Erato (Kos)

  • • Lejlighedshotel
  • • Beliggende i Kos by
  • • Gåafstand til stranden

Erato i Kos by lokker med egen pool og gåafstand til stranden. Hvis du vil se mere af smukke Kos, anbefaler vi, at du lejer en cykel, men det lokale busstoppested ligger også i nærheden. Lejlighedshotellet er perfekt for dem, der ønsker en behagelig lejlighed at vende tilbage til efter en dag i solen.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 51 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 800 m
Til centrum: 600 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet Erato har en central beliggenhed i Kos by, i gåafstand til den nærmeste strand. Hotellet har en pool med en børnesektion samt solstole og parasoller. Pool-/snackbaren Lucas serverer lettere anretninger og forskellige drinks.

Gratis wifi på fællesområder. Receptionen er åben fra tidlig morgen til sen aften (ca. 8.00-24.00). Strygejern og strygebræt kan lånes i receptionen. Hotellet består af to bygninger, en fra 1987 og en fra 2000.

Skal du handle ind for at lave mad i lejligheden, er der et supermarked i kort afstand fra hotellet. Den lokale bus stopper kun 100 meter fra Erato, hvis du vil på opdagelse en dag.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad

Alle hoteller i Kos by

Imperial (Kos)

Tidligere gæster er rørende enige om hotel Imperial - her kommer man til igen! Men det er ikke luksus og stil, der tiltrækker - det er helt andre ting. En pool, hvor du kan slippe bekymringerne, en beliggenhed topplaceret ved alt, velsmagende mad og et internationalt miljø, hvor både gæster og personale er venlige på alle verdens sprog.

Dimitris Paritsa

På det familieejede hotel Dimitris Paritsa på Kos bor du centralt i byen med gåafstand til restauranter, butikker og forlystelser. Her er en hyggelig udendørs terrasse, hvor du kan slappe af og bare tage det roligt mellem svømmeturene i havet og eventyrene i byen.

Astron (Kos)

Bo midt i centrum på hotel Astron i Kos by. Udenfor porten venter Kos havns hvidkalkede bygninger, butikker og hyggelige taverner. På hotelområdet er der gratis wifi i lobbyen, pool og jacuzzi. Book et superior-værelse med havudsigt – åbn din balkondør, nyd udsigten og mærk feriefølelsen brede sig.

St Constantine

På hotel St Constantine bor du direkte på hovedgaden i Kos by, omgivet af et livligt byliv. På hotelområdet bliver poolen hurtigt samlingsstedet, hvor der både er solstole og parasoller. Der er en kort gåtur til Lambi-stranden.

International

Hotel International ligger i udkanten af Kos by og er populært blandt unge og vennepar. Strand og centrum ligger i gåafstand, og på hotellet er der et dejligt poolområde i frodige omgivelser.

Continental Palace

Continental Palace ligger lige uden for Kos by og tæt på stranden Psalidi Beach. Her kan du tilbringe dagen ved poolen og bare nyde dine feriedage. Fra hotellet går der busser til Kos by, hvor du kan besøge historiske steder og shoppe.

Santa Marina (Kos)

På hotel Santa Marina i Kos by bor du i bekvemme lejligheder og nyde ferien i eget tempo. Ved det hyggelige poolområde findes solstole og parasoller, og stranden findes lige i nærheden. En gåtur eller kort taxitur væk findes Kos by med restauranter og forlystelser.