Aldemar Knossos Royal

All Inclusive-hotellet Aldemar Knossos Royal er perfekt til en afslappende ferie! Her bor du i bungalower, der er spredt i den frodige have. Hotellet har flere pools og en sjov vandrutsjebane. Stranden er kun et stenkast væk - her har du mulighed for at prøve en række vandsportsfaciliteter.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser 1-2 personer eller 1-3 personer. Dobbeltværelser i bungalows med delt pool for 2-3 personer. Superior-værelser for 2 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Morgenmaden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det familievenlige Hotel Aldemar Knossos Royal består af flere bungalower i den frodige have. Poolområde med to saltvandspools, heraf en familiepool med vandrutsjebane. To separate børnepools (den ene med saltvand), en er beliggende ved børneklubben, den anden ved et separat poolområde. Der er også et poolområde med to saltvandspools for gæster, der bor i superior-værelserne. Solstole og parasoller samt håndklæder mod depositum.

Hotellet har en buffetrestaurant samt à la carte-restauranten Fontana Amorosa, den græske taverne Artemis og en gourmetrestaurant. Dresscode - lange bukser til mænd til middag i alle restauranter. Der er også en strandbar, der serverer a la carte-frokost. Bordreservation er påkrævet i alle à la carte-restauranter. Alle Aldemar-hoteller har taget hensyn til miljøet og er helt stoppet med at bruge engangsplastvarer.

Fitnessrum. Tennis (lektioner og belysning mod mod betaling). Squash mod betaling. Bordtennis, minigolf og beachvolley. Vandsport på stranden mod betaling. Billard mod betaling. Sauna mod betaling. Frisør. Børneklub (i alderen 4-12) med engelsktalende personale. Legeplads.

Wifi på fællesområder (høj hastighed mod betaling). Minimarked. Hotelbus til Heraklion og Agios Nikolaos mod betaling. Det nærliggende hotel Aldemar Royal Mare har et prisvindende Thalasso Spa med en bred vifte af behandlinger mod betaling. Lufttrafik over hotellet kan opfattes som forstyrrende. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Kontinental morgenmad, kl. 07.00-07.30. Forudbestilling er påkrævet
 • Morgenmadsbuffet i hovedrestauranten, kl. 07.30-10.00
 • Kontinental morgenmad i snackbaren, kl. 10.00-11.00
 • Frokost i snackbaren, kl. 12.30-15.30
 • Middagsbuffet i hovedrestauranten kl. 18.30-21.15
 • Kaffe, te og lokale drinks i Manitali Bar og i poolbaren, kl. 10.30-17.30
 • Is, kager og snacks i Manitali baren og i poolbaren, kl. 11.15-12.30 og kl. 16.30-17.30
 • Ubegrænset lokale drikkevarer såsom øl/vin, cocktails og sodavand, kl. 10.30-midnat

Booker du et dobbeltværelse i en bungalow med fælles pool eller et superior værelse, er All Inclusive inkluderet som ovenfor, men også:

 • Tre-retters frokost i strandrestauranten, kl. 12.30-15.00. Bordreservation er påkrævet, frokost er inkluderet ved ophold på mindst 7 nætter. Drikkevarer inkluderet.
 • Tre-retters middag i à la carte-restauranterne Artemis, Fontana Amorosa og gourmetrestauranten, kl. 19.00-21.30. Bordreservation er påkrævet. Drikkevarer inkluderet.

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder indtil kl 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Hersonissos, Stalis & Malia

Star Beach Village & Waterpark

Hotel Star Beach Village & Waterpark på Kreta er et All Inclusive-hotel af høj standard. Et perfekt valg for dem, der elsker at bade og nyde solen. Hotellets gæster har fri adgang til vandlandet Star Beach, der er hotellets nabo. Desuden findes her børneklub, spa og på stranden er der vandsportsfaciliteter.

Villa Vicky

Villa Vicky er et velholdt og charmerende lejlighedshotel, hvor mange gæster vender tilbage år efter år. Atmosfæren er hyggelig, og her er en stor og dejlig have med poolområde og legeplads for de små. Det er heller ikke langt til vandparken Star Beach, hvor alle med deres barnesind i behold, kan tilbringe mange sjove timer.

