1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder beliggende på Almyrida Studios. Kombineret soveværelse og minikøkken. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, godt køkkenudstyr, el-kedel og køleskab. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt. Myggenet i balkondøren.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses suite

2-værelses suiter med to balkoner og havudsigt. Suiterne ligger på Almyrida Residence. Et soveværelse og opholdsrum. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab. Playstation på forespørgsel. Tv med internationale kanaler på hvert værelse. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Poolhåndklæder er inkluderet og er i suiten ved ankomsten.

Værelsesstørrelse: Ca. 32-35 kvm.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon, nogle med delvis havudsigt. Værelserne er placeret på Almyrida Beach. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Myggenet i altandøren. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 20-25 kvm.
Antal personer: 1-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelse i etage

Dobbeltværelser i etage med balkon og delvis havudsigt. Værelserne er placeret i Almyrida Residence. På entréetagen er der badeværelse og mulighed for ekstra opredning i to dobbeltsenge og i en sovesofa. Ovenpå er et soveværelse med dobbeltseng. Der er en dør mellem værelserne. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab, kaffemaskine og el-kedel. Tv med internationale kanaler på hver etage. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Poolhåndklæder er inkluderet og er på værelset ved ankomst.

Værelsesstørrelse: Ca. 42-45 kvm.
Antal personer: 2-6 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelse, Garden Wing

Dobbeltværelser, Garden Wing med balkon eller terrasse. Værelserne ligger i Almyrida Garden i en bygning fra 2024. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition og deponering. Poolhåndklæder indgår og findes på værelset ved ankomst. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Myggenet i balkondøren. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 20-25 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med balkon og delvis havudsigt. Værelserne er placeret på Almyrida Beach. Soveområdet med dobbeltseng kan adskilles fra værelset med ekstra opredningerne (i sovesofa) med skydedør. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab. Tv med internationale kanaler findes både i soveværelsesområdet og området med de ekstra senge. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Myggenet i balkondøren. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 22-27 kvm.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon og delvis havudsigt. Værelserne ligger på Almyrida Residence. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. El-kedel. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Poolhåndklæder er inkluderet og er på værelset ved ankomst.

Værelsesstørrelse: Ca. 25-27 kvm.
Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.