Bedømmelse af Mitsis Norida Beach Hotel

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 83 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Lækre pool
-
Fitnesrum og stilleområde om aftenen håndklæderegler ved pool

Bekræftet køb : 2021-09-10


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-10


10 ud af 10

+
-
Det eneste der kan forbedres var vores køleskab, som havde en hældning så alting rullede ud når man åbnede detūüėÖ (værelse 557)

Bekræftet køb : 2021-08-27


9 ud af 10

+
-
De behøver ikke at skifte håndklæder hver dagūüėČ

Bekræftet køb : 2021-08-20


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-08-06


8 ud af 10

+
Poolområdet var super skønt, bare ærgerligt at det var umuligt at få en solstol. Folk stod op kl 6 og lagde deres håndklæder. Helt håbløst!! Familieværelserne var store med separat ‚Äúbørneværelse‚ÄĚ. Virkelig et plus!
-
Fællesområderne og buffetrestauranten trænger til en opgradering. Maden er ikke specielt spændende! Flere små snack restauranter uden reservation som på nabohotellet Blue Domes. Fjern håndklæder på solstole, som ikke bliver brugt!!

Bekræftet køb : 2021-07-30


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-30


9 ud af 10

+
Maden og rigtig fine og rene værelser
-
Flere mere organiserede leje fornbørn alder 9-12 år. Vi var på Mitsis Ramira i 2019 med Sunweb og deres underholdning for bærn var meget bedre

Bekræftet køb : 2021-07-30


7 ud af 10

+
Omgivelserne er helt fantastiske lækre pool område minus i de 7 dage fik vi ikke en solseng.
-
Deres mad har aldrig fået så kedeligt mad alt virker som om det kommer fra fabrik. Hvis man er vild med pasta så var der lidt udvalg, cafeteria agtig med støj og larm, hver morgen skulle bede om en ske for at kunne spise. Manglede mere snack end pizza og pandekage. Isbod skal være i baren så børn kan hente is i badetøj. På vores værelse var der for mange slidte møbler nærmest umuligt at komme rundt. Forventer en topmadras på sengen i den prisklasse. Så er der corona men helt ærligt alt hvad man ville vide skulle hentes med QR. Så derfor er jeg nok gået klip af noget.

Bekræftet køb : 2021-07-23


10 ud af 10

+
Personalet, omgivelserne og det udvalg af luksus der var på hotellet.
-
Et dobbelt værelse skal ikke være en et værelses med ekstra seng. Kald tingene for hvad det er. Det gav store problemer for personalet på hotellet. Afgang. Åben en skranke mere i lufthavnen eller lav en kø til børn. 1 time 10 min i kø er for voldsomt med et barn på 1 og 3 år.

Bekræftet køb : 2021-07-23


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

74% af gæsterne anbefaler

2542 bedømmelser
Meget godt
 
1354
Godt
 
687
Middel
 
299
Mindre godt
 
130
Dårligt
 
72

5 nyeste bedømmelser

24-07-2019

af Morlize

Banegård, børnehave eller overfyldt cafeteria

Må nok sige at vi er en anelse skuffet... Troede her ville være mere roligt... Og hyggeligt.. Det er absolut ikke egnet til gangbesværede eller familier med størrer børn. I restauranten er der et væld af lækre retter, der er bare ikke ro til at nyde det man føler nærmest man spiser på samlebånd. Hotellet er smukt beliggende ved havet men igen, det er som om der hele tiden er alt for mange mennesker ifht hotellets kapacitet. Vi tager ikke herhen igen.

 
03-10-2018

af Helle25 Ans By, Danmark

Total afslapning og ferie i smukke omgivelser

Fantastisk ferieresort, meget smukke omgivelserne, meget børnevenligt med masser af aktiviteter for børnene. Overvældende buffet med alskens lækkerier. Personalet er meget flinke og hjælpsomme. Værelserne og ikke mindst madrasserne er topklasse. Her kommer vi igen.

 
19-07-2018

af Karina J

Helt perfekt

Det første der møder os er meget venligt personale, som gør det bedste de kan for at give os en god oplevelse. Hotellet er pænt og rent og værelserne er også pæne. Der er meget kort afstand fra værelserne ned til stranden. Dejlig varieret buffet og god hygiejne. Deres mini club er helt igennem fantastisk. De er så søde og gør alt hvad de kan for at hver barn skal føle sig velkommen. Deres underholdning var også helt i top. Jeg ville klart anbefale dette hotel. Minibaren er også med i all inklusiv og liggestolene på stranden er gratis. Man skal overhovedet ikke have pengene op af lommen.

 
21-08-2014

af Christina B

Super hotel.

Dejligt hotel. Et rigtig flot hotel i de rigtig græske farver. Dejlig poolområde. Selvom vi var lidt negative da vi opdagede at det var saltvandspool, men det blev kun en positiv oplevelse. Ingen ørepine eller kløe. Stranden perfekt, selvom det var en stenstrand. Stenene var "runde" så de gjorde ikke ondt når man gik på dem. Vandet var simpelhen så klart. Maden var super. Friskbagt brød hver dag. Nye retter hele tiden. Pizzaerne på stranden er nok det bedste vi nogensinde har smagt. A'la carte restauranterne var også rigtig gode. Masser af søde tjenere. Især Martin og Yannis i poolbaren. Drikkevarene om aftenen blev serveret af tjenerene, hvilket var rigtig dejligt. Kan læse på andre anmeldelser at de synes at der er meget larm i restauranten, det er der jo altid når man vælger all Inc. Vi gjorde det at vi enten spiste tidlig eller sent, ja så var der "stille og roligt". Hotellet ligge ude på landet og man kan ikke lige gå en tur, men for vores vedkomne gjorde dette intet. Der var en minibar på værelserne, både med øl, sodavand og en stor flaske vand, lækkert!! Det eneste vi godt kunne tænke os, var at der var flere borde udenfor i restauranten og mulighederne er der til at lave det :-) Vi kommer helt sikkert tilbage, måske ikke næste år, men tilbage kommer vi. Vi vil helt klart søge efter andre mitsis hoteller.

 
05-08-2014

af Kimi M Dragør, Danmark

Dejligt hotel

Dejligt hotel. Gode pools. Legepladsen kunne være lidt bedre, men det var ok. Okay mad i restauranten, som dog var meget varm og oset, der var kun få pladser udendørs. Det gode var dog, at buffeten var i midten, så man gik rundt om den og der ikke var meget kø. Service og smil i receptionen var der dog ikke meget af (på trods af at jeg kunne se et skilt inde bagved, hvor der stod "husk at smile"). Sødt og dygtigt rengøringspersonale. Dejligt vand ved stranden, dog stenstrand. Gratis liggestole og parasoller. Godt med toilet og beach bar på stranden. INGEN andre danskere, så børnene fandt desværre ingen legekammerater. Stort, rent værelse med stor altan med skøn udsigt!