Astir Odysseus

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til det eksklusive hotel Astir Odysseus på Kos, som er det perfekte hotel både for par og børnefamilier. Vores gæster sætter virkelig pris på det store poolområde, de fine værelser og den rolige atmosfære. Hvis du booker et dobbeltværelse med delt pool, så kan du åbne balkondøren og hoppe direkte i poolen.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser med delt pool for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Suiter for 2-5 personer, heraf 3 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9,5 ud af 10
Baseret på 11 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 30 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Astir Odysseus er et luksuriøst hotel med moderne og elegant arkitektur. Hotellet har egen strand med gratis solstole. Flere poolområder med separat børnesektion. Der er totalt 6 pools, heraf to separate børnepools. En pool er indendørs (aldersgrænsen for at bade i denne er 16 år). Solstole og parasoller. Pool- og strandhåndklæder mod depositum. Pool-/snackbar.

Astir Odysseus har tre restauranter. Buffetrestauranten Achilles tilbyder et stort og varieret udvalg af græske og internationale retter. À la carte-restauranten Argo serverer traditionelt græsk køkken med en dejlig havudsigt, reservation påkrævet. Dresscode, lange bukser til mænd, til middag. Hotellet har også tre barer, Sirens Lobby Bar, Dawn Pool Bar og Theather Bar.

Gratis wifi på hotelområdet. Gratis fitnessfaciliteter. Sportsaktiviteter som tennis og bordtennis mod betaling. Spa med forskellige behandlinger, bl.a. massage, jacuzzi og hamam mod betaling. Indendørs pool (aldersgrænsen er 16 år). Gratis klatrevæg. Legeplads. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmad og middag serveres i Achillles buffetrestaurant, henholdsvis kl. 07.30-10.30 og kl. 18.30-21.30.

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Kontinental morgenmad kl. 05.00-07.30, mod reservation
 • Morgenmadsbuffet i Achilles restaurant, 07.30-10.30
 • Kontinental morgenmad, kl. 10.30-11.30
 • Sandwich i poolbaren Dawn, kl. 10.00-24.00
 • Frokostbuffet i restaurant Achilles, kl. 12.30-14.30
 • Grillbuffet og pizza i restaurant Argo, kl. 13.00-15.30
 • Eftermiddagskaffe med kagebuffet og snacks i poolbaren Argo, kl. 16.30-17.30
 • Middagsbuffet i restaurant Achilles, kl. 18.30-21.30
 • En middag pr. ophold på mindst 7 nætter i à la carte-restauranten Argo, kl. 19.00-23.00 Bordreservation mindst tre dage i forvejen
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum i en af hotellets barer, kl. 10.00-24.00
 • Vand, sodavand og øl fra minibaren på værelset, genopfyldes dagligt

Bemærk venligst, at der kan forekomme ændringer. Det er obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive er gyldig indtil afrejse fra hotellet på afrejsedagen.

Alle hoteller i Tigaki & Marmari

Pelopas

Apollo Mondo Local-hotellet Pelopas mødes du af moderne omgivelser og bekvemme faciliteter og kan samtidigt mærke den unikke og lokale atmosfære der er blevet bevaret omhyggeligt af ejerfamilien. Hotellet har en perfekte beliggenhed i Tigaki på Kos.

Irina Beach

Hvis du vil bo lige ved stranden, er Hotel Irina Beach i Tigaki et godt valg. Hotellet har udsigt ud over havet mod de nærliggende øer Kalymnos og Pserimos, og Tyrkiet i det fjerne. Også ved poolområdet er havet til stede, og strandens lave vand er perfekt til familier med børn. Hvis du har brug for at købe noget, er der en lille butik på hotelområdet, og den lokale bus tager dig let til Kos by.

Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort er et moderne hotel med en rolig beliggenhed, perfekt til afslapning eller som din base for at udforske smukke Kos. Her bor du i rummelige dobbeltværelser med All Inclusive inkluderet i prisen. Hotellet ligger mindre end en kilometer fra stranden, hvor du kan tage hotelbussen, der kører dertil flere gange om dagen.

Tigaki Beach

Hotel Tigaki Beach byder på smukke omgivelser, hvor poolområdet er omgivet af frodige grønne områder. All Inclusive indgår, og for dem, der vil være aktive, tilbydes tennis. Havet og centrum ligger kun et stenkast fra hotellet.

ananea Kos

ananea Kos – et stilfuldt og lækkert hotel for alle over 16 år, der ønsker en behagelig og god ferie. Skaberens vision har været, at en naturlig lethed, en afslappet ro, skulle gennemsyre alt på hotellet. Så kom og oplev et helt andet hotel!

Aegean Pearl Kos

Aegean Pearl Kos er et dejligt All Inclusive hotel i rolige omgivelser i Tigaki på Kos. Inden for nem gåafstand finder du centrum af Tigaki og også den fineste sandstrand.