Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra seng i sovesofaen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Minibar mod betaling. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Myggenet. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. I nogle værelser er badeværelserne åbne til værelset, bruser og toilet har døre. Balkon eller terrasse, nogle med begrænset havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser med privat pool

Dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Minibar mod betaling. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Myggenet. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse bruser og toilet. I nogle værelser er badeværelserne åbne til værelset, bruser og toilet har døre. Terrasse og havudsigt samt privat pool. På terrassen er der borde og stole samt solstole.

Antal personer: 2 personer.

Enkeltværelser

Enkeltværelser med en enkeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Minibar mod betaling. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Myggenet. Badekåbe og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. I nogle værelser er badeværelserne åbne til værelset, bruser og toilet har døre. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1 person.

Suiter

Suiterne består af et soveværelse og et opholdsrum. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofaen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Minibar mod betaling. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Myggenet. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. I nogle suiter er badeværelserne åbne til værelset, bruser og toilet har døre. Balkon og havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.