Pelopas

apollo mondo local

Apollo Mondo Local-hotellet Pelopas byder på skøn beliggenhed i Tigaki på Kos. Her mødes du af nyrenoverede, moderne omgivelser og bekvemme faciliteter og kan samtidigt mærke den unikke og lokale atmosfære. Nyd skønne dage i solen ved poolområdet eller på den nærliggende sandstrand. Tilfredse gæster, høj komfort og et lokalt touch gør, at Pelopas er en af vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder i nedsænket stueplan for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder i nedsænket stueplan for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Fin renovering
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 61 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 230 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Pelopas er et nyrenoveret lejlighedshotel nær stranden i hyggelige Tigaki på Kos. Ved poolområdet er der en pool og en separat børnepool samt solstole og parasoller. Hvis du foretrækker en dejlig dukkert i havet er sandstranden kun et stenkast væk.

Spis godt
På hotellet findes en dejlig restaurant, der serverer god mad. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet.

Træning
Hotellet tilbyder cykeludlejning mod betaling for dem, der ønsker at udforske omgivelserne i Tigaki.

Udforsk omgivelserne
Pelopas ligger lige i centrum, og uden for døren venter et dejligt udvalg af restauranter, taverner og barer.

Hvis du vil se mere af Kos, er det nemt at komme rundt med taxa og lokalbus. Smukke og livlige Kos by ligger ca. 12 kilometer væk, og der er masser af restauranter, forlystelser og antikke seværdigheder.

Læs mere om vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Måltider

Ingen måltider indgår. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.

Værd at vide

Kontakt receptionen hvis du vil låne et tørrestativ til balkonen.

Vær opmærksom på

På grund af covid-19 vil hotellets fitnessrum ikke åbne i sommersæsonen 2021.

Apollo Mondo Local
  • Høj kundetilfredshed
  • Hyggelig beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Gratis wifi

Alle hoteller i Tigaki & Marmari

Astir Odysseus

Velkommen til det eksklusive hotel Astir Odysseus på Kos, som er det perfekte hotel både for par og børnefamilier. Vores gæster sætter virkelig pris på det store poolområde, de fine værelser og den rolige atmosfære. Hvis du booker et dobbeltværelse med delt pool, så kan du åbne balkondøren og hoppe direkte i poolen.

Tropical Sol

Hotel Tropical Sol tilbyder et frodigt hotelområde med den bedste beliggenhed i hyggelige Tigaki på Kos. Her bor du nær stranden og både svømme i poolen eller i havet. Om aftenen er det dejligt at slentre ind til centrum af Tigaki, hvor der er et lille udvalg af restauranter og taverner.

Irina Beach

Hvis du vil bo lige ved stranden, er Hotel Irina Beach i Tigaki et godt valg. Hotellet har udsigt ud over havet mod de nærliggende øer Kalymnos og Pserimos, og Tyrkiet i det fjerne. Også ved poolområdet er havet til stede, og strandens lave vand er perfekt til familier med børn. Hvis du har brug for at købe noget, er der en lille butik på hotelområdet, og den lokale bus tager dig let til Kos by.

Sentido Pearl Beach Kos

Sentido Pearl Beach Kos er et elegant hotel, der ligger lige ved den kilometerlange sandstrand Marmari Beach. Hotellet er kun for gæster over 16 år, og atmosfæren er afslappende og rolig. Book et dobbeltværelse med delt pool, hvis du vil bo lidt mere luksuriøst og for dig selv på ferien.