Mitsis Norida Beach Hotel

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til Mitsis Norida Beach Hotel, som er et dejligt hotel beliggende direkte på den fine strand i Kardamena. Hotellet er perfekt for børnefamilier. I de rummelige værelser er der plads til hele familien og børnene kan tilbringe mange timer i de sjove vandrutsjebaner. Nyd god mad på den græske eller kinesiske restaurant.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser i bungalow for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. Familie-værelser i etage for 2-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Mennesker
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Mitsis Norida Beach Hotel er et stort og flot hotel med fin beliggenhed på stranden. Stranden har også fået EU's blå flag for rent og klart vand. Hotellet består af en hovedbygning med dobbeltværelser samt flere fritstående mindre bygninger med familie-værelser. Der er et stort poolområde med fem pools samt, heraf en med saltvand, en børnepool samt en lille vandpark med vandrutsjebane. Ved poolområdet findes solstole og parasoller. Poolhåndklæder indgår. To poolbarer, heraf en som kun er for voksne om aftenen.

Hotellet tilbyder både buffet og a la carte-restauranter; grillrestauranten Smokey Grill, fiskerestauranten Big Blue, den asiatiske restaurant Ni Hao og pizzarestauranten Oven on the Beach samt flere barer. I hovedrestauranten er der mulighed for glutenfri, laktosefri, veganske og vegetariske retter (mod forespørgsel på forhånd). Hovedrestauranten tilbyder også temaaftener. Il Pizzaiolo i hovedrestauranten serverer ifølge hotellet den bedste pizza på øen og byder på show-cooking mens de laver pizzaer. Pæn påklædning kræves i alle restauranter til middag. Ved morgenmadsbuffeten er der et hjørne med traditionelle græske retter. Bordreservation kræves i a la carte-restauranterne.

Hotellet har flere gratis sportsfaciliteter, fx udendørs fitness-faciliteter, tennis, aerobics, vandgymnastik, beach volley, bordtennis, kano og vandcykler. Ved stranden tilbydes vandsportsaktiviteter mod betaling. Legeplads for børnene, animationsteam og udendørs biograf. Børneklub i hotellets regi for børn 4-7 år med engelsktalende personale, kl. 10.00-17.30 samt aftenaktiviteter kl. 20.00-21.00. I juli-august er der maxi club for børn 8-11 år og junior club for børn 12-16 år.

Gratis wifi på hele hotellet.

Niveauforskelle på hotelområdet, nogle værelser ligger lidt højere eller længere væk fra stranden. Afstanden til stranden kan være op til 150 meter. Vil du se mere af Kos, kan du hoppe på den lokale bus, som ligger ved siden af hotellet, og tage til Kardamena. Nyd en god meze på en af de mange restauranter eller gå en tur langs strandpromenaden.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Kontinental morgenmad, kl. 04.00-07.00
 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.30
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30.
 • Lettere buffet, kl. 22.00-04.00
 • Brunch i a la carte-restauranten Smokey Grill, kl. 09.00-12.00 og frokost kl. 12.30-14.30
 • A la carte-middag i restauranten Smokey Grill, kl. 18.30-22.00
 • A la carte-middag i fiske- og skaldyrsrestauranten Big Blue, kl. 18.30-22.00
 • A la carte-middag i den asiatiske restaurant Ni Hao, kl. 18.30-22.00
 • Crepes i Creperie, kl. 08.30-00.30
 • Is, kl. 10.00-24.00
 • Pizza i Pizza Oven on the Beach, kl. 10.30-18.00.
 • Afternoon tea, kl. 17.00-19.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-02.00
 • Miniklub for børn, 4-12 år (engelsktalende personale), kl. 10.00-17.30 og 20.00-21.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vi anbefaler, at I booker bord til a la carte-måltiderne i god tid. Dette kan gøre under "Dining" på hotellets hjemmeside.

Vær opmærksom på

I sommersæsonen 2024 kan man booke dobbeltværelser for 1-3 personer.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Kardamena

Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Det moderne Mitsis Blue Domes Resort & Spa på Kos har en skøn beliggenhed direkte på stranden med krystalklart vand i Kardamena. Her trives hele familien med ikke mindre end 9 pools, et omfattende All Inclusive-udbud og bekvemme værelser. Sæt guldkant på ferien ved at booke et dobbeltværelse med direkte udgang til en mindre pool!

Akti Palace

All Inclusive-hotellet Akti Palace er et moderne hotel, der minder om en hyggelig lille by med gader, torve og haver. Her findes et dejligt poolområde, og stranden er kun et stenkast væk. Du bor bekvemt med All Inclusive, og hvis du ønsker at være aktiv, findes her et udbud af sportsaktiviteter.

Akti Beach Club

Familievenlige Akti Beach Club er beliggende lige ved stranden udenfor Kardamena på Kos. Det store poolområde er omgivet af en frodig have, der skaber et afslappende miljø. Her bor du bekvemt med All Inclusive, og de små har intet mindre end fire børnepools at boltre sig i.

Lagas Aegean Village

Lagas Aegean Village er et dejligt hotel med en smuk udsigt over Det Ægæiske Hav, og tæt på stranden i Kardamena. Hotellet har et stort poolområde og lige nedenfor ligger den dejlige sandstrand, hvor du kan finde skygge under fyrretræerne. Hotellet tilbyder flere aktiviteter for hele familien. Halvpension indgår.

Porto Bello Royal

Porto Bello Royal er et stort og familievenligt All Inclusive-hotel lige uden for Kardamena på Kos. Her kan du vælge mellem 15 forskellige pools, flere restauranter og en dejlig strand lige under hotellet. Hos Porto Bello Royal skal du aldrig bekymre dig om ikke at have noget at lave, her kan du finde alt fra tennis, børneaktiviteter til behagelig afslapning i solsengen og den nærmeste nabo er et stort vandland!

Porto Bello Beach

All Inclusive-hotellet Porto Bello Beach, lige uden for Kardamena, har alt hvad du behøver for en dejlig, sjov og behagelig ferie. Her vil hele familien hygge sig. Flere pools, flere restauranter, flere sportsgrene, flere aktiviteter og flere vandrutsjebaner venter her hos den bedste nabo - vandlandet Aquatica Water Park.