Irina Beach

  • • Smuk udsigt over havet
  • • Nær børnevenlig strand
  • • Lejligheder og værelser
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Hvis du vil bo lige ved stranden, er Hotel Irina Beach i Tigaki et godt valg. Hotellet har udsigt ud over havet mod det tyrkiske fastland og de nærliggende øer Kalymnos og Pserimos. Også ved poolområdet er havet til stede, og strandens lave vand er perfekt til familier med børn. Hvis du har brug for at købe noget, er der en lille butik på hotelområdet, og den lokale bus tager dig let til Kos by.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 68 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Irina Beach i Tigaki på Kos tilbyder smuk udsigt over havet. Ved poolområdet er der en pool, en separat børnepool og en poolbar, der serverer forfriskninger. Stranden ligger kun et stenkast væk, og der tilbydes parasoller gratis. Stranden er lavvandet og perfekt til familier med børn.

Hotellet har et lille morgenmadsområde, og hvis du har brug for at shoppe noget, er der en lille købmand i hotelområdet, som er åben hver dag i ugen fra morgen til aften. Gratis bordtennis og billard mod betaling, samt en legeplads. Receptionen er åben fra morgen til sen aften.

Tigaki centrum ligger ca. 2 kilometer væk, og der er et dejligt lille udvalg af restauranter, taverner og barer. Hvis du vil opdage den smukke by Kos, er der lokalbusser fra Tigaki.

Måltider

Dobbeltværelser: Morgenmad.
Lejligheder: Ingen. Morgenmad mod tillæg.