Almyrida Village

Almyrida Village er højt beliggende og lokker med spektakulær havudsigt, omgivet af olivenlunde, lige uden for centrum af Almyrida. Her findes en dejlig pool med områder til både afslapning og leg.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Enkeltværelser for 1-2 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

En rejse til Kreta og Almyrida Village har alle forudsætninger for at blive en fantastisk ferie. Hotellet har en stor pool med stor børnesektion, omgivet af solstole og parasoller. I den store pool er der en vandrutsjebane og i børnesektionen er der to mindre vandrutsjebaner. Der er en poolbar, der serverer kølige drinks. På stranden, som du kan gå til på ca. 10-12 minutter, er der solstole og parasoller til leje.

Hotellet har en restaurant, der serverer buffet til morgenmad, frokost og middag. Her tilbydes et miks af traditionelle græske retter og retter med inspiration fra Skandinavien.

Gratis wifi på hele hotellet (forbindelsens kvalitet og hastighed varierer). To tennisbaner der gratis kan benyttes, udstyr kan lejes.

Hotellet består af flere 2-etagers bygninger spredt ud over hotellets have. Trapper og niveauforskelle på hotellet kan forekomme.

Omkring 500 meter til centrum og stranden i Almyrida. Den nærliggende by Kalives er ca. 5 kilometer væk. Den lokale bus, som kan tage dig til Chania by (ca. 20 kilometer øst) passerer ca. 300 meter fra hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
  • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
  • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.00
  • Is i poolbaren, kl. 11.00-18.00
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum, kl. 11.00-22.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Almyrida & Kalives

Almyrida Resort

Almyrida Resort består egentlig af tre hoteller, hvor du kan nyde alle faciliteter, uanset hvor du bor. Du kan vælge mellem flere pools, dyrke motion i fitnessrummet, eller måske nyde en tur i minispa. Høj komfort og skøn beliggenhed sammen med en service udover det sædvanlige gør, at Almyrida Resort er valgt til at være et vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Kiani Beach Resort

Den lavvandede strand, børnepools og en stor legeplads, gør Kiani Beach Resort til den perfekte destination for børnefamilier. Det store og populære poolområde har panoramaudsigt over havet, og lige op til ligger legepladsen, som børnene elsker. Gratis wifi på hotellet.

Thamirakis Studios

Thamirakis Studios er et enkelt lejlighedshotel beliggende direkte ved stranden i Kalives. Her er der ingen faciliteter, så hotellet er perfekt for dig, som vil give dig selv ro på ferien og bare nyde stilhed, havet og stranden. Fra hotellet er der gåafstand til supermarked, taverner og caféer.

Kalives Beach

Hotel Kalives Beach har en skøn beliggenhed direkte ved den fine sandstrand i Kalives, og ligger kun et stenkast fra centrum. Hotellet har en ægte græsk charme, og der er gratis wifi. Børnene kan plaske rundt i poolen, have det sjovt på legepladsen og danse rundt på hotellets minidisco.