Almyrida Resort

apollo mondo local

  • • Skøn tagterrasse med pool
  • • Høj hyggefaktor
  • • Vågn op til havets brusen

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Almyrida Resort består egentlig af tre hoteller, hvor du kan nyde alle faciliteter, uanset hvor du bor. Du kan vælge mellem flere pools, dyrke motion i fitnessrummet, bowle eller måske nyde en tur i minispa. Høj komfort og skøn beliggenhed sammen med en service udover det sædvanlige gør, at Almyrida Resort er valgt til at være et vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Tillykke Grækenland!

I dag den 25. marts fejrer vi Grækenlands nationaldag! Lige nu får du 500,- i rabat pr. person på alle rejser til Grækenland for sommer 2023. Gælder kun i dag!

Gælder ikke grupperejser. Kan ikke kombineres med andre rabatter og rabatten er allerede fratrukket de viste priser

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser i etage for 2-6 personer, heraf 2 børn. 2-værelses suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Venligt personale.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 30 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Almyrida Resort består af Almyrida Residence (bygget i 2007), Almyrida Beach og Almyrida Studios (bygget i 2001). Almyrida Residence og Almyrida Beach ligger ved siden af hinanden og Almyrida Studios ligger ca. 270 meter derfra. Alle gæster er velkomne til at benytte alle faciliteter på alle hoteller, men vær dog opmærksom på, at visse faciliteter har en aldersgrænse. I løbet af vinteren 2022/23 gennemgår Almyrida Residence, både værelser og fællesområder inkl. tagterrassen, en renovering og en mindre spa-afdeling bliver bygget.

Masser af bademuligheder
Der er tre fine poolområder med i alt fire pools, heraf en separat børnepool. Solstole ved poolområdet. Ved Almyrida Beach findes en pool og en separat børnepool. Almyrida Recidence har en pool i stueetagen og en infinity-pool på taget. Tagterrassen er åben for alle gæster, men infinity-poolen er kun for gæster over 17 år. Der er også en poolbar med havudsigt, hvor du kan få en forfriskende drink både om dagen og om aftenen. Vil du hellere bade i havet, er det kun en kort gåtur ned til stranden.

Mad og underholdning
En restaurant på Almyrida Beach og en på Almyrida Residence. For gæster på Almyrida Beach og Almyrida Studios nydes eventuelle måltider på Almyrida Beach, og for gæster der bor på Almyrida Residence nydes eventuelle måltider Almyrida Residence, der også har musikaftener to gange om ugen fra maj-september. Du kan også deltage i madlavningskurser på Almyrida Residence tre gange om ugen mod betaling (maj-juni og september-oktober). Minimum 4 personer pr. kursus og et begrænset antal pladser.

Træning og velvære
Lille spa og massage mod betaling. Skønhedssalon og frisør mod betaling. Billard mod betaling. Gratis adgang til lille fitnessrum for gæster over 16 år (yngre i selskab med voksne).

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på fællesområder. Laptop kan lejes. Vaskeservice mod betaling. Almyrida Recidence blev bygget i 2007. Almyrida Beach blev bygget i 2001 og renoveret i 2017/2018 og Almyrida Studios blev også bygget i 2001 og blev renoveret i 2018/2019.

Oplev omgivelserne
Almyrida Resort ligger nær stranden, restauranter og barer i byen Almyrida. Vej skal krydses for at komme til stranden. Ca. 22 km til den den østlige del af Chania by. Lokaltrafik.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Local.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
Apollo Mondo Local
  • Høj kundetilfredshed
  • Hyggelig beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Wifi indgår

Alle hoteller i Almyrida & Kalives

Kalives Beach

Hotel Kalives Beach har en skøn beliggenhed direkte ved den fine sandstrand i Kalives, og ligger kun et stenkast fra centrum. Hotellet har en ægte græsk charme, og der er gratis wifi. Børnene kan plaske rundt i poolen, have det sjovt på legepladsen og danse rundt på hotellets minidisco.

Kiani Beach Resort

Den lavvandede strand, børnepoolen og legepladsen der er formet som et piratskib, gør Kiani Beach Resort til et perfekt feriested for børnefamilier. Det store og populære poolområde har panoramaudsigt over havet, og lige op til ligger legepladsen, som børnene elsker. Gratis wifi på hotellet.

Almyrida Village

Almyrida Village er højt beliggende og lokker med spektakulær havudsigt, omgivet af olivenlunde, lige uden for centrum af Almyrida. Her findes en dejlig pool med områder til både afslapning og leg.

Thamirakis Studios

Thamirakis Studios er et enkelt lejlighedshotel ved stranden i Kalives. Her er der ingen faciliteter, så dette hotel er perfekt for dig, som vil give dig selv ro på ferien og bare nyde stilhed, havet og stranden. Fra hotellet er der gåafstand til supermarked, taverner og caféer.