High Beach Resort

 • • Nær stranden
 • • All Inclusive indgår
 • • Beliggende ved Malia-bugten

High Beach Resort er et All Inclusive-hotel med skøn med beliggenhed ved den smukke Malia-bugt på Kreta. Poolområdet er frodigt, og du kan vælge at tilbringe dagen her eller ved stranden. For børnene er her både børneklub, legepladser og egen del i poolen, og for de voksne findes en afslappende spa.


Værelsestyper

Større dobbeltværelser for 2-3 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. Familie-værelser deluxe for 2-4 personer Junior-suiter deluxe for 2-3 personer. Suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

High Beach Resort ligger i en frodig have lige ved stranden i Malia. Her findes tre pools, heraf en med lavere del for børn. Solstole og parasoller. Pool-/strandhåndklæder mod depositum.

Hotellet består af to dele; High Beach Resort og High Beach White. High Beach White er for gæster over 16 år, og er for dem, der ønsker en mere rolig ferie. High Beach Resort er for dem, der rejser med børn og unge og gerne vil have leg, aktiviteter og børneklub.

På hotellet findes to restauranter. I buffetrestauranten, Estia, kan du spise morgenmad, frokost og middag, og du kan vælge at sidde indendørs eller udendørs på den store terrasse. Estia har også en separat del kun for voksne. Nede ved stranden ligger hotellets a la carte-restaurant, Elia, der serverer fiske- og skaldyrsretter samt retter fra det moderne græske køkken, bordreservation er nødvendigt. Pæn påklædning kræves ved middagstid (lange bukser til mænd). Il Forno byder på snacks, pasta og pizza hele dagen. Ved poolen ligger poolbaren Tropicana Pool Snack Bar, der tilbyder enkle retter og snacks og is (åben maj-oktober) og ved stranden findes varme og kolde drikkevarer på Sea Side Bar (åben april-oktober).

Aftenunderholdning flere gange om ugen. Hotellet har et lille fitnessrum, der er gratis at benytte (åben kl. 07.15-22.00). Vandsportsaktiviteter mod betaling. Spa med jacuzzi, hamam og massage mod betaling. Gratis bordtennis og dart samt billard mod betaling.

Gratis wifi på hele hotelområdet. Minimarked. Roomservice og vaskeservice mod betaling. Fra High Beach Resort er der gåafstand til Malias centrum, hvor der findes et godt udbud af butikker, caféer, restauranter og barer. Trapper og niveauforskelle indenfor og udenfor hotellet.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive Ultra

Når voksne tilkøber All Inclusive Ultra, spiser børn (2-11 år) gratis.

All Inclusive

I All Inclusive indgår:

 • Enkel morgenmadsbuffet i restaurant Estia, kl. 07.00-07.30
 • Morgenmadsbuffet i restaurant Estia, kl. 07.30-10.30
 • Enkel morgenmadsbuffet i restaurant Estia, kl. 10.30-11.00
 • Frokostbuffet i restaurant Estia, kl. 12.30-14.30
 • Sandwich, is, vafler i Tropicana Pool Snack Bar, kl. 10.00-18.00
 • Pizza, pasta og snacks i restaurant Il Forno, kl. 11.00-18.00
 • Middagsbuffet i restaurant Estia, kl. 18.30-21.30
 • 5-retters a la carte-middag pr. ophold i restaurant Elia, kl. 18.30-21.30
 • Raki, ouzo og lokale drikkevarer samt meze i Ouzeri, kl. 11.00-17.00 - åben 6 dage om ugen
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.00

Ved tilkøb af All Inclusive Ultra indgår:

 • Alt som indgår i ordinær All Inclusive
 • 3-retters a la carte-frokost i restauranten Elia, kl. 12.30-15.00
 • 5-retters a la carte-middag i restauranten Elia, kl. 18.30-21.30
 • Internationale drikkevarer i Sunset Rooftop Bar
 • Internationale drikkevarer i Sea Side Bar

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive og All Inclusive Ultra gælder frem til afrejse.

Alle hoteller i Hersonissos, Stalis & Malia

Star Beach Village & Waterpark

Hotel Star Beach Village & Waterpark på Kreta er et All Inclusive-hotel af høj standard. Et perfekt valg for dem, der elsker at bade og nyde solen. Hotellets gæster har fri adgang til vandlandet Star Beach, der er hotellets nabo. Desuden findes her børneklub, spa og på stranden er der vandsportsfaciliteter.

