Harmony (Naxos)

  • • Nær Plaka Beach
  • • Roligt område
  • • Hyggeligt poolområde

Beliggenheden nær stranden er en af de store fordele ved Harmony, og hvis du hellere er til poolen, så tilbydes et hyggeligt poolområde. Kort gåafstand til Agia Anna centrum med restauranter og taverner.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer. 2-værelses lejligheder i etage for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det ligger et godt sted lidt væk fra "hovedvejen" men tæt på stranden.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 40 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Harmony er et dejligt lejlighedshotel beliggende i rolige omgivelser nær sandstranden, Plaka Beach. Poolområde med solstole samt poolbar.

Gratis wifi ved poolen. Gåafstand til butikker og centrum af Agia Anna. Ca. 8 km til Naxos by. Receptionsservice fra morgen til aften. Vej skal krydses for at komme til stranden.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Værd at vide

Læs mere om transfer til/fra Naxos inden du booker din rejse.

Alle hoteller i Agia Anna, Agios Prokopios, Plaka Beach & Mikri Vigla

Aegean Land

Aegean Land er et smagfuldt og moderne hotel beliggende i rolige omgivelser nær Plaka Beach. Ferien bliver ekstra skøn med et besøg i spaen... og poolen har masser af solstole. En lille gåtur fra hotellet ligger Agia Anna centrum med taverner og restauranter.

Evdokia

Det familieejede hotel Evdokia er bygget i traditionel, kykladisk stil og ligger nær den rolige Plaka Beach. Her kan du nyde en ferie med unik, græsk atmosfære i rolige og frodige omgivelser.

Katerina (Naxos)

På Katerina gør personalet deres yderste for, at du skal føle dig hjemme og få en så behagelig ferie som muligt. Hotellet ligger i rolige landlige omgivelser og med kun en kort gåtur til nærmeste strand.

Mikri Vigla Beach Resort

Mikri Vigla Beach Resort ligger direkte på den dejlige sandstrand Mikri Vigla, lige uden for Plaka på Naxos. Hotellet er det perfekte valg for dem, der foretrækker at hænge ud på stranden med deres venner eller med deres familie. Her venter skønne dage med windsurfing, kitesurfing og beachvolley eller dovne dage med sandslotte, en bog i skyggen under parasollen eller bare at slappe af ved poolen.

Orkos Beach

Orkos Beach ligger ved stranden i Mikri Vigla, og stedet er især berømt for kitesurfing og windsurfing, men er også ideelt til en afslappet familieferie. Hotellet er hvidt og har et elegant og stilfuldt design med stenvægge og lyse møbler. Bo i lyse og attraktive værelser og suiter i fine naturfarver.

Plaza Beach

Plaza Beach er bygget i traditionel stil med hvide stenhuse med hyggelig atmosfære. Poolen og børnepoolen er omgivet af en have. Der er også jacuzzi og fitnessrum. Du kommer til stranden på kun få minutter.

Naxos Palace

Velkommen til Naxos Palace, et enkelt hotel beliggende i udkanten af Agios Prokopios. Poolområde der er perfekt for afslapning, og når det er tid til frokost, kan du nyde en enkel ret fra poolbaren. En af Naxos' bedste strande ligger lidt over en kilomenter fra hotellet. Hvis du vil ind til byen, kan du nemt komme dertil med lokalbus.