Bio

  • • God beliggenhed
  • • Eget strandområde
  • • Dejligt poolområde
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Bio er et populært hotel, hvor mange gæster vender tilbage til igen. Beliggenheden, det fine poolområde og den gode service, er kun nogle af grundene. Hotellet ligger i den centrale del af Rethymnon by, nær restauranter, barer og butikker. Du har hotellets eget strandområde Bio Beach lige udenfor døren.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder med 3 ordinære senge for 3-5 personer. 1-værelses lejligheder (morgenmad) for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder (morgenmad) for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Rigtig dejlige værelser og god beliggenhed i byen. Dejligt stort poolområde.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 600 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Bio i Rethymnon er et meget indbydende lejlighedshotel af høj standard. Ved det elegante poolområde er der en pool, en separat børnepool samt poolbar/restaurant, som er beliggende halvt indendørs. Solstole, parasoller og gratis håndklædeservice ved poolen. Gratis solstole og parasoller på hotellets strandområde Bio Beach.

Få fitness-faciliteter. Spa med sauna samt jacuzzi mod betaling. Legeplads. Hotellet har et underholdningsprogram, der byder på græsk musik og livemusik hver uge. Gratis wifi på fællesområder. Billard mod betaling. Hotellet tilbyder vaskeservice mod betaling. Bytrafik ved hotellet, der kan virke forstyrrende.

Der er kun en kort gåtur ind til Rethymnon by med de hyggelige smalle gader. Her er gode restauranter, butikker og caféer. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 150 meter fra hotellet, bagagen transporteres ikke.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet eller halvpension mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) gratis.