxos Palace, et enkelt hotel beliggende i udkanten af Agios Prokopios. Poolområde der er perfekt for afslapning, og når det er tid til frokost, kan du nyde en enkel ret fra poolbaren. En af Naxos' bedste strande ligger lidt over en kilomenter fra hotellet. Hvis du vil ind til byen, kan du nemt komme dertil med lokalbus.