Kalives Beach

Hotel Kalives Beach har en skøn beliggenhed direkte ved den fine sandstrand i Kalives, og ligger kun et stenkast fra centrum. Hotellet har en ægte græsk charme, og der er gratis wifi. Børnene kan plaske rundt i poolen, have det sjovt på legepladsen og danse rundt på hotellets minidisco.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-4 personer. Dobbeltværelser med havudsigt for 1-2 personer. Superior-værelser for 2 personer. Familie-værelser for 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Hyggeligt med åen/floden, hvor andefugle svømmede rundt. Dejligt med beliggenhed ved stranden.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det charmerende Kalives Beach-hotel består af to bygninger og ligger på den fantastiske Kalives-strand. Der er to dejlige poolområder med hver sin pool, hvoraf den ene har en børnesektion. Solstole og parasoller. Pool- og strandhåndklæder mod betaling. Hotellet har sin egen del af stranden, hvor solstole og parasoller indgår.

Hotellet har en buffetrestaurant med en stor veranda (pæn påklædning kræves til middag, lange bukser for mænd). Poolbar der serverer enkle retter og cocktails. Temaaftener nogle gange om ugen.

Nyrenoveret minispa med sauna, jacuzzi og massage mod betaling. Gratis lille fitnessrum (for gæster over 16 år) og bordtennis. Indendørspool. Lille legeplads for små børn. Forskellige spillefaciliteter mod betaling. Underholdning og aktiviteter. Minidisko et par gange om ugen fra maj-september). Gratis wifi. Taxiservice mod betaling. Gennemgående trafik.

Bæredygtighed
Hotellet arbejder strategisk og langsigtet med bæredygtighed ud fra de 17 globale mål for en bæredygtig udvikling. Det er certificeret i henhold til Travelife Gold og har miljømærket Green Key. Stranden ved hotellet er mærket med Det Blå Flag. Morgenmaden, der serveres på hotellet, er tildelt Greek Breakfast-udmærkningen, da hotellet fremhæver de lokale smage og produkter. Hotellet er også en del af Tripadvisors Green Leader-program, som et Platinum Level Green Leader-hotel.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive
 • All Inclusive Ultra

Middag kan skiftes ud til frokost, hvis du kontakter hotellet en dag i forvejen.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.30
 • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
 • Snacks, kl. 11.00-12.00 og 16.00-17.00
 • Is i strandbaren, kl. 11.00-12.00 og 16.00-17.00 samt ved frokost og middagsbuffet
 • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.30
 • Udvalgte lokale alkoholdige drikkevarer, raki, øl, vin og læskedrikke ad libitum, kl. 11.00-23.00

Ved tilkøb af All Ultra Inclusive indgår:

 • Alt ovenstående
 • Udvalgte internationale alkoholiske drikkevarer ad libitum
 • Friskpresset æblejuice under morgenmaden og i løbet af dagen
 • Kaffe som Espresso, Cappuccino og varm chokolade
 • Pool- og strandhåndklæder
 • Deponering på værelset
 • Frugtkurv på værelset med blandt andet vin, frugt, juice og sodavand
 • Lån af espressomaskine (2 kapsler inkluderet ved ankomst)
 • En flaske vand på værelset. Genopfyldes hver dag.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive mod tillæg slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Almyrida & Kalives

Almyrida Resort

Almyrida Resort består egentlig af tre hoteller, hvor du kan nyde alle faciliteter, uanset hvor du bor. Du kan vælge mellem flere pools, dyrke motion i fitnessrummet, eller måske nyde en tur i minispa. Høj komfort og skøn beliggenhed sammen med en service udover det sædvanlige gør, at Almyrida Resort er valgt til at være et vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Kiani Beach Resort

Den lavvandede strand, børnepools og en stor legeplads, gør Kiani Beach Resort til den perfekte destination for børnefamilier. Det store og populære poolområde har panoramaudsigt over havet, og lige op til ligger legepladsen, som børnene elsker. Gratis wifi på hotellet.

Thamirakis Studios

Thamirakis Studios er et enkelt lejlighedshotel beliggende direkte ved stranden i Kalives. Her er der ingen faciliteter, så hotellet er perfekt for dig, som vil give dig selv ro på ferien og bare nyde stilhed, havet og stranden. Fra hotellet er der gåafstand til supermarked, taverner og caféer.

Almyrida Village

Almyrida Village er højt beliggende og lokker med spektakulær havudsigt, omgivet af olivenlunde, lige uden for centrum af Almyrida. Her findes en dejlig pool med områder til både afslapning og leg.