Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse, nogle med delvis havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Myggenet. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. I nogle værelser er badeværelserne åbne til værelset, bruser og toilet har døre. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 22 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelse med privat pool

Dobbeltværelser med terrasse og havudsigt samt privat pool. På terrassen er der borde og stole samt solstole. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Myggenet. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse bruser og toilet. I nogle værelser er badeværelserne åbne, bruser og toilet har døre. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 26 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Enkeltværelse

Enkeltværelser balkon eller terrasse. En enkeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Myggenet. Badekåbe og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. I nogle værelser er badeværelserne åbne til værelset, bruser og toilet har døre. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 26 kvm.
Antal personer: 1 person.

Suite

Suiter med balkon og havudsigt. Suiten består af et soveværelse og et opholdsrum. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Myggenet. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. I nogle suiter er badeværelserne åbne, bruser og toilet har døre. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 50 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.