Astir Odysseus

 • • Eksklusivt hotel
 • • Stort poolområde og egen strand
 • • Tilkøb All Inclusive

Velkommen til det eksklusive hotel Astir Odysseus på Kos, som er det perfekte hotel både for par og børnefamilier. Vores gæster sætter virkelig pris på det store poolområde, de fine værelser og den rolige atmosfære. Hvis du booker et dobbeltværelse med delt pool, så kan du åbne balkondøren og hoppe direkte i poolen.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser med delt pool for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Suiter for 2-5 personer, heraf 3 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Servicen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 30 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Astir Odysseus er et luksuriøst hotel med moderne og elegant arkitektur. Hotellet har egen strand med gratis solstole. Flere poolområder med separat børnesektion. Der er totalt 6 pools, heraf to separate børnepools. En pool er indendørs (aldersgrænsen for at bade i denne er 16 år). Solstole og parasoller. Pool- og strandhåndklæder mod depositum. Pool-/snackbar. Jacuzzi.

Hotellet har tre restauranter. På buffetrestauranten Achilles serveres der græske og internationale retter. På Argo tavernen serveres der græske retter med en smuk havudsigt (bordreservation kræves). På a la carte-restauranten er menuen inspireret af Middelhavet. Pæn påklædning er et krav til middagen (Shorts eller sandaler ikke tilladt). To barer, Sirens Main Bar og Down Beach Bar ligger på stranden. Underholdning et par aftener om ugen.

Gratis fitnessfaciliteter. Sportsaktiviteter som tennis og bordtennis mod betaling. Spa med forskellige behandlinger, bl.a. massage, jacuzzi og hamam mod betaling. Indendørs pool (aldersgrænsen er 16 år). Gratis klatrevæg. Legeplads. Gratis wifi på hotelområdet. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Tidlig morgenmad, kl. 05.00-07.30 (mod forespørgsel)
 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
 • Sen kontinental morgenmad, kl. 10.30-11.30
 • Frokost i buffetrestauranten Achilles, kl. 12.30-14.30
 • Grillbuffet i Argo Taverna, kl. 13.00-15.30
 • Middag, kl. 18.30-21.30, nobel påklædning kræves (mænd må ikke bære sandaler og shorts)
 • Middag på restaurant Argo, kl. 19.00-23.00. En gang om ugen
 • Snacks, kl. 16.30-17.45
 • Kaffe og kage i lobby- og strandbaren, kl. 16.30-17.30
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-24.00. Visse alkoholdige drinks er mod betaling
 • For gæster i junior-suiter og suiter indgår også vand, sodavand og øl fra minibaren

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Tigaki & Marmari

Tropical Sol

Hotel Tropical Sol tilbyder et frodigt hotelområde med den bedste beliggenhed i hyggelige Tigaki på Kos. Her bor du nær stranden og både svømme i poolen eller i havet. Om aftenen er det dejligt at slentre ind til centrum af Tigaki, hvor der er et lille udvalg af restauranter og taverner.

Pelopas

Apollo Mondo Local-hotellet Pelopas byder på skøn beliggenhed i Tigaki på Kos. Her mødes du af nyrenoverede, moderne omgivelser og bekvemme faciliteter og kan samtidigt mærke den unikke og lokale atmosfære. Nyd skønne dage i solen ved poolområdet eller på den nærliggende sandstrand. Tilfredse gæster, høj komfort og et lokalt touch gør, at Pelopas er en af vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Irina Beach

Hvis du vil bo lige ved stranden, er Hotel Irina Beach i Tigaki et godt valg. Hotellet har udsigt ud over havet mod de nærliggende øer Kalymnos og Pserimos, og Tyrkiet i det fjerne. Også ved poolområdet er havet til stede, og strandens lave vand er perfekt til familier med børn. Hvis du har brug for at købe noget, er der en lille butik på hotelområdet, og den lokale bus tager dig let til Kos by.

Sentido Pearl Beach Kos

Sentido Pearl Beach Kos er et elegant hotel, der ligger lige ved den kilometerlange sandstrand Marmari Beach. Hotellet er kun for gæster over 16 år, og atmosfæren er afslappende og rolig. Book et dobbeltværelse med delt pool, hvis du vil bo lidt mere luksuriøst og for dig selv på ferien.

Pyli Bay

All Inclusive-hotellet Pyli Bay ligger i bekvem gåafstand fra sandstranden i Marmari, og til Kos by kan du tage den lokale bus. Ved Pyli Bay er der et dejligt poolområde, der er perfekt for skønne og afslappende feriedage.

Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort er et moderne hotel med en rolig beliggenhed, perfekt til afslapning eller som din base for at udforske smukke Kos. Her bor du i rummelige dobbeltværelser med All Inclusive inkluderet i prisen. Hotellet ligger mindre end en kilometer fra stranden, hvor du kan tage hotelbussen, der kører dertil flere gange om dagen.

Cavo Mediterraneo

Cavo Mediterraneo, som ligger i rolige Marmari på Kos, her sættes pris på stilhed og ro. Her er det nemt bare at være uhøjtidelig og nyde ferien.

Giakalis Aqua Park Resort

På Giakalis Aqua Park Resort i Marmari på Kos, er der vandrutsjebaner til børn, så dette kan være den næste destination for alle vandglade familier. De rummelige dobbeltværelser kan rumme op til 4 personer og All Inclusive indgår i prisen. Og desuden kan du komme til sandstranden på få minutter.