Astron (Kos)

  • • Bo midt i centrum
  • • Tæt ved Kos' havn
  • • Populært poolområde

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Bo midt i centrum på hotel Astron i Kos by. Udenfor porten venter Kos havns hvidkalkede bygninger, butikker og hyggelige taverner. På hotelområdet er der gratis wifi i lobbyen, pool og jacuzzi. Book et superior-værelse med havudsigt – åbn din balkondør, nyd udsigten og mærk feriefølelsen brede sig.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

De skønne lokale medarbejder der var opmærksom og meget imødekommende! Og så blev det ene af vore...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Astron er et pænt mellemklassehotel med central beliggenhed ved havnen i Kos by. På hotellet er der et skønt poolområde med separat børnepool, jacuzzi, solstole og parasoller. Poolområdet er omgivet af blomster og planter. Bar. Morgenmad serveres i restaurant Adromeda.

Gratis wifi lobbyen. Livlig bytrafik, som kan virke forstyrrende. Lige udenfor hotellet ligger centrum af Kos by med et stort udbud af restauranter, barer, butikker og forlystelsesliv.

Måltider

Indgår:

  • Enkel morgenmadsbuffet

Senior grupperejse til Kos

Pris fra 5.995,- pr. person

Enkeltværelse fra 7.095,-

Inklusiv: Hotel, fly, indchecket bagage, transfer, morgenmad, velkomst- og afskedsmiddag og værternes program.

 
Læs mere om grupperejsen og tilmeld

Alle hoteller i Kos by

Imperial (Kos)

Tidligere gæster er rørende enige om hotel Imperial - her kommer man til igen! Men det er ikke luksus og stil, der tiltrækker - det er helt andre ting. En pool, hvor du kan slippe bekymringerne, en beliggenhed topplaceret ved alt, velsmagende mad og et internationalt miljø, hvor både gæster og personale er venlige på alle verdens sprog.

Dimitris Paritsa

På det familieejede hotel Dimitris Paritsa på Kos bor du centralt i byen med gåafstand til restauranter, butikker og forlystelser. Her er en hyggelig udendørs terrasse, hvor du kan slappe af og bare tage det roligt mellem svømmeturene i havet og eventyrene i byen.

St Constantin

På hotel St Constantin bor du direkte på hovedgaden i Kos by, omgivet af et livligt byliv. På hotelområdet bliver poolen hurtigt samlingsstedet, hvor der både er solstole og parasoller. Der er en kort gåtur til Lambi-stranden.

International

Hotel International ligger i udkanten af Kos by og er populært blandt unge og vennepar. Strand og centrum ligger i gåafstand, og på hotellet er der et dejligt poolområde i frodige omgivelser.

Continental Palace

Continental Palace ligger lige uden for Kos by og tæt på stranden Psalidi Beach. Her kan du tilbringe dagen ved poolen og bare nyde dine feriedage. Fra hotellet går der busser til Kos by, hvor du kan besøge historiske steder og shoppe.

Santa Marina (Kos)

På hotel Santa Marina i Kos by bor du i bekvemme lejligheder og nyde ferien i eget tempo. Ved det hyggelige poolområde findes solstole og parasoller, og stranden findes lige i nærheden. En gåtur eller kort taxitur væk findes Kos by med restauranter og forlystelser.

Erato (Kos)

Erato i Kos by lokker med egen pool og gåafstand til stranden. Hvis du vil se mere af smukke Kos, anbefaler vi, at du lejer en cykel, men det lokale busstoppested ligger også i nærheden. Lejlighedshotellet er perfekt for dem, der ønsker en behagelig lejlighed at vende tilbage til efter en dag i solen.