Agia Anna, Agios Prokopios, Plaka Beach & Mikri Vigla

  • • Smukke badestrande
  • • Strandpromenade med taverner og barer

Apollo Service

På rejsemål med Apollo Service findes Apollos skandinavisktalende rejseledere på rejsemålet. Vi tilbyder desuden service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-mail, hvor du kan få praktisk information, tips til udflugter, billeje og meget mere. Læs mere på det respektive rejsemål om hvornår Apollo Service tilbydes.

Hvide sandstrande med krystalklart vand er en rigtig god grund til at besøge Naxos. Uanset om du er til windsurfing eller bare vil nyde havet sammen med familien eller vennerne, så finder du med garanti dit paradis på vestkysten af Kykladernes største ø.

Husk - tilkøb bådtransfer til Naxos

Vi anbefaler, at du tilkøber transfer tur/retur inden du rejser, så er bådbilletten tur/retur Santorini/Naxos inkluderet i prisen, og du slipper for at sørge for billet, når du ankommer til Santorini.
Læs mere om at tilkøbe transfer her.Fakta om Agia Anna, Agios Prokopios, Plaka Beach & Mikri Vigla

Transfer

Læs mere om transfer til/fra Naxos her.

Strande

Alle strandene på Naxos er fine sandstrande. De mest populære strande ligger på vestkysten syd for Naxos by, der starter med den lavvandede og finkornede St George strand, der strækker sig videre mod stranden i Agios Prokopios, Plaka Beach og Margas Beach.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 15°c
feb 15°c
mar 16°c
apr 18°c
maj 21°c
jun 24°c
jul 26°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
dec 16°c
8,3 ud af 10 Agia Anna, Agios Prokopios, Plaka Beach & Mikri Vigla
Vores gæsters vurdering, Baseret på 417 anmeldelser

Andre byer Naxos

Naxos by

En rejse til Naxos by giver dig muligheden for at kombinere historiske skatte med indbydende taverner og ægte og meget charmerende græske omgivelser. En helt igennem vidunderlig ferieoplevelse.