Pelopas

apollo mondo local

Lejlighedshotellet Pelopas byder på skøn beliggenhed i Tigaki på Kos. Her mødes du af moderne omgivelser og bekvemme faciliteter og kan samtidigt mærke den unikke og lokale atmosfære. Nyd skønne dage i solen ved poolområdet eller på den nærliggende sandstrand. Om aftenen kan du gå ind til centrum af Tigaki og nyde en middag på en af de hyggelige taverner.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder i nedsænket stueplan for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder i nedsænket stueplan for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 51 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 130 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Pelopas er et lejlighedshotel nær stranden i hyggelige Tigaki på Kos. Ved poolområdet er der en pool og en separat børnepool samt solstole og parasoller. Hvis du foretrækker en dejlig dukkert i havet er sandstranden kun et stenkast væk.

Hvis du vil træne, tilbydes gratis adgang til fitnessrum. Hotellet tilbyder cykeludlejning mod betaling for dem, der ønsker at udforske omgivelserne i Tigaki. Pelopas ligger lige i centrum, og uden for døren venter et dejligt udvalg af restauranter, taverner og barer.

Hvis du vil se mere af Kos, er det nemt at komme rundt med taxa og lokalbus. Smukke og livlige Kos by ligger ca. 12 kilometer væk, og der er masser af restauranter, forlystelser og antikke seværdigheder.

Måltider

Ingen.Morgenmadsbuffet mod tillæg.

Afrejselufthavn-københavn

Apollo Mondo Local
  • Høj kundetilfredshed
  • Hyggelig beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Gratis wifi