Bungalow Seafront

Bungalower Seafront er dobbeltværelser med balkon eller terrasse og havudsigt. Værelserne har den bedste beliggenhed ud mod havet. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng eller i fold ud-seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 22 kvm.
Antal personer: 2 personer eller 2-3 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. Værelserne er placeret i hotellets hovedbygning. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 22 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelse i bungalow

Dobbeltværelser i bungalow med balkon eller terrasse og med havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.