Dobbeltværelser i bungalow

Dobbeltværelse i bungalow med to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger. Gratis wifi, aircondition og deponering. Wifi med højere hastighed mod betaling. Minibar med sodavand, vand og øl inkluderet - genopfyldes hver anden dag. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelser

Familie-værelser der består af et soveværelse og et opholdsrum der adskilles af en glasvæg uden dør, eller af to soveværelser. I soveværelserne findes en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa eller i to enkeltsenge. Gratis wifi, deponering og aircondition. Wifi med højere hastighed mod betaling. Minibar der fyldes op hveranden dag med vand, sodavand og øl. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer.

Familie-værelser i etage

Familie-værelser i etage. På nedre plan findes opholdsrum med sovesofaer samt et badeværelse med badekar og toilet. En trappe op findes to enkeltsenge samt et badeværelse med badekar og toilet. Åben planløsning mellem etagerne. Wifi med højere hastighed mod betaling. Minibar der fyldes op hveranden dag med vand, sodavand og øl. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler i begge værelser. Tøfler. Hårtørrer. Balkon eller terrasse.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.