2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. Separat soveværelse med to enkeltsenge. Kombineret opholdsrum og minikøkken med mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Badeværelse med bruser og toilet. Hårtørrer. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 27 kvm.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse med havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i ordinær seng. Tv med internationale kanaler. Køleskab og el-kedel. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Badeværelse med bruser og toilet. Hårtørrer. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Suite

Suite med balkon eller terrasse. Soveværelse og opholdsrum. To enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Køleskab. El-kedel. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 27 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Superior-værelse

Superior-værelse med balkon eller terrasse og havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Køleskab. El-kedel. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.