Albatross Hotel & Spa

  • • Gåafstand til strand
  • • Nær havnepromenaden
  • • God beliggenhed i Hersonissos
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Albatross Hotel & Spa har en god beliggenhed i Hersonissos med gåafstand til både centrum og den hyggelige havn. Hotellet har en skøn græsk atmosfære, hvilket både mærkes i restauranterne og på indretningen. Hotellet lægger stor vægt på at servere lokale råvarer i restauranterne. På hotellet findes også spa med sauna, jacuzzi, hamam og fitness-faciliteter.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

lokation. pool.forskellige arrangement selvom de blev aflyst , godt personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Albatross Hotel & Spa har et indbydende poolområde med to pools, heraf en med børnesektion. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum. Pool-/snackbaren Seaside Café tilbyder enkle retter og snacks samt kolde og varme drikkevarer.

Hotellet har flere restauranter. Hovedrestauranten Mediterraneo har en stor terrasse med udsigt over havet. Her serveres morgenmad og middag. Hotellets morgenmad er certificeret Greek Breakfast, og tilbyder på økologiske og lokaldyrkede produkter og lokale delikatesser. Også middagsbuffeten tilbyder lokale produkter fra Kreta. I a la carte-restauranten Daphne serveres traditionelle kretensiske retter. Restauranten er certificeret og har fået prisen "Crete - cretan cuisine". Vinbar med vinsmagning der især serverer lokale vine fra Kreta. Der findes også en lobbybar. Aftenunderholdning og aktiviteter. Gratis vinsmagning og græsk madlavningskursus.

Gratis fitness-faciliteter og vandgymnastik. Gratis bordtennis samt billard mod betaling. Spa med flere forskellige behandlinger samt sauna, jacuzzi, hamam og helse-/fitnesscenter. Frisør. Pedicure og manicure mod betaling. Gratis wifi på hele hotelområdet (signalet varierer). Hurtigere internetopkobling mod betaling. Døgnåben reception. Roomservice. Lokaltrafik.

Måltider

Halvpension indgår i prisen. Helpension mod tillæg. A la carte indgår ikke i halv- eller helpension.

Værd at vide

  • Hotellet er certificeret efter ISO 14001:2015 som er et omfattende miljøsystem for aktivt miljøarbejde og bygger på konstant forbedring.
  • Hotellet er også certificeret efter ISO 22000:2005. Denne certificering handler om fødevaresikkerhed, og om at sikre håndtering og produktion i alle henseender, helt frem til gæsten ved bordet i restauranterne.
  • Hotellet arbejder desuden med H.A.C.C.P. (Hazard Analysis Critical Control Point) indenfor fødevarehåndtering. Formålet er at kortlægge, vurdere og kontrollere varer i fødevareproduktionen for at sikre, at forbrugerne kvalitetsmad.