Irina Beach

  • • Smuk udsigt over havet
  • • Nær børnevenlig strand
  • • Lejligheder og værelser

Hvis du vil bo lige ved stranden, er Hotel Irina Beach i Tigaki et godt valg. Hotellet har udsigt ud over havet mod de nærliggende øer Kalymnos og Pserimos, og Tyrkiet i det fjerne. Også ved poolområdet er havet til stede, og strandens lave vand er perfekt til familier med børn. Hvis du har brug for at købe noget, er der en lille butik på hotelområdet, og den lokale bus tager dig let til Kos by.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Servicen og beliggenheden. Dog var der langt ind til nærmeste købmand.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 75 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Irina Beach i Tigaki på Kos tilbyder smuk udsigt over havet. Ved poolområdet er der en pool, en separat børnepool og en poolbar, der serverer forfriskninger. Stranden ligger kun et stenkast væk, og der tilbydes parasoller gratis. Stranden er lavvandet og perfekt til familier med børn.

Hotellet har et lille morgenmadsområde. Gratis bordtennis og billard mod betaling, samt en legeplads. Receptionen er åben fra morgen til sen aften.

Tigaki centrum ligger ca. 2 kilometer væk, og der er et dejligt lille udvalg af restauranter, tavernaer og barer. Hvis du vil opdage den smukke by Kos, er der lokalbusser fra Tigaki.

Måltider

Dobbeltværelser: Morgenmad indgår.
Lejligheder: Ingen måltider indgår. Morgenmad kan tilkøbes.

Alle hoteller i Tigaki & Marmari

Astir Odysseus

Velkommen til det eksklusive hotel Astir Odysseus på Kos, som er det perfekte hotel både for par og børnefamilier. Vores gæster sætter virkelig pris på det store poolområde, de fine værelser og den rolige atmosfære. Hvis du booker et dobbeltværelse med delt pool, så kan du åbne balkondøren og hoppe direkte i poolen.

Tropical Sol

Hotel Tropical Sol tilbyder et frodigt hotelområde med den bedste beliggenhed i hyggelige Tigaki på Kos. Her bor du nær stranden og både svømme i poolen eller i havet. Om aftenen er det dejligt at slentre ind til centrum af Tigaki, hvor der er et lille udvalg af restauranter og taverner.

Pelopas

Apollo Mondo Local-hotellet Pelopas byder på skøn beliggenhed i Tigaki på Kos. Her mødes du af nyrenoverede, moderne omgivelser og bekvemme faciliteter og kan samtidigt mærke den unikke og lokale atmosfære. Nyd skønne dage i solen ved poolområdet eller på den nærliggende sandstrand. Tilfredse gæster, høj komfort og et lokalt touch gør, at Pelopas er en af vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Sentido Pearl Beach Kos

Sentido Pearl Beach Kos er et elegant hotel, der ligger lige ved den kilometerlange sandstrand Marmari Beach. Hotellet er kun for gæster over 16 år, og atmosfæren er afslappende og rolig. Book et dobbeltværelse med delt pool, hvis du vil bo lidt mere luksuriøst og for dig selv på ferien.

Pyli Bay

All Inclusive-hotellet Pyli Bay ligger i bekvem gåafstand fra sandstranden i Marmari, og til Kos by kan du tage den lokale bus. Ved Pyli Bay er der et dejligt poolområde, der er perfekt for skønne og afslappende feriedage.

Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort er et moderne hotel med en rolig beliggenhed, perfekt til afslapning eller som din base for at udforske smukke Kos. Her bor du i rummelige dobbeltværelser med All Inclusive inkluderet i prisen. Hotellet ligger mindre end en kilometer fra stranden, hvor du kan tage hotelbussen, der kører dertil flere gange om dagen.

Cavo Mediterraneo

Cavo Mediterraneo, som ligger i rolige Marmari på Kos, her sættes pris på stilhed og ro. Her er det nemt bare at være uhøjtidelig og nyde ferien.

Giakalis Aqua Park Resort

På Giakalis Aqua Park Resort i Marmari på Kos, er der vandrutsjebaner til børn, så dette kan være den næste destination for alle vandglade familier. De rummelige dobbeltværelser kan rumme op til 4 personer og All Inclusive indgår i prisen. Og desuden kan du komme til sandstranden på få minutter.