Orkos Beach

På dejlige Orkos Beach bor du lige ved stranden i Mikri Vigla. Stedet er især kendt for kitesurfing og windsurfing, men er også ideelt til en afslappet familieferie.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Familie-værelser for 4 personer. Suiter for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det var nyt, rent og der var køleskab på værelset.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Orkos Beach er bygget som en kykladisk by. Her findes et poolområde med poolbar og en omkringliggende have. Ved poolområdet er der gratis solstole og poolhåndklæder.

Receptionen er åben fra kl. 08.00 til 23.00. Snackbar. Gratis wifi på fællesområder. Legeplads. Massage, spa og skønhedscenter mod betaling. Hotellet blev renoveret i 2017. I nærheden af hotellet er der et kitesurfingcenter. Ca. 50 meter til et lille lokalt centrum med et få taverner og et supermarked. Ca. 11 kilometer til Naxos by. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Værd at vide

Læs mere om transfer til/fra Naxos inden du booker din rejse.

Alle hoteller i Agia Anna, Agios Prokopios, Plaka Beach & Mikri Vigla

Aegean Land

Aegean Land er et smagfuldt og moderne hotel beliggende i rolige omgivelser nær Plaka Beach. Ferien bliver ekstra skøn med et besøg i spaen... og poolen har masser af solstole. En lille gåtur fra hotellet ligger Agia Anna centrum med taverner og restauranter.

Evdokia

Det familieejede hotel Evdokia er bygget i traditionel, kykladisk stil og ligger nær den rolige Plaka Beach. Her kan du nyde en ferie med unik, græsk atmosfære i rolige og frodige omgivelser.

Harmony

Beliggenheden nær stranden er en af de store fordele ved Harmony, og hvis du hellere er til poolen, så tilbydes et hyggeligt poolområde. Kort gåafstand til Agia Anna centrum med restauranter og taverner.

Katerina (Naxos)

På Katerina gør personalet deres yderste for, at du skal føle dig hjemme og få en så behagelig ferie som muligt. Hotellet ligger i rolige landlige omgivelser og med kun en kort gåtur til nærmeste strand.