Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 66 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Morgenmaden
-

Bekræftet køb : 2022-10-23


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-10-16


9 ud af 10

+
mad og drikke betjening dejligt personale
-

Bekræftet køb : 2022-10-09


9 ud af 10

+
Bebyggelsen hhv. arkitektur og beliggenhed ved strandkant. Fantastisk premium værelse med flere balkoner og havudsigt samt eget pool.
-

Bekræftet køb : 2022-09-18


10 ud af 10

+
Beliggenhed, komforten, venligt personale
-

Bekræftet køb : 2022-09-18


9 ud af 10

+
Bare skønt
-

Bekræftet køb : 2022-08-21


7 ud af 10

+
Animation team!!!!
-
Der var ting på værelset der ikke fungerede, dørhåndtag var i stykker, der kom vand ud fra gulvet på badeværelset, det tog for lang tid for dem på hotellet at reagere

Bekræftet køb : 2022-08-07


10 ud af 10

+
Hyggelige omgivelser
-

Bekræftet køb : 2022-07-31


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-07-03


9 ud af 10

+
I sin helhed et flot hotel.
-

Bekræftet køb : 2022-06-19


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

84% af gæsterne anbefaler

4110 bedømmelser
Meget godt
 
2609
Godt
 
1015
Middel
 
332
Mindre godt
 
110
Dårligt
 
44

5 nyeste bedømmelser

15-08-2022

af 509mikkelm København, Danmark

Vidunderligt Bungalow Beach Resort - Meget lækkert og super service

Helt igennem en fantastisk oplevelse som jeg uden tøven kan anbefale andre. Det er lækker luksus og smukt opbygget resort i bungalow stil med saltvandspool over det hele. Vi havde havudsigt med privat pool, og det er genialt at bo i bungalow stil, hvor du lige kan gå ud fra terrassen og i poolen. Der er på resortet flere private pools, så man ikke behøver den store fælles pool. Kvalitetsservice og lever op til sine 5 stjerner, en fantastisk buffet og mulighed for a'la carte restauranter, du kan gratis kan booke ind på. Vi var til strand barbecue med alle slags kød og salater. Resortet ligger også smukt med kalksten ned til vandet - hvor du nemt kan snorkle i det åbne hav, specielt ved kirken med udsigten ind mod bugten. Underholdningen er også gennemtænkt, med levende musik foran hovedbygningen hvor buffet restaurant, baren ligger og senere kan man gå lige uden for resortet med havudsigt i baggrunden, her har de sjov underholdning i et flot bygget emfiteater. Hele resortet er luksus opbygget med palme alleén ned til vandet og smuk park område rundt om alle bungalows. Her kan vi godt komme igen :-)

 
01-08-2022

af Thøger J

Helt fatastisk 10/10

Maden var fremragende. Værelserne og omgivelserne var flotte og rene. Sødt og hjælpsomt personale og receptionen var professionel. Aftenshowene var helt fantastiske. Vi oplevede uopfordret at få vores værelse opgraderet til VIP i 2 nætter. Alt i alt var det en 10/10 oplevelse.

 
28-07-2019

af Bianca J

Fuldstændig fantastisk

Ekstrem luksus, lækker mad, fantastisk service. Vi kommer helt sikkert igen. Der var lækkert, rent og pænt over alt. Fine restauranter og lækre pools. Fantastisk børnevenligt og vildt fed strand lige uden for værelset.

 
29-07-2016

af Solmadvin

En blandet oplevelse, men mest god

Vi fik desværre en skæv start, idet vi – uden aftale – havde fået tildelt en lejlighed med kun ét værelse i stedet for to, som vi havde bestilt. Det duer ikke, når vi har to større børn med, og i øvrigt var der masser af myrer i den lejlighed. Det fandt hotellet en løsning på dagen efter, hvor vi flyttede til en fin 2-værelses lejlighed med to toiletter og mere centralt beliggende i resortet. Det er et stort hotel med mange mennesker, men stemningen er god, og områderne bliver holdt pænt – dog virker dele af hotellet slidt, hvor f.eks. airconditionen i det ene værelse dryppede ud på gulvet. Der er kamp om liggestolene ved de to pools, og hotellet har sat skilte op hvor det fremgår, at der ikke må reserveres stole før kl. 8.30 om morgenen. Vi oplevede en enkelt dag, at hotellet fjernede alle håndklæder inkl. bøger, solbriller mv., og kørte det væk, og så kunne man afhente det andetsteds senere. Det er fair nok, at man ikke kan reservere liggestolene fra tidligt om morgenen og så først anvende dem op ad dagen, men så bør det håndhæves hver dag, hvilket vi fik en dialog om med den meget sympatiske guest relation medarbejder. Som alternativ til de to pools er der en tilhørende strand med liggestole, som dog var meget lidt anvendelig, da der var masser af store sten fra vandkanten, som man skulle kæmpe sig igennem. Der er også en del blæst ved stranden, så man skal være klar på høje bølger, ligesom der hurtigt bliver dybt. Vi havde all inclusive og maden var generelt ganske fin med et stort udvalg, ligesom der blev serveret nogle gode drinks, især af den venlige og rolige bartender ved poolen. Vinene var derimod ikke noget særligt, og kun rosé-vinen var drikkebar. Det var dog muligt at tilkøbe andre bedre vine til en rimelig pris. En enkelt gang bookede vi bord på hotellets Beach Bar til frokost og restaurant Artemis til middag, hvor der var noget mere roligt end i den store buffet restaurant. Vi ville også gerne have prøvet deres gourmet-restaurant, men vi var for sent ude med at reservere, så man bør allerede booke bord på de forskellige restauranter når man ankommer. Hotellet har et udmærket motionsrum, som vi anvendte flere gange. Dog var vi kede af, at det først åbnede kl. 10 om formiddagen, da vi gerne ville have trænet før morgenmaden – og hvis vi havde vidst dette, havde vi nok ikke valgt hotellet, da det er vigtigt for os. Servicen og betjeningen var generelt god, og især i receptionen var de meget hjælpsomme, hvor vi bl.a. havde brug for at beholde vores værelse lidt længere samt brug for lægehjælp, da begge vores børn fik flere dages maveonde. I den forbindelse skal det siges, at vi desværre bemærkede at nogle gæster, både børn og voksne, heller ikke var så flinke til at vaske hænder efter toiletbesøg. Med så mange mennesker kunne det måske være en idé, hvis hotellet fik installeret håndsprit forskellige steder, og især ved den store buffet-restaurant og snackbaren. Vi ender på 4 stjerner, hvilket måske er lige i overkanten, men 3 stjerner er også for lidt.

 
02-12-2022

af karoles2015 London, Storbritannien

Outstanding holiday, first class hotel

Every aspect of our holiday was spectacular. My granddaughter and I had a wonderful time. The food exceeded my expectation breakfast, lunch and dinner were more than 5 stars. The staff in the restaurants were so helpful, I have to mention one particular woman Aphrodite, what a kind and professional staff member, my granddaughter adored her. The reception team also so helpful and always had time for my granddaughter. I especially have to mention Irieni. A massive thank you from both of us for my granddaughter's birthday cake and the staff for the happy birthday song. The entertainment from Pink Wave was brilliant. And a special thank you to Christina at the kids club, what a kind and warm young woman, perfect for the kids club. I cannot fault this hotel in any way, the cleanliness, staff, food and service made a holiday one to remember fondly always. A massive thank you from Lily and Karole