Pelopas

apollo mondo local

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Apollo Mondo Local-hotellet Pelopas mødes du af moderne omgivelser og bekvemme faciliteter og kan samtidigt mærke den unikke og lokale atmosfære der er blevet bevaret omhyggeligt af ejerfamilien. Hotellet har en perfekte beliggenhed i Tigaki på Kos.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder i nedsænket stueplan for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder i nedsænket stueplan for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

At det var et mindre hotel og vi kunne altid få en liggestol ved poolen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 79 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 230 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Pelopas bliver du mødt af græsk indretning, kunstværker inspireret af græsk mytologi og antikke skatte, der er gået i arv i familien Sakelaris. Hotellet er et vellykket eksempel på, hvordan blandingen af nyt og gammelt kan skabe harmoniske miljøer.

Dejlige badestunder
Ved poolområdet er der en pool og en separat børnepool samt solstole og parasoller. For en dukkert i havet, så ligger sandstranden kun et stenkast væk.

Spis godt
Hotellet har en restaurant med hyggelige udendørs siddepladser, hvor du kan bestille noget fristende fra menuen.

Træning
Lej gerne en cykel. Kos er en cykelvenlig ø, og hvis du er lidt eventyrlysten, kan du cykle på opdagelse til Kos by.

Om hotellet
Wifi er inkluderet på fællesområder. Ønsker du at låne et tørrestativ til balkonen - spørg i receptionen. Check-in på hotellet kan tidligst finde sted kl. 16.00 og udcheckning er senest kl. 10.00.

Oplev omgivelserne
Pelopas ligger lige i centrum og lige uden for døren venter Tigakis udvalg af restauranter, tavernaer og barer. Vil du se mere af Kos, er det nemt og enkelt at komme rundt på cykel samt med taxa og lokalbus. Den smukke og livlige by Kos ligger omkring 12 kilometer væk, og her er der masser af restauranter, underholdning og antikke seværdigheder.

Læs mere om vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet
Apollo Mondo Local
  • Høj kundetilfredshed
  • Hyggelig beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Wifi indgår

Alle hoteller i Tigaki & Marmari

Astir Odysseus

Velkommen til det eksklusive hotel Astir Odysseus på Kos, som er det perfekte hotel både for par og børnefamilier. Vores gæster sætter virkelig pris på det store poolområde, de fine værelser og den rolige atmosfære. Hvis du booker et dobbeltværelse med delt pool, så kan du åbne balkondøren og hoppe direkte i poolen.

Irina Beach

Hvis du vil bo lige ved stranden, er Hotel Irina Beach i Tigaki et godt valg. Hotellet har udsigt ud over havet mod de nærliggende øer Kalymnos og Pserimos, og Tyrkiet i det fjerne. Også ved poolområdet er havet til stede, og strandens lave vand er perfekt til familier med børn. Hvis du har brug for at købe noget, er der en lille butik på hotelområdet, og den lokale bus tager dig let til Kos by.

Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort er et moderne hotel med en rolig beliggenhed, perfekt til afslapning eller som din base for at udforske smukke Kos. Her bor du i rummelige dobbeltværelser med All Inclusive inkluderet i prisen. Hotellet ligger mindre end en kilometer fra stranden, hvor du kan tage hotelbussen, der kører dertil flere gange om dagen.

Tigaki Beach

Hotel Tigaki Beach byder på smukke omgivelser, hvor poolområdet er omgivet af frodige grønne områder. All Inclusive indgår, og for dem, der vil være aktive, tilbydes tennis. Havet og centrum ligger kun et stenkast fra hotellet.

ananea Kos

ananea Kos – et stilfuldt og lækkert hotel for alle over 16 år, der ønsker en behagelig og god ferie. Skaberens vision har været, at en naturlig lethed, en afslappet ro, skulle gennemsyre alt på hotellet. Så kom og oplev et helt andet hotel!

Aegean Pearl Kos

Aegean Pearl Kos er et dejligt All Inclusive hotel i rolige omgivelser i Tigaki på Kos. Inden for nem gåafstand finder du centrum af Tigaki og også den fineste sandstrand.