Bedømmelse af Mitsis Norida Beach Hotel

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 65 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Pools var lige i den kolde ende
-

Bekræftet køb : 2019-09-20


9 ud af 10

+
Vi har kun positive ting at sige om opholdet.
-

Bekræftet køb : 2019-09-19


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-13


9 ud af 10

+
Udsigten. Stranden. Maden. Rent og fint overalt.
-
Evt. andre Slags rødvin end den lokale. Evt lidt mere børneunderholding om aftenen.

Bekræftet køb : 2019-09-05


8 ud af 10

+
-
Et forslag er at de skal håndhæve deres egne regler angående reservering af solstole, det var næsten total umuligt at få en solstol selvom der var mange stole som ikke blev brugt da folk havde smidt håndklæder, selvom der i papirerne står at det ikke er tilladt og de vil blive fjernet.

Bekræftet køb : 2019-08-01


8 ud af 10

+
De 3 a la carte restauranter både til brunch, frokost og aftensmad. Mange solstole ved stranden
-
Flere solstole ved poolområdet, meget mere konsekvent afrydning af reserverede/men ikke-benyttede solsenge, mindre fabriksagtig buffetrestaurant.

Bekræftet køb : 2019-08-01


5 ud af 10

+
Placeringen tæt på strand Et smukt hotel. Med flere pools.
-
Måske knap så mange gæster.. Det virkede hele tiden som om der var overbooket For få stole, aldrig en ledig solseng, konstant kø i restauranten... Faktisk minder restauranten mest om et overfyldt cafeteria. Hvor man næsten blev skyndet på så de ventende kunne komme til. Absolut ikke hyggeligt. Der var ingen der "genkendte en" meget upersonligt. Alt for mange skrigende børn. Underholdning 2-3 forskellige steder hver aften... Hvilket gav en underlig irriterende støj på værelset. Vi endte med at søge væk fra hotellet for at få lidt ro. Indimellem fik man følelsen af at være på en travl banegård. Man bør også oplyse bedre om hotellets størrelse og at det ligger klods op af 3-4 andre hoteller.. Og at der er ret langt til nærmeste by.

Bekræftet køb : 2019-07-25


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-18


10 ud af 10

+
At det hele kører så glat - der er bare styr på alting. Og servicen er i top - er hovedpuden for træls, så kom og vælg hvad du vil have i receptionen. Du kan bare hente hvad du vil, når du vil med all-inclusive. Der er vandsport direkte ved stranden.
-
Lidt ærgerligt at det er så svært at få plads på alacarte restauranten. Der er 3 slags (grill, fisk og asiatisk). Vi var heldige at prøve 2 af dem - men burde tænkes ind at alle har mulighed for at prøve alle 3 af. Buffet restauranten er lækker, men bliver sidst på ugen lidt det samme (trivielt).

Bekræftet køb : 2019-07-11


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-06-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

74% af gæsterne anbefaler

2461 bedømmelser
Meget godt
 
1295
Godt
 
672
Middel
 
294
Mindre godt
 
129
Dårligt
 
71

5 nyeste bedømmelser

24-07-2019

Indlæg af Morlize

Banegård, børnehave eller overfyldt cafeteria

Må nok sige at vi er en anelse skuffet... Troede her ville være mere roligt... Og hyggeligt.. Det er absolut ikke egnet til gangbesværede eller familier med størrer børn. I restauranten er der et væld af lækre retter, der er bare ikke ro til at nyde det man føler nærmest man spiser på samlebånd. Hotellet er smukt beliggende ved havet men igen, det er som om der hele tiden er alt for mange mennesker ifht hotellets kapacitet. Vi tager ikke herhen igen.

 
03-10-2018

Indlæg af Helle25 Ans By, Danmark

Total afslapning og ferie i smukke omgivelser

Fantastisk ferieresort, meget smukke omgivelserne, meget børnevenligt med masser af aktiviteter for børnene. Overvældende buffet med alskens lækkerier. Personalet er meget flinke og hjælpsomme. Værelserne og ikke mindst madrasserne er topklasse. Her kommer vi igen.

 
19-07-2018

Indlæg af Karina J

Helt perfekt

Det første der møder os er meget venligt personale, som gør det bedste de kan for at give os en god oplevelse. Hotellet er pænt og rent og værelserne er også pæne. Der er meget kort afstand fra værelserne ned til stranden. Dejlig varieret buffet og god hygiejne. Deres mini club er helt igennem fantastisk. De er så søde og gør alt hvad de kan for at hver barn skal føle sig velkommen. Deres underholdning var også helt i top. Jeg ville klart anbefale dette hotel. Minibaren er også med i all inklusiv og liggestolene på stranden er gratis. Man skal overhovedet ikke have pengene op af lommen.

 
21-08-2014

Indlæg af Christina B

Super hotel.

Dejligt hotel. Et rigtig flot hotel i de rigtig græske farver. Dejlig poolområde. Selvom vi var lidt negative da vi opdagede at det var saltvandspool, men det blev kun en positiv oplevelse. Ingen ørepine eller kløe. Stranden perfekt, selvom det var en stenstrand. Stenene var "runde" så de gjorde ikke ondt når man gik på dem. Vandet var simpelhen så klart. Maden var super. Friskbagt brød hver dag. Nye retter hele tiden. Pizzaerne på stranden er nok det bedste vi nogensinde har smagt. A'la carte restauranterne var også rigtig gode. Masser af søde tjenere. Især Martin og Yannis i poolbaren. Drikkevarene om aftenen blev serveret af tjenerene, hvilket var rigtig dejligt. Kan læse på andre anmeldelser at de synes at der er meget larm i restauranten, det er der jo altid når man vælger all Inc. Vi gjorde det at vi enten spiste tidlig eller sent, ja så var der "stille og roligt". Hotellet ligge ude på landet og man kan ikke lige gå en tur, men for vores vedkomne gjorde dette intet. Der var en minibar på værelserne, både med øl, sodavand og en stor flaske vand, lækkert!! Det eneste vi godt kunne tænke os, var at der var flere borde udenfor i restauranten og mulighederne er der til at lave det :-) Vi kommer helt sikkert tilbage, måske ikke næste år, men tilbage kommer vi. Vi vil helt klart søge efter andre mitsis hoteller.

 
05-08-2014

Indlæg af Kimi M Dragør, Danmark

Dejligt hotel

Dejligt hotel. Gode pools. Legepladsen kunne være lidt bedre, men det var ok. Okay mad i restauranten, som dog var meget varm og oset, der var kun få pladser udendørs. Det gode var dog, at buffeten var i midten, så man gik rundt om den og der ikke var meget kø. Service og smil i receptionen var der dog ikke meget af (på trods af at jeg kunne se et skilt inde bagved, hvor der stod "husk at smile"). Sødt og dygtigt rengøringspersonale. Dejligt vand ved stranden, dog stenstrand. Gratis liggestole og parasoller. Godt med toilet og beach bar på stranden. INGEN andre danskere, så børnene fandt desværre ingen legekammerater. Stort, rent værelse med stor altan med skøn udsigt!