Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 88 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-15


8 ud af 10

+
Det hele.
-

Bekræftet køb : 2023-10-15


9 ud af 10

+
Beliggenhed og måden det var indrettet på. Meget grønt og frodig. Føltes på intet tidspunkt overrendt. Personalet var meget smilende og hjælpsomme.
-

Bekræftet køb : 2023-09-24


9 ud af 10

+
helheden super dejligt sted
-

Bekræftet køb : 2023-09-24


10 ud af 10

+
Verdens sødeste personale. Især Irini i receptionen
-
Har intet negativt at sige

Bekræftet køb : 2023-09-24


8 ud af 10

+
Aktiviteterne og personalet
-
Beliggenheden

Bekræftet køb : 2023-08-20


10 ud af 10

+
ok
-

Bekræftet køb : 2023-08-20


10 ud af 10

+
Fantastisk service og venlige personale Lækkert med delt pool område
-
Lille ting Frokost virkede til at være for lille i forhold til antal gæster men i små tings afdelingen

Bekræftet køb : 2023-08-13


4 ud af 10

+
Smukke omgivelser
-
Fugtige værelser. Aircon dryppede. Vi fik de forkerte værelser de første to dage og måtte bruge ekstremt meget tid på at klage, hvilket ødelægger ferien. Der var grønne algekanter hele vejen rundt langs poolen i kanten og alle badedyr blev grønne. Nogle pools var værre end andre. Vandet i poolen var fedtet.

Bekræftet køb : 2023-08-06


4 ud af 10

+
Der var smukke omgivelser
-
Fugtige værelser. Aircon dryppede. Vi fik de forkerte værelser de første to dage og måtte bruge ekstremt meget tid på at klage, hvilket ødelægger ferien. Der var grønne algekanter hele vejen rundt langs poolen i kanten og alle badedyr blev grønne. Nogle pools var værre end andre. Vandet i poolen var fedtet.

Bekræftet køb : 2023-08-06


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

84% af gæsterne anbefaler

4533 bedømmelser
Meget godt
 
2927
Godt
 
1082
Middel
 
358
Mindre godt
 
118
Dårligt
 
48

5 nyeste bedømmelser

26-09-2023

af Carsten A

super oplevelse mad på højt plan

fremragende hotel god og betjening dejligt område fantastisk mad i buffeten mad på særdeles højt plan fremragende dessert bord venligt og smilende personale altid klar til at hjælpe men kunne godt undvære aften underholdningen i amfiber teateret den var mega dårlig men det tog ikke indtrykket af hotellet vi kommer tilbage en dejlig gå tur til byen besøg den lille taverna Gorgona på på turen originalt græsk taverna god tur.

 
31-07-2023

af Nesnomis Herning, Danmark

Lækkert resort med det hele....

Det er en fint hotel, med gode værelser og lækre faciliteter. Vi boede med delt pool og det var perfekt. Der var altid plads ved vores pool. Vandet var skønt og med 1½ meter overalt kunne man blive kølet af. Vanden er salt så det lugter ikke af klor. Vi havde all inclusive plus og benyttede dagligt beachbaren. Det er ikke topkvalitet de laver her, med der var bestemt alkohol i :-) Hver aften fandt vi op i baren ved hovedbygningen, og her var drinks'ene meget bedre - og stadig med en del alkohol... Maden kan blive lidt ensformig, men der var nu et fint udvalg af forskellige tinfg. Øl og vin var lokale mærker, men det var f.eks. Pepsi og Fanta. Vi prøvede alle de tre restauranter og de var også fine. Det var også en del af all inclusive. Vi valgte at give drikkepenge til rengøringen og på restauranter med servering (selvom vi ikke så andre gøre det). Stranden er lidt vild og hvis der er små børn med nok ikke det mest ideelle. Vi rejste med Apollo fra Billund og var meget tilfredse med hele turen. Dog skal det siges, at lufthavnen på Kreta ikke kan sammenlignes med DK. Det var et rimeligt kaos, men vi kom hjem til tiden og i god behold :-)

 
15-08-2022

af 509mikkelm København, Danmark

Vidunderligt Bungalow Beach Resort - Meget lækkert og super service

Helt igennem en fantastisk oplevelse som jeg uden tøven kan anbefale andre. Det er lækker luksus og smukt opbygget resort i bungalow stil med saltvandspool over det hele. Vi havde havudsigt med privat pool, og det er genialt at bo i bungalow stil, hvor du lige kan gå ud fra terrassen og i poolen. Der er på resortet flere private pools, så man ikke behøver den store fælles pool. Kvalitetsservice og lever op til sine 5 stjerner, en fantastisk buffet og mulighed for a'la carte restauranter, du kan gratis kan booke ind på. Vi var til strand barbecue med alle slags kød og salater. Resortet ligger også smukt med kalksten ned til vandet - hvor du nemt kan snorkle i det åbne hav, specielt ved kirken med udsigten ind mod bugten. Underholdningen er også gennemtænkt, med levende musik foran hovedbygningen hvor buffet restaurant, baren ligger og senere kan man gå lige uden for resortet med havudsigt i baggrunden, her har de sjov underholdning i et flot bygget emfiteater. Hele resortet er luksus opbygget med palme alleén ned til vandet og smuk park område rundt om alle bungalows. Her kan vi godt komme igen :-)

 
01-08-2022

af Thøger J

Helt fatastisk 10/10

Maden var fremragende. Værelserne og omgivelserne var flotte og rene. Sødt og hjælpsomt personale og receptionen var professionel. Aftenshowene var helt fantastiske. Vi oplevede uopfordret at få vores værelse opgraderet til VIP i 2 nætter. Alt i alt var det en 10/10 oplevelse.

 
28-07-2019

af Bianca J

Fuldstændig fantastisk

Ekstrem luksus, lækker mad, fantastisk service. Vi kommer helt sikkert igen. Der var lækkert, rent og pænt over alt. Fine restauranter og lækre pools. Fantastisk børnevenligt og vildt fed strand lige uden for værelset.