Thamirakis Studios

Thamirakis Studios er et enkelt lejlighedshotel beliggende direkte ved stranden i Kalives. Her er der ingen faciliteter, så hotellet er perfekt for dig, som vil give dig selv ro på ferien og bare nyde stilhed, havet og stranden. Fra hotellet er der gåafstand til supermarked, taverner og caféer.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. Større 1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder 2-4 personer, heraf 2 børn. 4-værelses lejligheder med 4 ord. senge for 4-6 personer,

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Deres lille gårdhave og utrolig hyggelig
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 54 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Thamirakis Studios er et enkelt lejlighedshotel, der består af to dele, Thamirakis Studios og Thamiris, ved Kalives Beach på Kreta. Booker du en 1-værelses lejlighed, bor du enten på Thamirakis Studios eller Thamiris, og booker du en større 1-værelses lejlighed eller en 2-værelses lejlighed, bor du på Thamaris.

Stranden består af fint sand blandet med nogle små sten, som ligger nærsten direkte uden for hotellet. Her er der gratis solstole og et begrænset antal parasoller der kan lånes.

Receptionen på Thamiris er åben ca. fra kl. 08.00-22.00 og receptionen på Thamirakis Studios har ingen faste åbningstider. Gennemkørende trafik, der kan opfattes som forstyrrende i nogle lejligheder. Ca. 150 meter fra hotellet er der en lille købmand, og ca. 1 kilometer væk ligger en købmand med et større udvalg. Den lokale grønthandler og landsbyslagter er inden for gåafstand. I centrum af Kalives venter et pænt udvalg af taverner, caféer og barer. Hæveautomat er i nærheden. Kun 100 meter fra hotellet er der også et busstoppested for den lokale bus. Udforsker du området med en lejebil, er der parkeringspladser omkring 100 meter fra Thamirakis Studios.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Almyrida & Kalives

Almyrida Resort

Almyrida Resort består egentlig af tre hoteller, hvor du kan nyde alle faciliteter, uanset hvor du bor. Du kan vælge mellem flere pools, dyrke motion i fitnessrummet, eller måske nyde en tur i minispa. Høj komfort og skøn beliggenhed sammen med en service udover det sædvanlige gør, at Almyrida Resort er valgt til at være et vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Kiani Beach Resort

Den lavvandede strand, børnepools og en stor legeplads, gør Kiani Beach Resort til den perfekte destination for børnefamilier. Det store og populære poolområde har panoramaudsigt over havet, og lige op til ligger legepladsen, som børnene elsker. Gratis wifi på hotellet.

Kalives Beach

Hotel Kalives Beach har en skøn beliggenhed direkte ved den fine sandstrand i Kalives, og ligger kun et stenkast fra centrum. Hotellet har en ægte græsk charme, og der er gratis wifi. Børnene kan plaske rundt i poolen, have det sjovt på legepladsen og danse rundt på hotellets minidisco.

Almyrida Village

Almyrida Village er højt beliggende og lokker med spektakulær havudsigt, omgivet af olivenlunde, lige uden for centrum af Almyrida. Her findes en dejlig pool med områder til både afslapning og leg.