Astir Odysseus

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til det eksklusive hotel Astir Odysseus på Kos, som er det perfekte hotel både for par og børnefamilier. Vores gæster sætter virkelig pris på det store poolområde, de fine værelser og den rolige atmosfære. Hvis du booker et dobbeltværelse med delt pool, så kan du åbne balkondøren og hoppe direkte i poolen.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser med delt pool for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Suiter for 2-5 personer, heraf 3 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Servicen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 30 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Astir Odysseus er et luksuriøst hotel med moderne og elegant arkitektur. Hotellet har egen strand med gratis solstole. Flere poolområder med separat børnesektion. Der er totalt 6 pools, heraf to separate børnepools. En pool er indendørs (aldersgrænsen for at bade i denne er 16 år). Solstole og parasoller. Pool- og strandhåndklæder mod depositum. Pool-/snackbar.

Hotellet har tre restauranter. På buffetrestauranten Achilles serveres der græske og internationale retter. På Argo tavernen serveres der græske retter med en smuk havudsigt (bordreservation kræves). På a la carte-restauranten er menuen inspireret af Middelhavet. Dresscode til middagen (pæn påklædning, lange bukser til mænd). To barer, Sirens Main Bar og Down Beach Bar ligger på stranden. Underholdning et par aftener om ugen.

Gratis wifi på hotelområdet. Gratis fitnessfaciliteter. Sportsaktiviteter som tennis og bordtennis mod betaling. Spa med forskellige behandlinger, bl.a. massage, jacuzzi og hamam mod betaling. Indendørs pool (aldersgrænsen er 16 år). Gratis klatrevæg. Legeplads. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Tidlig morgenmad, kl. 05.00-07.30 (skal forudbestilles senest dagen før)
 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
 • Sen kontinental morgenmad, kl. 10.30-11.30
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
 • Grillbuffet i Argo Taverna, kl. 13.00-15.30
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30, nobel påklædning kræves (mænd må ikke bære sandaler og shorts)
 • Middag på restaurant Argo, kl. 19.00-23.00. En gang om ugen
 • Snacks, kl. 16.30-17.45
 • Kaffe og kage i lobby- og strandbaren, kl. 16.30-17.30
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-24.00. Visse alkoholdige drinks er mod betaling
 • Vand, sodavand og øl fra minibaren på værelset, opfyldes dagligt

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Tigaki & Marmari

Pelopas

Apollo Mondo Local-hotellet Pelopas mødes du af moderne omgivelser og bekvemme faciliteter og kan samtidigt mærke den unikke og lokale atmosfære der er blevet bevaret omhyggeligt af ejerfamilien. Hotellet har en perfekte beliggenhed i Tigaki på Kos.

Irina Beach

Hvis du vil bo lige ved stranden, er Hotel Irina Beach i Tigaki et godt valg. Hotellet har udsigt ud over havet mod de nærliggende øer Kalymnos og Pserimos, og Tyrkiet i det fjerne. Også ved poolområdet er havet til stede, og strandens lave vand er perfekt til familier med børn. Hvis du har brug for at købe noget, er der en lille butik på hotelområdet, og den lokale bus tager dig let til Kos by.

Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort er et moderne hotel med en rolig beliggenhed, perfekt til afslapning eller som din base for at udforske smukke Kos. Her bor du i rummelige dobbeltværelser med All Inclusive inkluderet i prisen. Hotellet ligger mindre end en kilometer fra stranden, hvor du kan tage hotelbussen, der kører dertil flere gange om dagen.

Tigaki Beach

Hotel Tigaki Beach byder på smukke omgivelser, hvor poolområdet er omgivet af frodige grønne områder. All Inclusive indgår, og for dem, der vil være aktive, tilbydes tennis. Havet og centrum ligger kun et stenkast fra hotellet.

ananea Kos

ananea Kos – et stilfuldt og lækkert hotel for alle, der ønsker en ferie uden dikkedarer. Skaberens vision har været, at en naturlig lethed, en afslappet ro, skulle gennemsyre alt på hotellet. Så kom og oplev et helt andet hotel!