Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,5 ud af 10 baseret på 88 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,5 / 10
Rengøring
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,3 / 10
Service
 
7,4 / 10

Seneste anmeldelse


1 ud af 10

+
Terrassen
-
Pgr direktørens ubehagelige måde at være på

Bekræftet køb : 2023-10-08


10 ud af 10

+
Utrolig serviceminded ejer/vært. Hyggelig lille ferielejlighed med den autentiske græske charme. Et lille køkken med alt det nødvendige udstyr.
-

Bekræftet køb : 2023-09-30


10 ud af 10

+
Dejlig lejlighed med udsigt, skøn strand. Værten var flink og hjælpsom 🙂
-

Bekræftet køb : 2023-09-30


10 ud af 10

+
Tæt på strand. Rolige omgivelser. Totalt afstressende. Behagelig vært Yannis👍
-
Levede fint op til vores forventninger👍

Bekræftet køb : 2023-09-30


4 ud af 10

+
God beliggenhed
-
Det var ikke den lejlighed vi havde bestilt

Bekræftet køb : 2023-09-30


10 ud af 10

+
Beliggenhed og en super fin lejlighed med det der er brug for.
-
Alt var ok og venlig vært.

Bekræftet køb : 2023-09-23


7 ud af 10

+
Jeg havde værelse der vendt mod stranden. Stille og godt beliggenhed. Stilhed gjaldt åbenbart ikke værelserne der vendte mod vejen. Velplejet have.
-
Havde problemer med varmt vand i 2-3 dage. Gjorde opmærksom på det, men ikke fikset. Vanskeligheder at åbne, lukker og låse skydedør til haven og de var ejeren bekendt med.

Bekræftet køb : 2023-09-16


6 ud af 10

+
Et hyggeligt sted men synes den lejlighed var alt for dyr.
-
Udsigt til larmende gade. Alt for lille køkken. Fint nok men slet ikke godt nok i forhold til prisen. Men sød vært. Men skulle altså ikke ha kostet 10000kr for to prs. Haft bedre til billigere penge

Bekræftet køb : 2023-09-09


8 ud af 10

+
Tæt på strand og lokalt byliv Imødekommende personale
-
Der var meget lydt. Man bor tæt og vores såvel som andres terrassedøre gav meget lyd ved brug. Vores altan var meget lille og der kunne knapt stå et tørrestativ samtidig med bord og stole. Brædtet på toilettet sad ikke fast.

Bekræftet køb : 2023-09-03


10 ud af 10

+
Beliggenheden og den flinke vært.
-

Bekræftet køb : 2023-09-02


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

73% af gæsterne anbefaler

54 bedømmelser
Meget godt
 
28
Godt
 
12
Middel
 
2
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
10

5 nyeste bedømmelser

30-07-2023

af Departure32307640093 Malaga, Spanien

Hyggeligt autentisk/græsk lejlighedshotel ved stranden

En skøn, autentisk græsk lille badeby kun 30-40 min. Kørsel fra lufthavnen. Dejligt, simpelt lille lejlighedshotel med sød og hjælpsom vært, Yannis. Intet fancy, men pænt/rent og rummeligt, dejlige terrasser og med en beliggenhed lige ned til stranden. Stranden var skøn og med få mennesker, vandet var klart og lækkert.

 
14-07-2019

af larsjuel Høng, Danmark

Hyggeligt og enkelt

Dejligt sted lige på stranden og i gåafstand til indkøb og restauranter. Ejeren er super flink, og har sat koldt vand og juice i køleskabet til man ankommer. Vi havde en sen flyafgang da vi skulle hjem, og uden vi selv havde spurgt om det, så havde han arrangerede en lejlighed, så der var mulighed for bad og omklædning inden turen gik til lufthavnen.

 
12-08-2018

af Lisbeth B

Hyggeligt og roligt

Har haft et skønt ophold på Thamiris! Ankom om natten og blev taget godt imod, og modtog diverse informationer, samt en lille rundvisning af lejligheden :) Vores køleskab var på forhånd blevet fyldt med to store vand, appelsinjuice og en flaske hvidvin. Vi havde en rigtig stor/lang altan på 2. sal, og selvom den vendte ud mod vejen, kunne vi høre havet lige på den anden side. Altanen er gemt bag træer og blomster, så det var dejlig privat. Dog er der noget trafikstøj, men det vender man sig til, og er ikke lige slemt hele døgnet. Der er dobbeltdør fra altanen, som også gør at der er forholdsvis ro i lejligheden. Vores lejlighed var nyrenoveret og rigtig fin og hyggeligt i græsk til. Nyt og lækkert badeværelse. Hele stedet virkede meget velholdt og der er en dejlig ro. Du har alt inden for nærmeste gåafstand, supermarked, små lækre butikker, restauranter, tarvernaer og stranden lige i baghaven. De fleste spisesteder ligger ud til vandet/stranden. Man bliver vækket af gæs om morgenen, da de holder til ved den lille flod, som ligger lige ved hotellet. Nogle gæs er nysgerrige nok til at komme på stranden og hen til strandgæsterne, for at se efter mad, men de er ret fredelige. Kan helt klart anbefale at se solopgang på stranden når man nu bor der. Det er fantastisk. Rengøring er helt i orden på stedet. Ejeren er også meget hjælpsom og er stort set tilgængelig det meste af tiden. Der ligger et busstoppested til Chania 100m derfra, når man går ud og til venstre. Skiltet hænger på et stort træ lige ved et supermarked. Det koster 2,50 euro med bus til Chania. De bedste anbefalinger herfra 😀👍

 
31-07-2018

af MrsEnelam Frederiksberg, Danmark

Ferie paradis

Thamiris ligger dejligt ned mod en skøn strand med egne parasoller og solstole. Værelserne er rene og pæne og køkkenet er perfekt for to. Stedet er velholdt og nymalet - og vores vært Yanis passer godt på gæsterne, og hjælper det bedste han kan. Haven er skøn og der er smukke palmer og blomster. Vi bliver vækket om morgenen når solen står op, af skræppende gæs, der svømmer i floden ved siden af haven, der vender mod øst 🌞🌞🌞 Ellers er her dejligt roligt, bortset fra den halve time hver aften hvor de danser boggie woogie på Kalyves Beach resort, på den anden side af floden 💃🕺🏾🎼 Vi nyder at kunne gå i badetøj ned til stranden - og man kan både benytte solstole/parasol her og ved tvilling hotellet på stranden 50m længere mod vest🌞men der er ikke helt nok parasoller og folk spærrer dem med håndklæder hele dagen uden selv at være der - sorry, men det er lidt en uskik... Thamiris er alt i alt et dejligt sted som varmt kan anbefales - til både unge og gamle - par og familier Vi giver det 🌴🌴🌴🌴🌴

 
23-07-2017

af GitteE44 Glostrup, Danmark

Hyggeligt, privat dejlig hotel

Ønsker man et hotel hvor man vil være i fred, så er det her, rigtig hyggeligt sted og stille og rolig beliggenhed, bussen til Chania tager ca. 20-30 min. Masser små spisesteder, både til den ene siden og den anden side. Mens vi ventede på busse til lufthavnen, fik vi græsk traditionel is og vand, til at hygge med. Super dejlig betjening. Selv den gratis wi-fi kunne række ned på stranden.