Katerina (Naxos)

På Katerina gør personalet deres yderste for, at du skal føle dig hjemme og få en så behagelig ferie som muligt. Hotellet ligger i rolige landlige omgivelser og med kun en kort gåtur til nærmeste strand.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Altid smilende og imødekommende
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 60 m
Til centrum: 55 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Katerina er et hyggeligt hotel nær stranden i Agios Prokopios. En smuk have omgiver hotellet med et dejligt poolområde og gratis solstole. Morgenmadsstue og opholdsrum med Tv. Gratis lille fitnessrum med enkelt udstyr. Hammam og sauna mod betaling. Gratis wifi på offentlige områder. Trapper indenfor hotelområdet. Rolig beliggenhed i landlige omgivelser. Omkring 6 kilometer til byen Naxos. Begrænset trafik.

Måltider

Værelserne:

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Lejlighederne:
Ingen måltider indgår.

Værd at vide

Læs mere om transfer til/fra Naxos inden du booker din rejse.

Alle hoteller i Agia Anna, Agios Prokopios, Plaka Beach & Mikri Vigla

Aegean Land

Aegean Land er et smagfuldt og moderne hotel beliggende i rolige omgivelser nær Plaka Beach. Ferien bliver ekstra skøn med et besøg i spaen... og poolen har masser af solstole. En lille gåtur fra hotellet ligger Agia Anna centrum med taverner og restauranter.

Evdokia

Det familieejede hotel Evdokia er bygget i traditionel, kykladisk stil og ligger nær den rolige Plaka Beach. Her kan du nyde en ferie med unik, græsk atmosfære i rolige og frodige omgivelser.

Harmony

Beliggenheden nær stranden er en af de store fordele ved Harmony, og hvis du hellere er til poolen, så tilbydes et hyggeligt poolområde. Kort gåafstand til Agia Anna centrum med restauranter og taverner.