Almyrida Resort

apollo mondo local

  • • Skøn tagterrasse med pool
  • • Høj hyggefaktor
  • • Vågn op til havets brusen
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Almyrida Resort består egentlig af tre hoteller, hvor du kan nyde alle faciliteter, uanset hvor du bor. Du kan vælge mellem flere pools, dyrke motion i fitnessrummet, bowle eller måske nyde en tur i minispa. Høj komfort og skøn beliggenhed sammen med en service udover det sædvanlige gør, at Almyrida Resort er valgt til at være et vores Apollo Mondo Local-hoteller.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser i etage for 2-6 personer, heraf 2 børn. 2-værelses suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Personalets fremtræden. Fint område og sandstrand.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 30 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Almyrida Resort består af Almyrida Residence (bygget i 2007), Almyrida Beach og Almyrida Studios (bygget i 2001). Almyrida Residence og Almyrida Beach ligger ved siden af hinanden og Almyrida Studios ligger ca. 270 meter derfra. Alle gæster er velkomne til at benytte alle faciliteter på alle hoteller.

Masser af bademuligheder
Fint poolområde med fire pools, en separat børnepool og solstole. På Almyrida Residence er der en tagterrasse med infinitypool. Tagterrassen er åben for alle gæster, men infinitypoolen er for gæster over 17 år. Poolbar med havudsigt. Havet ligger kun en kort tur til fods fra hotellet.

Mad og underholdning
En restaurant på Almyrida Beach og en på Almyrida Residence. For gæster på Almyrida Beach og Almyrida Studios nydes eventuelle måltider på Almyrida Beach, og for gæster der bor på Almyrida Residence nydes eventuelle måltider Almyrida Residence, der også har musikaftener to gange om ugen fra maj-september. Du kan også deltage i madlavningskurser på Almyrida Residence tre gange om ugen mod betaling (maj-juni og september-oktober). Minimum 4 personer pr. kursus og et begrænset antal pladser.

Træning og velvære
Lille spa og massage mod betaling. Skønhedssalon og frisør mod betaling. Bowling og billard mod betaling. Gratis adgang til lille fitnessrum for gæster over 16 år (yngre i selskab med voksne).

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på fællesområder. Laptop kan lejes. Vaskeservice mod betaling.

Oplev omgivelserne
Almyrida Resort ligger nær stranden, restauranter og barer i byen Almyrida. Vej skal krydses for at komme til stranden. Ca. 22 km til den den østlige del af Chania by. Lokaltrafik.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Local.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet) mod tillæg.

Apollo Mondo Local
  • Høj kundetilfredshed
  • Hyggelig beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Gratis wifi