ananea Kos

ananea Kos – et stilfuldt og lækkert hotel for alle over 16 år, der ønsker en behagelig og god ferie. Skaberens vision har været, at en naturlig lethed, en afslappet ro, skulle gennemsyre alt på hotellet. Så kom og oplev et helt andet hotel!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Junior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

7,5 ud af 10
Baseret på 2 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Navnet ananea kommer fra det græske ord ananeosis og betyder fornyelse. Dette skal være et sted for harmoni og sammenhold, et sted at forny dig selv, slappe af og simpelthen have det godt.

Moderne arkitektur og afslappet charme kendetegner hotellet, og det harmonerer perfekt med den lokale karakter. Med sin rolige atmosfære, uberørte strande og betagende natur er Kos en græsk perle, der giver næring til sjælen. Her er komfort og velvære prioriteret frem for overfladisk glitter og glamour, og på hotellet har hver detalje, lige fra de nøje udvalgte kunstværker til indretningen og den personlige service, fået særlig opmærksomhed. ananea Kos omfavner sin lokale arv, og interiøret kombinerer minimalistiske former med naturlige materialer af høj kvalitet.

Hotellet har to restauranter, Cantina og Paron. Begge byder på uhøjtidelige og afslappede madoplevelser og konceptet er baseret på enkle, friske, lokale råvarer, der løftes til uanede højder af de dygtige kokke. Der loves fællesskab, når maden nydes ved de store fællesborde. Cikada baren er åben til sent for dem, der ønsker at bo på hotellet og nyde det afslappende miljø og behagelige atmosfære.

Der er også et poolområde med pool, solstole og parasoller samt poolhåndklæder. Ved sandstranden lige ved siden af hotellet er der også solstole og parasoller, der kan lånes. Lidt skygge og en forfriskende drink kan nydes i poolbaren hele dagen.

Hotellet ligger på sandstranden i centrum af Tigaki, omkring 11 kilometer fra Kos by.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres kl. 08.00-11.00.

Alle hoteller i Tigaki & Marmari

Astir Odysseus

Velkommen til det eksklusive hotel Astir Odysseus på Kos, som er det perfekte hotel både for par og børnefamilier. Vores gæster sætter virkelig pris på det store poolområde, de fine værelser og den rolige atmosfære. Hvis du booker et dobbeltværelse med delt pool, så kan du åbne balkondøren og hoppe direkte i poolen.

Pelopas

Apollo Mondo Local-hotellet Pelopas mødes du af moderne omgivelser og bekvemme faciliteter og kan samtidigt mærke den unikke og lokale atmosfære der er blevet bevaret omhyggeligt af ejerfamilien. Hotellet har en perfekte beliggenhed i Tigaki på Kos.

Irina Beach

Hvis du vil bo lige ved stranden, er Hotel Irina Beach i Tigaki et godt valg. Hotellet har udsigt ud over havet mod de nærliggende øer Kalymnos og Pserimos, og Tyrkiet i det fjerne. Også ved poolområdet er havet til stede, og strandens lave vand er perfekt til familier med børn. Hvis du har brug for at købe noget, er der en lille butik på hotelområdet, og den lokale bus tager dig let til Kos by.

Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort er et moderne hotel med en rolig beliggenhed, perfekt til afslapning eller som din base for at udforske smukke Kos. Her bor du i rummelige dobbeltværelser med All Inclusive inkluderet i prisen. Hotellet ligger mindre end en kilometer fra stranden, hvor du kan tage hotelbussen, der kører dertil flere gange om dagen.

Tigaki Beach

Hotel Tigaki Beach byder på smukke omgivelser, hvor poolområdet er omgivet af frodige grønne områder. All Inclusive indgår, og for dem, der vil være aktive, tilbydes tennis. Havet og centrum ligger kun et stenkast fra hotellet.

Aegean Pearl Kos

Aegean Pearl Kos er et dejligt All Inclusive hotel i rolige omgivelser i Tigaki på Kos. Inden for nem gåafstand finder du centrum af Tigaki og også den fineste sandstrand.