Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

276 bedømmelser
Meget godt
 
168
Godt
 
81
Middel
 
16
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

13-07-2022

af 437torbens Silkeborg, Danmark

Fantastisk hele vejen igennem

Go go go. Et perfekt resort til vores familie og vores ønsker til ferie (2 voksne og 2 teenagere). Vi valgte Peridis, fordi det opfyldte 3 vigtige kriterier for os: 2 soveværelser og mulighed for opretning i stuen i lejligheden, aircondition i alle rum og stort poolområde. Bonus oveni var fantastisk personale lige fra reception til tjenere over servicemedarbejdere og Management. Reporter byder på 3 pool-områder, voksen relax-område med jacuzzi, spa afdeling (betaling), fitness (gratis), tennis (gratis) og super fin restaurant med morgenbuffet, lette frokostretter og fin a la carte til aften + tema-aftener. Læg dertil kun 15 minutters gåtur langs Strandpromenaden til havnen og Old Town og fin lille strand kun 10 minutter væk til højre for Marinaen (ikke sand, men fin med liggestole til €3,5 og bar). Kan varmt anbefales.

 
10-06-2021

af Lars M København, Danmark

Lækkert og veldrevet resort i Kos by

Det er mit andet besøg på Peridis og bestemt ikke mit sidste. Det er et hyggeligt og meget veldrevet resort, hvor gæsterne virkelig er i fokus. Værelserne er pæne og rene og af god standard og rengøringen er - ligesom al anden service på stedet - af høj kvalitet. Hyggeligt poolområde med masser af plads og god mad hele dagen. En afslappet stemning præger stedet, som har både græske og udenlandske turister og mange, som kommer igen år efter år. Og det forstår man godt. Her er mange faciliteter både for børn og voksne. For voksne et lækkert dedikeret voksenområde på 1 .sal ved poolen, hvor man kan slappe af hele dagen. Her er også tennisbane og udover det store poolområde en mindre pool ved hovedbygningen Stedet er velegnet både for par, familier med børn, grupper og single rejsende. Det skal nævnes, at Peridis er dansk ejet og at det danske konsulat ligger sammen med hotellet - hvis man skulle få nogle uforudsete problemer på turen. I øvrigt: Stort supermarked “Kritikos” lige ved siden af resortet åbnet helt til 21:30 plus masser af gratis pladser lige ved resortet. Jeg kan kun varmt anbefale Peridis for alle uden forbehold.

 
06-03-2020

af BenteJ91

Ferie

Peritis er et dejligt sted , for børnefamilier , for ældre , der er en god stemning , der er underholdning , for børnene om dagen , og om aftenen, græsk aften er også fantastisk, maden både morgen maden og andre måltider er dejlig der er noget for en hver smag. Og betjeningen ! Er fantastiske søde mennesker.

 
05-02-2020

af Giftes Kastrup, Danmark

Når gæsterne er i centrum.

Min kone og jeg, har siden 2006 været tilfredse gæster på Peridis Family Resort 22 gange og skal afsted igen 2 gange til sommer 2020. Vi kan varmt anbefale hotellet til små/store børn, voksne samt seniorer. Altid rent og ordenligt og et meget venligt og imødekommende personale. Masser af aktivetetter hver dag. Lækkert pool område, samt en pool bar/resturent med særdeles god mad. Vi har altid følt os velkomne og altid i centrum. Pia & Peter Berg.

 
30-09-2019

af S3268FGmichaelo Bornholm, Danmark

Fantastisk gæstfrihed

Dejligt hotel med hyggeligt poolområde både for voksne og børn. Tjenerne er altid smilende og venlige, altid klar til at servicer dig. Et hotel hvor der ikke er larm på gangene selvom det er et familiehotel. Alt i alt et fantastisk hotel og personale. Her kommer vi gerne igen. Tak for denne gang 🤗👍