Albatross Hotel & Spa

Albatross Hotel & Spa har en god beliggenhed i Hersonissos med gåafstand til både centrum og den hyggelige havn. Hotellet har en skøn græsk atmosfære, hvilket både mærkes i restauranterne og på indretningen. Hotellet lægger stor vægt på at servere lokale råvarer i restauranterne. På hotellet findes også spa med sauna, jacuzzi, hamam og fitness-faciliteter.

Golden Beach

På Golden Beach finder man hurtigt roen. Her er ikke kun nærheden til havet og de smukke udsigter, der giver ro men også det minimalistiske design med detaljer i hvid, sort og bambus. Hersonissos' hektiske natteliv er indenfor kort afstand. Hotellet er en sand oase!

Ariadne Beach (Stalis)

Hotel Ariadne Beach ligger på stranden mellem de to feriebyer Stalis og Malia. Hotellet byder dig velkommen med ægte kretensisk gæstfrihed, og fra den velholdte have med de forskellige terrasser er det kun få minutters gang til centrum af Stalis.

Altis

Hotel Altis er et lille og familiært hotel i Malia på Kreta. Hotellet har en hyggelig have med blomster og frugttræer. På bagsiden af hotellet finder du poolområdet med en skøn terrasse, hvor de lune, græske aftener kan nydes.

Akasha Beach Hotel & Spa

Det 5-stjernede Akasha Beach Hotel & Spa ligger lige ved stranden i Hersonissos på Kretas nordkyst. Her kan du nyde fred og ro, slappe af ved en af hotellets pools eller tage en dukkert i havets krystalklare vand. Oplev den gode mad i hotellets buffetrestaurant eller forkæl dig selv med en skøn behandling i hotellets spa.

Malia Holidays

Det familieejede Malia Holidays er omgivet af frodige haver, kun 600 meter fra stranden. Nyd poolområdet, hvor der er masser af plads til at solbade, svømme og slappe af.

High Beach Resort

High Beach Resort er et All Inclusive-hotel med skøn med beliggenhed ved den smukke Malia-bugt på Kreta. Poolområdet er frodigt, og du kan vælge at tilbringe dagen her eller ved stranden. For børnene er her både børneklub, legepladser og egen del i poolen, og for de voksne findes en afslappende spa.

High Beach White

High Beach White har en perfekt beliggenhed lige ved stranden i Malia. Hotellet er velegnet til dem, der ønsker fred og ro under deres ferie. High Beach White er for gæster over 16 år, og hotellet har et poolområde med komfortable solstole, hvor du kan slappe af. Om aftenen kan du vælge mellem at spise i buffetrestauranten eller i resortets à la carte-restaurant. På stranden venter din egen solstol og parasol til afslappende feriedage.

Kyknos

Velkommen til Kyknos - et dejligt fire sols All Inclusive hotel en kort gåtur fra Malias lavvandede strand på Kreta. Hotellet har to dejlige poolområder og masser af plads til hvile og fornøjelige stunder.

King Minos Retreat Resort & Spa

I dejlige Hersonissos på Kretas nordkyst ligger det fine hotel King Minos Retreat Resort & Spa. Her er et dejligt poolområde og for dem, der vil forkæle sig selv med noget ekstra, tilbydes værelser med privat pool. Et stenkast fra hotellet ligger flere fine sandstrande, der inviterer til skøn afslapning eller vandsport.

Silva Beach

Hotel Silva Beach har en god beliggenhed nær Hersonissos centrum. Med frodige omgivelser og en charmerende atmosfære kan du se frem til afslappende dage. På hotellet findes to pools at blive nedkølet i - den ene med en utrolig smuk udsigt over bjergene og Det Ægæiske Hav.

Aglaia

Aglaia er et lille lejlighedshotel, lige uden for Malia på Kretas nordlige kyst. Her bor du i enkle lejligheder, har noget let at spise i snackbaren og slapper af ved poolområdet. Hotellet er velegnet til dem, der ikke ønsker mange faciliteter, vil klare sig selv og måske gerne vil opdage omgivelserne og øen Kreta på egen hånd.