Star Beach Village & Waterpark

 • • Familievenligt All Inclusive-hotel
 • • Nær stranden
 • • Gratis adgang til vandlandet Star Beach

Hotel Star Beach Village & Waterpark på Kreta er et All Inclusive-hotel af høj standard. Et perfekt valg for dem, der elsker at bade og nyde solen. Hotellets gæster har gratis adgang til vandlandet Star Beach, der er hotellets nabo. Desuden findes her børneklub, spa og på stranden er der vandsportsfaciliteter.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 eller 2-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-6 personer, heraf 2 børn. 2-værelses superior lejligheder for 2-5 personer, heraf 1 barn eller 2-6 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Alt var godt 😉😉
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 1,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Star Beach Village & Waterpark har skøn beliggenhed som nabo til vandlandet Star Beach i Hersonissos. Hotellet består af en frodig have med hovedbygningen og flere nærliggende bygninger. På hotellet findes et smukt poolområde med pool, separat børnepool og lille jacuzzi. Solstole og parasoller. Gratis pool-/strandhåndklæder. På stranden nedenfor hotellet findes en række vandsportsaktiviteter mod betaling.

På hotellet findes tre buffetrestauranter. Hovedrestauranten Minos, der serverer græske og internationale retter, tavernaen Cretan Star, der ligger ved vandlandet og Asian Star, der ligger ved siden af hotellet. Ved poolområdet findes også snackbaren Dionyssos. Lobbybar og en bar med terrasse.

Engelsktalende børneklub i hotellets regi (4-12 år) og legeplads. Gratis lille fitnessrum, minifodbold og basketball. Billard mod betaling. Underholdning. Hotellet er meget populært blandt unge, især i højsæsonen og og om aftenen. Gratis wifi og internethjørne i receptionsområdet.

Vandlandet Star Beach
Det kendte vandland Star Beach er nabo til hotellet, og her har hotellets gæster gratis adgang. For at komme hertil kan man gå gennem en nybygget tunnel. I vandlandet findes blandt andet flere pools, to lazy rivers, vandrutsjebaner (man skal være minimum 110 cm høj for at prøve vandrutsjebanerne). Ved både vandland og strand findes gratis solstole og parasoller. Bemærk at en lille del af parken, som hotellet kalder VIP zone, kræver betalt entré.

Gokart-bane (mod betaling) få minutters gåtur væk. Lyd og musik fra vandlandet kan virke forstyrrende i højsæsonen i visse lejligheder. Fra hotellet er der gåafstand til centrum. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i Minos restaurant, kl. 07.30-10.00
 • Morgenmadsbuffet i tavernen Cretan Star, som ligger i vandparken, kl. 08.00-10.00
 • Frokostbuffet i Minos restaurant, kl. 13.00-14.30
 • Frokostbuffet i tavernen Cretan Star, som ligger i vandparken, kl. 12.30-14.30
 • Snacks som toasts, hamburgere, pizza, pommes frites og is, kl. 10.00-18.30. Snacks serveres i poolbaren Dionyssos på hotellet og i poolbaren Blue Star ved vandparken
 • Wokbar i poolbaren Blue Star ved vandparken, kl. 12.00-17.00
 • Kaffe, te og kager i Helios Lobbybar, kl. 16.00-17.30
 • Champagne i Helios Lobbybar, kl. 17.30-19.30
 • Middagsbuffet i Minos restaurant, kl. 18.30-21.30. Tema-aften hver aften med græsk, italiensk, mexicansk, asiatisk og indisk mad.
 • Middagsbuffet i tavernen Cretan Star i vandparken, kl. 18.30-21.30. Reservation kræves dagen inden
 • Asiatisk middagsbuffet i Asian Star Restaurant, kl. 18.30-21.30
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-24.00
 • Aktiviteter og underholdning
 • Fri adgang til vandrutsjebanerne i vandparken, kl. 11.00-18.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Elevator findes kun i hovedbygningen.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Hersonissos, Stalis & Malia

Villa Vicky

Villa Vicky er et velholdt og charmerende lejlighedshotel, hvor mange gæster vender tilbage år efter år. Atmosfæren er hyggelig, og her er en stor og dejlig have med poolområde og legeplads for de små. Det er heller ikke langt til vandparken Star Beach, hvor alle med deres barnesind i behold, kan tilbringe mange sjove timer.

