Evdokia

  • • Traditionel kykladisk stil
  • • Nær Plaka Beach
  • • Høj kundetilfredshed

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Det familieejede hotel Evdokia er bygget i traditionel, kykladisk stil og ligger nær den rolige Plaka Beach. Her kan du nyde en ferie med unik, græsk atmosfære i rolige og frodige omgivelser.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Dejlig lille hyggeligt hotel
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 31 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 850 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Evdokia er bygget i klassisk, græsk stil med hvide vægge og blå detaljer, hvilket giver en følelse af det ægte Naxos. I hotellets frodige have kan du slappe af med en bog og nyde de skønne omgivelser. Personalet er en stor del af Evdokias varme og hyggelige atmosfære.

Pool og strand
Et nybygget poolområde med separat børnepool, hvor du kan nyde den græske feriestemning. Nær hotel Evdokia ligger den fine strand Plaka Beach med turkisfarvet, krystalklart vand og lyst sand.

Øvrigt om hotellet
Hotellet har en bar, der serverer forfriskende drinks. Du surfer med gratis wifi på hele hotelområdet. Gratis parkering til lejebiler, så hvorfor ikke leje en bil og opleve Naxos?

Oplev omgivelserne
Langs med Plaka Beach ligger et par hyggelige taverner, hvor du kan nyde græsk mad eller bare noget køligt at drikke. Hvis du ønsker et endnu større udbud, ligger Agia Anna centrum indenfor gåafstand med flere taverner og barer.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad

Værd at vide

Læs mere om transfer til/fra Naxos inden du booker din rejse.

Alle hoteller i Agia Anna, Agios Prokopios, Plaka Beach & Mikri Vigla

Aegean Land

Aegean Land er et smagfuldt og moderne hotel beliggende i rolige omgivelser nær Plaka Beach. Ferien bliver ekstra skøn med et besøg i spaen... og poolen har masser af solstole. En lille gåtur fra hotellet ligger Agia Anna centrum med taverner og restauranter.

Harmony

Beliggenheden nær stranden er en af de store fordele ved Harmony, og hvis du hellere er til poolen, så tilbydes et hyggeligt poolområde. Kort gåafstand til Agia Anna centrum med restauranter og taverner.

Katerina (Naxos)

På Katerina gør personalet deres yderste for, at du skal føle dig hjemme og få en så behagelig ferie som muligt. Hotellet ligger i rolige landlige omgivelser og med kun en kort gåtur til nærmeste strand.

Mikri Vigla Beach Resort

Mikri Vigla Beach Resort ligger direkte på den dejlige sandstrand Mikri Vigla, lige uden for Plaka på Naxos. Hotellet er det perfekte valg for dem, der foretrækker at hænge ud på stranden med deres venner eller med deres familie. Her venter skønne dage med windsurfing, kitesurfing og beachvolley eller dovne dage med sandslotte, en bog i skyggen under parasollen eller bare at slappe af ved poolen.

Orkos Beach

Orkos Beach ligger ved stranden i Mikri Vigla, og stedet er især berømt for kitesurfing og windsurfing, men er også ideelt til en afslappet familieferie. Hotellet er hvidt og har et elegant og stilfuldt design med stenvægge og lyse møbler. Bo i lyse og attraktive værelser og suiter i fine naturfarver.

Plaza Beach

Plaza Beach er bygget i traditionel stil med hvide stenhuse med hyggelig atmosfære. Poolen og børnepoolen er omgivet af en have. Der er også jacuzzi og fitnessrum. Du kommer til stranden på kun få minutter.