Peridis Family Resort

Peridis Family Resort er et perfekt lejlighedshotel for hele familien. Her venter to poolområder, en børneklub for familiens mindste, tennis, minigolf og en restaurant. Tag gerne en tur ind i Kos by og nyd græske taverner og lidt shopping.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-3 personer. 2-værelses lejligheder superior for 2-3 personer. 3-værelses lejligheder for 2-5 personer. Junior-suiter for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Perides Family Resort har to poolområder i frodige omgivelser med både bananer og bougainvillea. Poolområderne har hver sin pool, hvoraf den ene har en mere lavvandet sektion for børn med en kort rutsjebane. En lounge med jacuzzi og solstole er tilgængelig på restaurantens tag, der kun er for voksne gæster. Der er solstole og parasoller til rådighed ved hvert poolområde, og poolhåndklæder kan lånes.

Hotellet har en kombineret restaurant og snackbar, der er åben fra tidlig morgen til sen aften, hvor du kan spise alt fra frokost til middag og bestille drinks, når det passer.

På Peridis Family Resort er der flere aktiviteter. Både indendørs og udendørs fitnessfaciliteter, vandgymnastik, yoga i juli til september, basketball, bordtennis, volleyball og billard. Tennis og minigolf mod betaling. Nyd en afslappende stund i hotellets spa med massage, sauna og forskellige skønhedsbehandlinger - alt sammen mod betaling. Børneklub i hotellets regi fra juni til september med engelsktalende personale. Legeplads og spillerum.

Gratis wifi på hele hotellet. Der er elevator i kun tre af de fem bygninger, dem med 5 etager. De fem bygninger ligger på hver side af en let trafikeret vej, der skal krydses for at nå visse faciliteter. Bytrafik, der kan opfattes som forstyrrende for nogle værelser. Trapper og niveauforskelle på hotelområdet. Ca. 350 meter til busstoppestedet.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.30.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Kos by

Imperial (Kos)

Tidligere gæster er rørende enige om hotel Imperial - her kommer man til igen! Men det er ikke luksus og stil, der tiltrækker - det er helt andre ting. En pool, hvor du kan slippe bekymringerne, en beliggenhed topplaceret ved alt, velsmagende mad og et internationalt miljø, hvor både gæster og personale er venlige på alle verdens sprog.

Dimitris Paritsa

På det familieejede hotel Dimitris Paritsa på Kos bor du centralt i byen med gåafstand til restauranter, butikker og forlystelser. Her er en hyggelig udendørs terrasse, hvor du kan slappe af og bare tage det roligt mellem svømmeturene i havet og eventyrene i byen.

Astron Kos

Bo midt i centrum på hotel Astron Kos i Kos by. Udenfor porten venter Kos havns hvidkalkede bygninger, butikker og hyggelige taverner. På hotelområdet er der gratis wifi i lobbyen, pool og jacuzzi. Book et superior-værelse med havudsigt – åbn din balkondør, nyd udsigten og mærk feriefølelsen brede sig.

Saint Constantin

På hotel Saint Constantin bor du direkte på hovedgaden i Kos by, omgivet af et livligt byliv. På hotelområdet bliver poolen hurtigt samlingsstedet, hvor der både er solstole og parasoller. Der er en kort gåtur til Lambi-stranden.

International Kos

Hotel International Kos ligger i udkanten af Kos by og er populært blandt unge og vennepar. Strand og centrum ligger i gåafstand, og på hotellet er der et dejligt poolområde i frodige omgivelser.

Continental Palace

Continental Palace ligger lige uden for Kos by og tæt på stranden Psalidi Beach. Her kan du tilbringe dagen ved poolen og bare nyde dine feriedage. Fra hotellet går der busser til Kos by, hvor du kan besøge historiske steder og shoppe.

Santa Marina (Kos)

På hotel Santa Marina i Kos by bor du i bekvemme lejligheder og nyde ferien i eget tempo. Ved det hyggelige poolområde findes solstole og parasoller, og stranden findes lige i nærheden. En gåtur eller kort taxitur væk findes Kos by med restauranter og forlystelser.

Erato (Kos)

Erato i Kos by lokker med egen pool og gåafstand til stranden. Hvis du vil se mere af smukke Kos, anbefaler vi, at du lejer en cykel, men det lokale busstoppested ligger også i nærheden. Lejlighedshotellet er perfekt for dem, der ønsker en behagelig lejlighed at vende tilbage til efter en dag i solen.

Maritina

Maritina har en førsteklasses beliggenhed i centrum af Kos by og kun et stenkast fra stranden, men højdepunktet er stadig hotellets hyggelige tagterrasse med pool og en hyggelig loungebar.

Angela Kos

Angela Kos ligger tæt på det historiske centrum af Kos by med Hippokrates træet og amfiteatret blandt andre. Stemningen her er rolig og varm, og i de rummelige lejligheder har du mulighed for selvforplejning. Og gå ikke glip af det dejlige poolområde til en afslappende ferie!