Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,4 ud af 10 baseret på 55 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,4 / 10
Rengøring
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,6 / 10
Mad og drikke
 
6,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,1 / 10
Service
 
8,2 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-22


2 ud af 10

+
At det lå tæt på noget strand
-
Se de ovennævnte svar- og sengene var elendige

Bekræftet køb : 2023-08-26


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-08-26


5 ud af 10

+
Ligger perfekt, lige ved en lille bugt, hvor man kunne bade.
-
De hårdeste madrasser jeg nogensinde har ligget på. Ødelagte gulve flere steder. Generelt trænger hotellet en renovering. Poolen var beskidt, og området omkring poolen var beskidt. Haven var enten vild med vilje eller beskidt med vilje, der lå en del affald rund omkring. Ikke nok solvogne, da folk reservere fra morgenstunden, selvom de ikke brugte dem.

Bekræftet køb : 2023-08-26


6 ud af 10

+
Maden og poolen 😉
-
Udeområderne trænger i den grad til en kærlig hånd højt græs, højt ukrudt i bede gammel og faldfærdigt skur /toilet som ikke virkede i haven så ikke indbydende ud

Bekræftet køb : 2023-08-19


2 ud af 10

+
Aircon, bar og snack baren ved poolen.
-
Gammelt og slidt hotel, hvor skal man starte? Sengene var simpelthen så hårde, puderne var sten hårde. Ude på badeværelset står man i et badekar med en bruser der ikke er kalket af i de sidste par år ca. badekaret var ikke super skønt at stå i. Køleskabet virkede bestemt ikke optimalt, så vi kunne ikke rigtig have drikkevarer på værelset. Så selve værelset hev virkelig oplevelsen og ferie meget ned. Hvilket var super super ærgerligt, fordi selve øen var jo fin. Og fede oplevelser. Men wauw den seng var forfærdelig. Vi er begge vågnet op skiftevis med ondt i ryggen. 😏

Bekræftet køb : 2023-08-19


9 ud af 10

+
Balkonen
-
Hotellet levede helt op til forventningerne.

Bekræftet køb : 2023-08-19


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-07-22


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2023-07-22


7 ud af 10

+
At have et værelse.
-
En opgradering af madrasser.

Bekræftet køb : 2023-07-22


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

72% af gæsterne anbefaler

592 bedømmelser
Meget godt
 
169
Godt
 
205
Middel
 
142
Mindre godt
 
47
Dårligt
 
29

5 nyeste bedømmelser

25-07-2023

af Helene k

Kan klart anbefales

Positivt overrasket Meget stort rum og rigtig godt med skabsplads Super venligt personale- over al forventning. Dejlige omgivelser. Kort afstand til stort supermarked og strand. Hyggelig underholdning om aftenen. Lækker buffet med stort udvalg både morgentog aften.

 
30-08-2019

af A9635AKjand København, Danmark

Ferie

Hotellet ligge lige udenfor Kos i et rolig kvarter. Hotellet indeholder alt som skal være på et familie hotel, virker lidt gammeldags og træt. Værelserne er store og fremstår rene. God morgenmad buffet med stor udvalg. Tæt på vandet.

 
27-07-2018

af hgark Holstebro, Danmark

Pænt og hjælpsomt/venligt personale

Hotellet og værelserne fremstår pænt og rent, og personalet i receptionen er yderst hjælpsomt. Pool området er også rent, og der er masser af liggestole. Man kan også ligge i haven, hvor der er mulighed for skygge. Morgenmad er varieret hver morgen, og der er noget for en hver smag. Ligger ikke langt fra stranden - skal blot krydse en vej - men stranden er ikke så god. Vandet er klart, men er der en del sten.

 
06-09-2013

af Pia S Odense, Fyn, Denmark

Dejligt hotel med skønt personale

Endnu en dejlig ferie på Continental Palace på den smukkeste græske Ø, Kos. Dette er vores 3. ferie på hotellet og bestemt ikke den sidste. Da vi ankom var det med kindkys og kram og hele uge var præget af ren hygge og glade mennesker. Det er bestemt et hotel jeg på det varmeste kan anbefale til såvel unge, familier med børn og ældre. Hotellet rummer det hele for enhver smag.

 
09-07-2013

af larsv102 Vejle, Danmark

Ok hotel med fin beliggenhed

Jeg har lige været en uge på Continental Palace med min datter på 7. Vi var afsted med Falk Lauritsen og havde læst at hotellet var et familiehotel, så vi havde forventet at der var andre danske børn at lege med, men der var ganske få danskere på hotellet og generelt ikke ret mange børn. Vi havde dog en dejlig ferie alligevel. Hotellet kunne godt bruge en renovering, men er ikke i dårlig stand som sådan. Der er to ganske udmærkede pools, der dog hen over den uge vi var der, indeholdt mere og mere sand og små-affald fra div. gæster. Lidt oftere rensning ville ikke skade. Personalet er uhyre venlige og hilser i stor stil med brede smil - lige til at blive glad af. Restauranten er ikke specielt hyggelig og maden er ikke noget at skrive hjem om, det minder i nogen grad om kantinemad - og jeg er relativt sikker på, at der 2-3 dage efter barbequeaften blev serveret rester derfra i buffeten. Beliggenheden er til gengæld god - lidt uden for selve Kos by, men ikke længere væk end man hurtigt kan gå derind, hvis lysten skulle melde sig. For børn er der på selve hotellet en børnepool og en lille legeplads for de mindste og det er dét. Man kan selv vurdere om det dækker ens behov - vi klarede os fint, mens andre måske gerne vil have bare en anelse mere for børnene, især hvis der ikke er så mange/nogen at lege med. Vi havde samlet set en rigtig god ferie pga. de fælles oplevelser, men selve hotellet får kun middel karakter, da det ikke i sig selv gjorde ferien til noget specielt på nogen måde.