Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort er et moderne hotel med en rolig beliggenhed, perfekt til afslapning eller som din base for at udforske smukke Kos. Her bor du i rummelige dobbeltværelser med All Inclusive inkluderet i prisen. Hotellet ligger mindre end en kilometer fra stranden, hvor du kan tage hotelbussen, der kører dertil flere gange om dagen.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer. Familie-værelser superior for 2-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Der var rent, hyggeligt og dejligt venligt personale -man følte sig MEGET velkommen fra start til slut, af dem alle.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 950 m
Til centrum: 950 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ilios K. Village Resort i Tigaki har fire pools, herunder to separate børnebassiner og en jacuzzi. Rundt om poolen er der solstole og parasoller til at låne. Poolhåndklæder kan lånes i hotellets minimarked mod et depositum. Til hyggelige Tigaki Beach, mindre end en kilometer væk, har hotellet på hverdage en bus, der kører flere gange om dagen. På stranden er der solstole og parasoller mod betaling.

Buffetrestauranten serverer en enklere buffet, der indgår i All Inclusive. Dele af buffetens frugt og grøntsager kommer fra hotellets egne haver. Mere lokalt produceret bliver det ikke. Derudover er der en poolbar og en bar i hotellets lobby.

Gratis udendørs fitnessrum. Flere fitnesshold om ugen. Aktiviteter som tennis og billard er tilgængelige mod betaling. Legeplads.

Gratis wifi på hele hotellet. Minimarked/souvenirbutik. Hotellet er beliggende få kilometer fra centrum og stranden i Tigaki og omkring 10 km fra Kos by.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-09.45
  • Frokostbuffet i restauranten på taget, kl. 12.30-14.00
  • Is i lobbybaren kl. 15.00-17.00
  • Eftermiddagskaffe i poolbaren kl. 16.00-17.00
  • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.00
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd, All Inclusive gælder fra ankomst til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Tigaki & Marmari

Astir Odysseus

Velkommen til det eksklusive hotel Astir Odysseus på Kos, som er det perfekte hotel både for par og børnefamilier. Vores gæster sætter virkelig pris på det store poolområde, de fine værelser og den rolige atmosfære. Hvis du booker et dobbeltværelse med delt pool, så kan du åbne balkondøren og hoppe direkte i poolen.

Pelopas

Apollo Mondo Local-hotellet Pelopas mødes du af moderne omgivelser og bekvemme faciliteter og kan samtidigt mærke den unikke og lokale atmosfære der er blevet bevaret omhyggeligt af ejerfamilien. Hotellet har en perfekte beliggenhed i Tigaki på Kos.

Irina Beach

Hvis du vil bo lige ved stranden, er Hotel Irina Beach i Tigaki et godt valg. Hotellet har udsigt ud over havet mod de nærliggende øer Kalymnos og Pserimos, og Tyrkiet i det fjerne. Også ved poolområdet er havet til stede, og strandens lave vand er perfekt til familier med børn. Hvis du har brug for at købe noget, er der en lille butik på hotelområdet, og den lokale bus tager dig let til Kos by.

Tigaki Beach

Hotel Tigaki Beach byder på smukke omgivelser, hvor poolområdet er omgivet af frodige grønne områder. All Inclusive indgår, og for dem, der vil være aktive, tilbydes tennis. Havet og centrum ligger kun et stenkast fra hotellet.

ananea Kos

ananea Kos – et stilfuldt og lækkert hotel for alle over 16 år, der ønsker en behagelig og god ferie. Skaberens vision har været, at en naturlig lethed, en afslappet ro, skulle gennemsyre alt på hotellet. Så kom og oplev et helt andet hotel!

Aegean Pearl Kos

Aegean Pearl Kos er et dejligt All Inclusive hotel i rolige omgivelser i Tigaki på Kos. Inden for nem gåafstand finder du centrum af Tigaki og også den fineste sandstrand.