Albatross Hotel & Spa

Albatross Hotel & Spa har en god beliggenhed i Hersonissos med gåafstand til både centrum og den hyggelige havn. Hotellet har en skøn græsk atmosfære, hvilket både mærkes i restauranterne og på indretningen. Hotellet lægger stor vægt på at servere lokale råvarer i restauranterne. På hotellet findes også spa med sauna, jacuzzi, hamam og fitness-faciliteter.

Thalia

Hotel Thalia ligger kun en lille gåtur fra centrum og strand i Hersonissos. Hotellet er ejet af en familie, der har haft hotellet i flere generationer. Kulturen og historien ses tydeligt på hotellets interiør, der er præget af lokalhistorie fra Kreta og de græske guder. Du finder også en pool, der ligger skygget fra gaden, samt en lobbybar med en lille udendørsterrasse.

Golden Beach

På Golden Beach finder man hurtigt roen. Her er ikke kun nærheden til havet og de smukke udsigter, der giver ro men også det minimalistiske design med detaljer i hvid, sort og bambus. Hersonissos' hektiske natteliv er indenfor kort afstand. Hotellet er en sand oase!

High Beach

High Beach er et All Inclusive-hotel med skøn med beliggenhed ved den smukke Malia-bugt på Kreta. Poolområdet er frodigt, og du kan vælge at tilbringe dagen her eller ved stranden. For børnene er her både børneklub, legepladser og egen del i poolen. Når souvenirs skal købes med hjem, er centrum tæt på.

Emerald

Lejlighedshotellet Emerald er et godt valg for dig, som vil bo nær forlystelsesliv, restauranter og shopping i Malia. Lejlighederne er lyse, og i haven er der et lille poolområde.

Nikolas Villas

Charmerende Nikolas Villas ligger i et roligt og hyggeligt område mellem, den traditionelle by Koutouloufari og den livlige by Hersonissos på Kreta. Nyd en afslappende ferie for hele familien og saml på skønne ferieminder.

Aldemar Knossos Royal

All Inclusive-hotellet Aldemar Knossos Royal er perfekt til en afslappende ferie! Her bor du i bungalower, der er spredt i den frodige have. Hotellet har flere pools og en sjov vandrutsjebane. Sandstranden er kun et stenkast væk - her har du mulighed for at prøve en række vandsportsfaciliteter.

Ariadne (Stalis)

Hotel Ariadne ligger på stranden mellem de to feriebyer Stalis og Malia. Hotellet byder dig velkommen med ægte kretensisk gæstfrihed, og fra den velholdte have med de forskellige terrasser er det kun få minutters gang til centrum af Stalis.

Altis

Hotel Altis er et lille og familiært hotel i Malia på Kreta. Hotellet har en hyggelig have med blomster og frugttræer. På bagsiden af hotellet finder du poolområdet med en skøn terrasse, hvor de lune, græske aftener kan nydes.

Akasha Beach Hotel & Spa

Det 5-stjernede Akasha Beach Hotel & Spa ligger lige ved stranden i Hersonissos på Kretas nordkyst. Her kan du nyde fred og ro, slappe af ved en af hotellets pools eller tage en dukkert i havets krystalklare vand. Oplev den gode mad i hotellets buffetrestaurant eller forkæl dig selv med en skøn behandling i hotellets spa.

Malia Holidays

Det familieejede Malia Holidays er omgivet af frodige haver, kun 600 meter fra stranden. Nyd poolområdet, hvor der er masser af plads til at solbade, svømme og slappe af.

Triton (Malia)

Velkommen til Hotel Triton i Malia, Kreta. Her kan du slappe af ved poolen eller nyde stranden som ligger et stenkast væk. Nyd en forfriskende drink i baren eller oplev Malias centrum, som ligger omkring 1 km væk.

Akrogiali

Midt på den gyldne lavvandede sandstrand ligger lejlighedshotellet Akrogiali hvor et meget hjerteligt personale byder sine gæster velkommen. Foruden den smukke havudsigt kan du nyde forfriskende drikkevarer og enkle retter i hotellets snackbar. Malias centrum ligger i behagelig gåafstand, når det er tid til lidt shopping eller spisetid.