Astron (Kos)

  • • Bo midt i centrum
  • • Tæt ved Kos' havn
  • • Populært poolområde

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Bo midt i centrum på hotel Astron i Kos by. Udenfor porten venter Kos havns hvidkalkede bygninger, butikker og hyggelige taverner. På hotelområdet er der gratis wifi i lobbyen, pool og jacuzzi. Book et superior-værelse med havudsigt – åbn din balkondør, nyd udsigten og mærk feriefølelsen brede sig.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Astron er et pænt mellemklassehotel med central beliggenhed ved havnen i Kos by. På hotellet er der et skønt poolområde med separat børnepool, jacuzzi, solstole og parasoller. Poolområdet er omgivet af blomster og planter. Bar. Morgenmad serveres i restaurant Adromeda.

Gratis wifi lobbyen. Livlig bytrafik, som kan virke forstyrrende. Lige udenfor hotellet ligger centrum af Kos by med et stort udbud af restauranter, barer, butikker og forlystelsesliv.

Måltider

Enkel morgenmadsbuffet.

Alle hoteller i Kos by

Imperial (Kos)

Tidligere gæster er rørende enige om hotel Imperial - her kommer man til igen! Men det er ikke luksus og stil, der tiltrækker - det er helt andre ting. En pool, hvor du kan slippe bekymringerne, en beliggenhed topplaceret ved alt, velsmagende mad og et internationalt miljø, hvor både gæster og personale er venlige på alle verdens sprog.

Paritsa

På det familieejede Hotel Paritsa bor du centralt i Kos by med gåafstand til restauranter, butikker og forlystelser. Her er en hyggelig udendørs terrasse, hvor du kan slappe af og bare tage det roligt mellem svømmeturene i havet og eventyrene i byen.

St Constantine

På hotel St Constantine bor du direkte på hovedgaden i Kos by, omgivet af et livligt byliv. På hotelområdet bliver poolen hurtigt samlingsstedet, hvor der både er solstole og parasoller. Der er en kort gåtur til Lambi-stranden.

Anastasia (Kos)

Anastasia er et familiedrevet hotel i udkanten af Kos by nær både strand og by. Skønt poolområde med tilhørende poolbar, der serverer drikkevarer og cocktails. En gåtur væk venter centrum af Kos by med et stort udbud af restauranter, barer, butikker og forlystelsesliv.

International

Hotel International ligger i udkanten af Kos by og er populært blandt unge og vennepar. Strand og centrum ligger i gåafstand, og på hotellet er der et dejligt poolområde i frodige omgivelser.