Continental Palace

Continental Palace ligger lige uden for Kos by og tæt på stranden Psalidi Beach. Her kan du tilbringe dagen ved poolen og bare nyde dine feriedage. Fra hotellet går der busser til Kos by, hvor du kan besøge historiske steder og shoppe.

Ugens Deal

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til:

Epirus Lefkas Samos
Kos Limnos Skiathos
Korfu Santorini Saranda
Lesvos / Mytilini    

Rabat gælder også på kombinationsrejser til nævnte rejsemål. Gælder nye bookinger hele sommeren 2023 når du booker mellem den 27/1-12/2 2023.

Gælder ikke grupperejser. Kan ikke kombineres med andre rabatter og rabatten er allerede fratrukket de viste priser

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

The staff in the reception was very welcoming and helpful. And the Greek evenings were fantastic.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 70 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Continental Palace ligger lidt over en kilometer sydøst for Kos by, og hvor marinaen og stranden Psalidi Beach begynder. Hotellet er omgivet af en dejlig have med palmer, bougainvillea og græsplæner, hvor du kan slappe af i skyggen med en bog. Fra hotellet kan du tage en bus ind til Kos by, hvor der er et stort udvalg af restauranter, barer og seværdigheder. Lej gerne en bil og tag ud og oplev den smukke ø Kos som har meget at byde på af både strande og hyggelige små byer.

Hotellet har et stort poolområde med pool, jacuzzi, separat børnepool (ca. 45 cm dyb) samt solstole og parasoller.

Hotellets buffetrestaurant serverer morgenmad og middag med internationale retter, græske retter og salater. I løbet af dagen serveres lette måltider i hotellets pool- og snackbar. I haven er der en bar, hvor I kan nyde lune aftener med noget godt i glasset. En aften om ugen er der græsk aften med dans, og en anden aften i ugen er der karaoke.

Tennis, billard, bordtennis og minigolf mod betaling. Legeplads. Bil- og cykeludlejning.

Wifi på hele hotellet. Til stranden og til et busstoppested er der omkring 70 meter og 1,5 kilometer til Kos by. Vejen skal krydses for at komme til stranden.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Alle hoteller i Kos by

Imperial (Kos)

Tidligere gæster er rørende enige om hotel Imperial - her kommer man til igen! Men det er ikke luksus og stil, der tiltrækker - det er helt andre ting. En pool, hvor du kan slippe bekymringerne, en beliggenhed topplaceret ved alt, velsmagende mad og et internationalt miljø, hvor både gæster og personale er venlige på alle verdens sprog.

Dimitris Paritsa

På det familieejede hotel Dimitris Paritsa på Kos bor du centralt i byen med gåafstand til restauranter, butikker og forlystelser. Her er en hyggelig udendørs terrasse, hvor du kan slappe af og bare tage det roligt mellem svømmeturene i havet og eventyrene i byen.

Astron (Kos)

Bo midt i centrum på hotel Astron i Kos by. Udenfor porten venter Kos havns hvidkalkede bygninger, butikker og hyggelige taverner. På hotelområdet er der gratis wifi i lobbyen, pool og jacuzzi. Book et superior-værelse med havudsigt – åbn din balkondør, nyd udsigten og mærk feriefølelsen brede sig.

St Constantine

På hotel St Constantine bor du direkte på hovedgaden i Kos by, omgivet af et livligt byliv. På hotelområdet bliver poolen hurtigt samlingsstedet, hvor der både er solstole og parasoller. Der er en kort gåtur til Lambi-stranden.

International

Hotel International ligger i udkanten af Kos by og er populært blandt unge og vennepar. Strand og centrum ligger i gåafstand, og på hotellet er der et dejligt poolområde i frodige omgivelser.

Santa Marina (Kos)

På hotel Santa Marina i Kos by bor du i bekvemme lejligheder og nyde ferien i eget tempo. Ved det hyggelige poolområde findes solstole og parasoller, og stranden findes lige i nærheden. En gåtur eller kort taxitur væk findes Kos by med restauranter og forlystelser.