Thamirakis Studios

Thamirakis Studios er et enkelt lejlighedshotel ved stranden i Kalives. Her er der ingen faciliteter, så dette hotel er perfekt for dig, som vil give dig selv ro på ferien og bare nyde stilhed, havet og stranden. Fra hotellet er der gåafstand til supermarked, taverner og caféer.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Tæt ved havet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 53 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Thamirakis Studios er et enklere lejlighedshotel ved Kalives Beach på Kreta. Kalives Beach, med blødt sand blandet med lidt sten, ligger bogstaveligt talt direkte ved hotellet. Her tilbydes gratis solstole på stranden, og der er også et begrænset antal parasoller at låne.

Der er et minimarked ca. 150 meter væk, og et større udbud af taverner og butikker findes indenfor en kilometers afstand. Kort gåafstand til den lokale grønthandler og byens slagter. Kun 100 meter fra hotellet er der en busstoppested, hvor du kan tage lokalbussen. Hvis du lejer bil på din ferie, så er der parkeringspladser ca. 100 meter fra Thamirakis Studios.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Værd at vide

Gennemkørselstrafik kan opfattes støjende i visse lejligheder.

Alle hoteller i Almyrida & Kalives

Almyrida Resort

Almyrida Resort består egentlig af tre hoteller, hvor du kan nyde alle faciliteter, uanset hvor du bor. Du kan vælge mellem flere pools, dyrke motion i fitnessrummet, bowle eller måske nyde en tur i minispa. Høj komfort og skøn beliggenhed sammen med en service udover det sædvanlige gør, at Almyrida Resort er valgt til at være et vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Kalives Beach

Hotel Kalives Beach har en skøn beliggenhed direkte ved den fine sandstrand i Kalives, og ligger kun et stenkast fra centrum. Hotellet har en ægte græsk charme, og der er gratis wifi. Børnene kan plaske rundt i poolen, have det sjovt på legepladsen og danse rundt på hotellets minidisco.

Kiani Beach Resort

Den lavvandede strand, børnepoolen og legepladsen der er formet som et piratskib, gør Kiani Beach Resort til et perfekt feriested for børnefamilier. Det store og populære poolområde har panoramaudsigt over havet, og lige op til ligger legepladsen, som børnene elsker. Gratis wifi på hotellet.

Almyrida Village

Almyrida Village er højt beliggende og lokker med spektakulær havudsigt, omgivet af olivenlunde, lige uden for centrum af Almyrida. Her findes en dejlig pool med områder til både afslapning og leg.