Aegean Land

  • • Dejligt poolområde
  • • Nær Plaka Beach

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Aegean Land er et smagfuldt og moderne hotel beliggende i rolige omgivelser nær Plaka Beach. Ferien bliver ekstra skøn med et besøg i spaen... og poolen har masser af solstole. En lille gåtur fra hotellet ligger Agia Anna centrum med taverner og restauranter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Roligt poolområde
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 70 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Aegean Palace er et fint hotel, som ligger i et roligt område ved den smukke sandstrand Plaka Beach. Her findes et poolområde med separat børnepool. Solstole og parasoller samt to poolbarer.

Fitness-faciliteter. Jacuzzi og sauna mod betaling. Gratis wifi i receptionen. Gratis stationære computere med internet i receptionen. Legeplads. Vaskeservice. Ingen trafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Værd at vide

Læs mere om transfer til/fra Naxos inden du booker din rejse.

Alle hoteller i Agia Anna, Agios Prokopios, Plaka Beach & Mikri Vigla

Evdokia

Det familieejede hotel Evdokia er bygget i traditionel, kykladisk stil og ligger nær den rolige Plaka Beach. Her kan du nyde en ferie med unik, græsk atmosfære i rolige og frodige omgivelser.

Harmony

Beliggenheden nær stranden er en af de store fordele ved Harmony, og hvis du hellere er til poolen, så tilbydes et hyggeligt poolområde. Kort gåafstand til Agia Anna centrum med restauranter og taverner.

Katerina (Naxos)

På Katerina gør personalet deres yderste for, at du skal føle dig hjemme og få en så behagelig ferie som muligt. Hotellet ligger i rolige landlige omgivelser og med kun en kort gåtur til nærmeste strand.