Dobbeltværelser i bungalow

Dobbeltværelser med dobbeltseng og mulighed for ekstraopredninger. Tv og gratis minibar der fyldes op hveranden dag. Gratis wifi, deponering og aircondition. Wifi med højere hastighed mod betaling. Kaffe-/te faciliteter. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelser

Rummelige familie-værelser der består af 2 værelser med connecting doors. I et af værelserne står en dobbeltseng og i det andet værelse findes der to separate senge. Mulighed for ekstraopredning for børn. Tv og gratis minibar der fyldes op hveranden dag. Gratis wifi, deponering og aircondition. Wifi med højere hastighed mod betaling. Kaffe-/te faciliteter. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer.

Familie-værelser i etage

Familie-værelser i etage med en dobbeltseng på øvre etage og en sovesofa på stueplan. Der er tv, gratis minibar der fyldes op hveranden dag. Gratis wifi, deponering og aircondition. Wifi med højere hastighed mod betaling. Kaffe-/te faciliteter. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.