Villa Vicky

Villa Vicky er et velholdt og charmerende lejlighedshotel, hvor mange gæster vender tilbage år efter år. Atmosfæren er hyggelig, og her er en stor og dejlig have med poolområde og legeplads for de små. Det er heller ikke langt til vandparken Star Beach, hvor alle med deres barnesind i behold, kan tilbringe mange sjove timer.

Albatross Hotel & Spa

Albatross Hotel & Spa har en god beliggenhed i Hersonissos med gåafstand til både centrum og den hyggelige havn. Hotellet har en skøn græsk atmosfære, hvilket både mærkes i restauranterne og på indretningen. Hotellet lægger stor vægt på at servere lokale råvarer i restauranterne. På hotellet findes også spa med sauna, jacuzzi, hamam og fitness-faciliteter.

Golden Beach

På Golden Beach finder man hurtigt roen. Her er ikke kun nærheden til havet og de smukke udsigter, der giver ro men også det minimalistiske design med detaljer i hvid, sort og bambus. Hersonissos' hektiske natteliv er indenfor kort afstand. Hotellet er en sand oase!

Aldemar Knossos Royal

All Inclusive-hotellet Aldemar Knossos Royal er perfekt til en afslappende ferie! Her bor du i bungalower, der er spredt i den frodige have. Hotellet har flere pools og en sjov vandrutsjebane. Stranden er kun et stenkast væk - her har du mulighed for at prøve en række vandsportsfaciliteter.

Ariadne Beach (Stalis)

Hotel Ariadne Beach ligger på stranden mellem de to feriebyer Stalis og Malia. Hotellet byder dig velkommen med ægte kretensisk gæstfrihed, og fra den velholdte have med de forskellige terrasser er det kun få minutters gang til centrum af Stalis.

Altis

Hotel Altis er et lille og familiært hotel i Malia på Kreta. Hotellet har en hyggelig have med blomster og frugttræer. På bagsiden af hotellet finder du poolområdet med en skøn terrasse, hvor de lune, græske aftener kan nydes.

Akasha Beach Hotel & Spa

Det 5-stjernede Akasha Beach Hotel & Spa ligger lige ved stranden i Hersonissos på Kretas nordkyst. Her kan du nyde fred og ro, slappe af ved en af hotellets pools eller tage en dukkert i havets krystalklare vand. Oplev den gode mad i hotellets buffetrestaurant eller forkæl dig selv med en skøn behandling i hotellets spa.

Malia Holidays

Det familieejede Malia Holidays er omgivet af frodige haver, kun 600 meter fra stranden. Nyd poolområdet, hvor der er masser af plads til at solbade, svømme og slappe af.

High Beach White

High Beach White har en perfekt beliggenhed lige ved stranden i Malia. Hotellet er velegnet til dem, der ønsker fred og ro under deres ferie. High Beach White er for gæster over 16 år, og hotellet har et poolområde med komfortable solstole, hvor du kan slappe af. Om aftenen kan du vælge mellem at spise i buffetrestauranten eller i resortets à la carte-restaurant. På stranden venter din egen solstol og parasol til afslappende feriedage.

Kyknos

Velkommen til Kyknos - et dejligt fire sols All Inclusive hotel en kort gåtur fra Malias lavvandede strand på Kreta. Hotellet har to dejlige poolområder og masser af plads til hvile og fornøjelige stunder.

King Minos Retreat Resort & Spa

I dejlige Hersonissos på Kretas nordkyst ligger det fine hotel King Minos Retreat Resort & Spa. Her er et dejligt poolområde og for dem, der vil forkæle sig selv med noget ekstra, tilbydes værelser med privat pool. Et stenkast fra hotellet ligger flere fine sandstrande, der inviterer til skøn afslapning eller vandsport.

Silva Beach

Hotel Silva Beach har en god beliggenhed nær Hersonissos centrum. Med frodige omgivelser og en charmerende atmosfære kan du se frem til afslappende dage. På hotellet findes to pools at blive nedkølet i - den ene med en utrolig smuk udsigt over bjergene og Det Ægæiske Hav.

Aglaia

Aglaia er et lille lejlighedshotel, lige uden for Malia på Kretas nordlige kyst. Her bor du i enkle lejligheder, har noget let at spise i snackbaren og slapper af ved poolområdet. Hotellet er velegnet til dem, der ikke ønsker mange faciliteter, vil klare sig selv og måske gerne vil opdage omgivelserne og øen Kreta på egen hånd.