Irina Beach

  • • Smuk udsigt over havet
  • • Nær børnevenlig strand
  • • Lejligheder og værelser

Hvis du vil bo lige ved stranden, er Hotel Irina Beach i Tigaki et godt valg. Hotellet har udsigt ud over havet mod de nærliggende øer Kalymnos og Pserimos, og Tyrkiet i det fjerne. Også ved poolområdet er havet til stede, og strandens lave vand er perfekt til familier med børn. Hvis du har brug for at købe noget, er der en lille butik på hotelområdet, og den lokale bus tager dig let til Kos by.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Servicen og beliggenheden. Dog var der langt ind til nærmeste købmand.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 75 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Irina Beach i Tigaki på Kos tilbyder smuk udsigt over havet. Ved poolområdet er der en pool, en separat børnepool og en poolbar, der serverer forfriskninger. Stranden ligger kun et stenkast væk, og der tilbydes parasoller gratis. Stranden er lavvandet og perfekt til familier med børn.

Hotellet har et lille morgenmadsområde. Bordtennis og billard mod betaling, samt en legeplads. Receptionen er åben fra morgen til sen aften.

Tigaki centrum ligger ca. 2 kilometer væk, og der er et dejligt lille udvalg af restauranter, tavernaer og barer. Hvis du vil opdage den smukke by Kos, er der lokalbusser fra Tigaki.

Måltider

Dobbeltværelser:
Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Lejligheder:

  • Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Tigaki & Marmari

Astir Odysseus

Velkommen til det eksklusive hotel Astir Odysseus på Kos, som er det perfekte hotel både for par og børnefamilier. Vores gæster sætter virkelig pris på det store poolområde, de fine værelser og den rolige atmosfære. Hvis du booker et dobbeltværelse med delt pool, så kan du åbne balkondøren og hoppe direkte i poolen.

Pelopas

Apollo Mondo Local-hotellet Pelopas mødes du af moderne omgivelser og bekvemme faciliteter og kan samtidigt mærke den unikke og lokale atmosfære der er blevet bevaret omhyggeligt af ejerfamilien. Hotellet har en perfekte beliggenhed i Tigaki på Kos.

Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort er et moderne hotel med en rolig beliggenhed, perfekt til afslapning eller som din base for at udforske smukke Kos. Her bor du i rummelige dobbeltværelser med All Inclusive inkluderet i prisen. Hotellet ligger mindre end en kilometer fra stranden, hvor du kan tage hotelbussen, der kører dertil flere gange om dagen.