Kiani Beach Resort

Den lavvandede strand, børnepools og en stor legeplads, gør Kiani Beach Resort til den perfekte destination for børnefamilier. Det store og populære poolområde har panoramaudsigt over havet, og lige op til ligger legepladsen, som børnene elsker. Gratis wifi på hotellet.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder for 1-4 personer. 1-værelses lejligheder i etage for 2-6 personer, heraf 2 børn. 1-værelses superior lejligheder for 2-4 personer eller 2-6 personer, heraf 2 børn. 1-værelses superior lejligheder i etage for 2-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Mad og drikke Udsigt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter


Mere information

Kiani Beach Resort er et moderne og familievenligt hotel. Hotellet består af to hoteldele, Nord- og Sydfløjen, og er delt af en trafikeret vej. Hoteldelene har hvert et stort poolområde med hver en stor pool og den ene ligger lige ved stranden. Begge poolområder har et børnebassin, og det ene har også en pool med vandrutsjebaner til de mindste børn. I Sydfløjen er der tre træningsbaner i det 50 meter lange bassin. Solsenge, parasoller og pool- og strandhåndklæder. Poolbar med lette snacks og forfriskninger ved ét poolområde. Der er også en indendørs pool på hotellet, som er opvarmet fra marts til maj og september til oktober.

Hotellet har tre restauranter og to barer. I buffetrestauranterne Symposium og Pool View Restaurant spiser du morgenmad, frokost og aftensmad. Om aftenen er à la carte-restauranten Roof Top åben og serverer flere forskellige tilberedte à la carte-menuer inspireret af det kretensiske køkken, bordreservation påkrævet (indgår ikke i All Inclusive). Passende dresscode - lange bukser til mænd på restauranter om aftenen. Beach Bar Dionysos serverer snacks og forfriskende drinks fra morgen til sen aften. Poolbaren serverer drinks i løbet af dagen.

Dags- og aftenunderholdning. International børneklub for børn 4-12 år i hotellets regi med blandt andet minidiskotek. Legerum, legeplads og store grønne områder til leg.

To fitnessrum (børn under 12 år skal være i selskab med en voksen). Sportsaktiviteter som tennis, vandpolo, dart og bordtennis, nogle mod betaling. Dampbad mod betaling. I den nye del af hotellet venter et skønt spaområde med sauna, jacuzzi og massage mod betaling. Hotellet har også en indendørs pool (for gæster over 16 år, yngre skal være i selskab med en voksen).

Gratis wifi på hele hotellet. Receptionen er placeret i Nordfløjen. Bærbare computere kan lejes. Minimarked. Ladestolpe til elbiler. Nordfløjen blev bygget i 2007 og renoveret i 2020 og Sydfløjen blev bygget i 2018. Hotellet ligger ca. 2 kilometer uden for Kalives centrum. Uden for hotellet er der et busstoppested, der tager dig til Chania by.

Hotellets ældre del er bygget i 2007 og ligger på strandsiden. Den nye del er bygget i 2018. Der findes restaurant, bar, fitnessrum og poolområde ved begge dele. En mindre vej går mellem de to hoteldele (under respektive værelsestyper specificeres hvilken del, de ligger i, men værelsestyperne i del ældre del er renoverede til samme standard som værelserne i den nye del). Afstanden til stranden er op til 250 meter afhængig af hvilken bygning man bor i, samt hvor i bygningen, værelset ligger.

Bæredygtighed
Hotellet arbejder strategisk og langsigtet med bæredygtighed ud fra de 17 globale mål for en bæredygtig udvikling. Det er certificeret i henhold til Travelife Gold og stranden ved hotellet er mærket med Det Blå Flag. Morgenmaden, der serveres på hotellet, er tildelt Greek Breakfast-udmærkningen, da hotellet fremhæver de lokale smage og produkter. Hotellet er også en del af Tripadvisors Green Leader-program, som et Platinum Level Green Leader-hotel.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i restauranterne Symposium og Pool View, kl. 08.00-10.30.
 • Frokostbuffet i restauranterne Symposium og Pool View, kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffet i restauranterne Symposium og Pool View, kl. 19.00-21.30
 • Varme og kolde retter, sandwiches, frugt og salat, kl. 11.00-18.00
 • Is i Beach Bar Dionysos, kl. 11.00-18.00
 • Lokale drikkevarer, øl/vin og sodavand ad libitum, kl. 11.00-23.00

Ved All Inclusive Ultra mod tillæg indgår også:

 • Tennis en time om dagen
 • Bordtennis
 • Dampbad en time to gange om ugen pr. person
 • En flaske vin og et glas importeret øl hver dag i restauranten
 • Ubegrænset med udvalgte drikkevarer som øl, vin, cocktails og sodavand, kl 11.00-23.00
 • 40% rabat i restauranten Roof Top
 • To glas friskpresset appelsinjuice pr. dag
 • Espresso eller cappuccino
 • Hurtigere wifi
 • Velkomstpakke med en flaske vin, vand og frugt på værelset ved ankomst

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Støj fra et nyt byggeri i området kan virke forstyrrende for gæster, der bor i Sydfløjen.

Alle hoteller i Almyrida & Kalives

Almyrida Resort

Almyrida Resort består egentlig af tre hoteller, hvor du kan nyde alle faciliteter, uanset hvor du bor. Du kan vælge mellem flere pools, dyrke motion i fitnessrummet, eller måske nyde en tur i minispa. Høj komfort og skøn beliggenhed sammen med en service udover det sædvanlige gør, at Almyrida Resort er valgt til at være et vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Thamirakis Studios

Thamirakis Studios er et enkelt lejlighedshotel beliggende direkte ved stranden i Kalives. Her er der ingen faciliteter, så hotellet er perfekt for dig, som vil give dig selv ro på ferien og bare nyde stilhed, havet og stranden. Fra hotellet er der gåafstand til supermarked, taverner og caféer.

Kalives Beach

Hotel Kalives Beach har en skøn beliggenhed direkte ved den fine sandstrand i Kalives, og ligger kun et stenkast fra centrum. Hotellet har en ægte græsk charme, og der er gratis wifi. Børnene kan plaske rundt i poolen, have det sjovt på legepladsen og danse rundt på hotellets minidisco.

Almyrida Village

Almyrida Village er højt beliggende og lokker med spektakulær havudsigt, omgivet af olivenlunde, lige uden for centrum af Almyrida. Her findes en dejlig pool med områder til både afslapning og leg.