Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,8 ud af 10 baseret på 11 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,8 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,7 / 10
Mad og drikke
 
6,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
6,9 / 10

Seneste anmeldelse


5 ud af 10

+
Det var nyere
-
Ubehøvlet personale der ikke kunne kommunikere på engelsk

Bekræftet køb : 2023-10-21


10 ud af 10

+
Det var bare super godt…
-

Bekræftet køb : 2023-06-10


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

54% af gæsterne anbefaler

747 bedømmelser
Meget godt
 
332
Godt
 
233
Middel
 
107
Mindre godt
 
46
Dårligt
 
29

5 nyeste bedømmelser

03-07-2019

af BenteB442

Alt ok

Hyggeligt hotel med fantastisk og hjertelig betjæning . Den gamle del kunne godt bruge en håndværker på dørgitter og ac, samt lidt bedre madrasser, men det er en bagatel i forhold til alt det positive vi oplevede der.

 
09-08-2018

af Kim Nyvang A Taastrup, Danmark

God service, billigt, meget serviceminded personale

Fint hotel til pengene. Meget serviceminded personale. Maden var fin ift all-inklusive. Der var styr på hygiejnen i restauranten. Ok mad. Eneste minus var myg og lidt hårde senge. Lad være med at købe tur hos rejsebureau men gør det via informationen. Det kostede os kr. 500 for den samme tur for 4 mennesker. Kim og familie

 
07-08-2018

af ninaep2018 Brønshøj, Danmark

fantastisk service , smukke omgivelser , meget for pengene

Min mand & jeg er lige kommet hjem fra en uge på Kos. vi boede på hotel Apollon der trods det ikke helt moderne look, havde både charme og hjerterum . specielt personalet på stedet var helt fantastiske for at nævne et par stykker , Maria i resturanten der hverdag sørgede for en plads i skyggen til os og altid lige havde tid til et smil trods travlhed,Poppy & hendes kollegaer i receptionen der altid stod klar til at guide eller tage imod spørgsmål , og sidst men ikke mindst Sylvia i poolbaren der med sit sprudlende humør ,meget hurtigt vidste præcis hvad man ønskede at drikke. Ønsker man et hotel med charme, fantastiske omgivelser i form af en velplejet have med smukke blomster der dufter på alle tider af døgnet, et pool område der er fabelagtigt og man kan se bort fra det lidt gamle og slidte interiør på nogle af værelserne, så for man virkelig meget for sine penge. hotellet ligger blot 15-20 min gå gang fra Kos by som i sig selv er en perle. det bliver ikke sidste gang vi ligge vejen forbi Kos og Apollon hotel <3<3<3<3<3<3

 
16-07-2018

af 662olavd

Velholdt og rent

Min søn og jeg nød værelset som var nyrenoveret og med daglig rengøring var der utroligt nydeligt og rent. Ikke alle værelser på hotellet er nyrenoverede, men prisen er også justeret derefter. Simpel buffet, men vi savnede ikke noget. Fællesområdet, herunder poolområdet og restauranten, var velholdt og super rent og pænt.

 
15-09-2015

af piagransholmeg Roskilde, Danmark

God service, slidt hotel og kedelig mad

Kos er dejlig. Hotel Apollon levede ikke op til vores forventninger. Vi boede i en toværelses lejlighed i en halv fugtig kælder. Det var vist i stue etagen, men virkede som en kælder, da terrænet skråner. Der var 2 værelser med dobbeltsenge, men kun aircon i det ene - lige over sengen. Stuen var nærmest umøbleret - så der ville ha været masser af plads til aircon - som så kunne have gavnet på begge værelser. Maden var ensformig, men der var gode grøntsager og salater.