Bedømmelse af Mitsis Norida Beach Hotel

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 49 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Mennesker
-

Bekræftet køb : 2023-10-21


9 ud af 10

+
God udsigt, gode drinks, god mad. All inklusive var godt med de forskellige restauranter. Minibaren blev fyldt op hurtigt når man manglende noget i køleskabet på værelset.
-
Personalet var ikke smilende. Alle medarbejdere undtagen dem i receptionen smilede ikke på et eneste tidspunkt, selvom vi selv forsøgte at være glade. Der står det er et børnevenligt hotel. Alle pools var 150 cm dybe og alle med en blanding af klor og salt. Vores drenge på 8 og 10 kunne ikke bunde og spille med bold kun når de stod på trappen i poolen. Der står nogle skilte rundt omkring i poolområdet at håndklæder der blot ligger på solsengene inden kl 10 bliver fjernet hvis ikke der er nogle. Personalet gik rundt et par gange men fjernede aldrig nogle af håndklæderne. Vi skulle selv gå ned til poolen kl 7 for at være sikker på at få pladser. Alle solsenge var taget kl 8. Ingen aircondition i receptionen.

Bekræftet køb : 2023-09-15


9 ud af 10

+
All Inclusive konceptet fungerer utroligt godt, med stort udvalg og mange muligheder. Rent og pænt. Gode faciliteter.
-
Altid kø i receptionen, her kunne der godt optimeres. Man stod stort set i kø 15-30 min. hver gang. Meget langsom check-in process og late checkout processen er heller ikke den bedste, da man først kan få besked samme dag om det kan lade sig gøre eller ej. A la carte restauranterne er stort set umulige at booke tid hos.

Bekræftet køb : 2023-07-29


8 ud af 10

+
Servicen
-
Værelserne levede ikke op til beskrivelserne i Apollos katalog. Meget laaaang tid om tjek ind

Bekræftet køb : 2023-07-29


9 ud af 10

+
Gode faciliteter, skøn strand, god mad og god service.
-
Langsom indtjekning da vi ankom sent om aftenen. Svært at få plads på a la Cate restauranterne.

Bekræftet køb : 2023-07-22


8 ud af 10

+
Det varierede udbud i mad og drikke, renlighed
-
Manglede info om de muligheder man havde, måske er det Apollos skyld

Bekræftet køb : 2023-07-08


10 ud af 10

+
Alt var i orden.
-

Bekræftet køb : 2022-10-22


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-10-15


9 ud af 10

+
Omgivelserne og hotelpersonalet
-

Bekræftet køb : 2022-10-15


8 ud af 10

+
Servicen
-

Bekræftet køb : 2022-10-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

74% af gæsterne anbefaler

3108 bedømmelser
Meget godt
 
1743
Godt
 
781
Middel
 
349
Mindre godt
 
148
Dårligt
 
87

5 nyeste bedømmelser

13-10-2022

af Thomas G

5 stjerner luksus hver gang.

For 2 gang på Mitsis Norida og 5 gang på et Mitsis Hotel. Det lever altid op til standarden. Hotellet, servicen, maden og omgivelserne er i absolut top kasse. Vi vil komme tilbage igen næste år og nyde Mitsis verdenen, som er en sikker FERIE hver gang. Jeg vil fremhæve Phillopos fra restauranten. Sikken en helt igennem rar og ægte person. Han har lige det ekstra blik for alle gæster og vil altid gå en ekstra mil for at alle føler sig godt tilpas. Vi håber hotellet sætter pris på sådan en hårdarbejde mand.

 
24-07-2019

af Morlize

Banegård, børnehave eller overfyldt cafeteria

Må nok sige at vi er en anelse skuffet... Troede her ville være mere roligt... Og hyggeligt.. Det er absolut ikke egnet til gangbesværede eller familier med størrer børn. I restauranten er der et væld af lækre retter, der er bare ikke ro til at nyde det man føler nærmest man spiser på samlebånd. Hotellet er smukt beliggende ved havet men igen, det er som om der hele tiden er alt for mange mennesker ifht hotellets kapacitet. Vi tager ikke herhen igen.

 
03-10-2018

af Helle25 Ans By, Danmark

Total afslapning og ferie i smukke omgivelser

Fantastisk ferieresort, meget smukke omgivelserne, meget børnevenligt med masser af aktiviteter for børnene. Overvældende buffet med alskens lækkerier. Personalet er meget flinke og hjælpsomme. Værelserne og ikke mindst madrasserne er topklasse. Her kommer vi igen.

 
19-07-2018

af Karina J

Helt perfekt

Det første der møder os er meget venligt personale, som gør det bedste de kan for at give os en god oplevelse. Hotellet er pænt og rent og værelserne er også pæne. Der er meget kort afstand fra værelserne ned til stranden. Dejlig varieret buffet og god hygiejne. Deres mini club er helt igennem fantastisk. De er så søde og gør alt hvad de kan for at hver barn skal føle sig velkommen. Deres underholdning var også helt i top. Jeg ville klart anbefale dette hotel. Minibaren er også med i all inklusiv og liggestolene på stranden er gratis. Man skal overhovedet ikke have pengene op af lommen.

 
21-08-2014

af Christina B

Super hotel.

Dejligt hotel. Et rigtig flot hotel i de rigtig græske farver. Dejlig poolområde. Selvom vi var lidt negative da vi opdagede at det var saltvandspool, men det blev kun en positiv oplevelse. Ingen ørepine eller kløe. Stranden perfekt, selvom det var en stenstrand. Stenene var "runde" så de gjorde ikke ondt når man gik på dem. Vandet var simpelhen så klart. Maden var super. Friskbagt brød hver dag. Nye retter hele tiden. Pizzaerne på stranden er nok det bedste vi nogensinde har smagt. A'la carte restauranterne var også rigtig gode. Masser af søde tjenere. Især Martin og Yannis i poolbaren. Drikkevarene om aftenen blev serveret af tjenerene, hvilket var rigtig dejligt. Kan læse på andre anmeldelser at de synes at der er meget larm i restauranten, det er der jo altid når man vælger all Inc. Vi gjorde det at vi enten spiste tidlig eller sent, ja så var der "stille og roligt". Hotellet ligge ude på landet og man kan ikke lige gå en tur, men for vores vedkomne gjorde dette intet. Der var en minibar på værelserne, både med øl, sodavand og en stor flaske vand, lækkert!! Det eneste vi godt kunne tænke os, var at der var flere borde udenfor i restauranten og mulighederne er der til at lave det :-) Vi kommer helt sikkert tilbage, måske ikke næste år, men tilbage kommer vi. Vi vil helt klart søge efter andre mitsis hoteller.