Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold-ud seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Wifi med højere hastighed mod betaling. Minibar med sodavand, vand og øl inkluderet - genopfyldes hver anden dag. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelse i bungalow

Dobbeltværelse i bungalow med balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i fold-ud senge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Wifi med højere hastighed mod betaling. Minibar med sodavand, vand og øl inkluderet - genopfyldes hver anden dag. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: 28-30 kvm.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelse i etage

Familie-værelser i etage med balkon eller terrasse. På nedre plan findes opholdsrum med sovesofaer samt et badeværelse med badekar og toilet. En trappe op findes to enkeltsenge samt et badeværelse med badekar og toilet. Åben planløsning mellem etagerne. Wifi med højere hastighed mod betaling. Minibar der fyldes op hveranden dag med vand, sodavand og øl. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler i begge værelser. Tøfler. Hårtørrer. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 60 kvm.
Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. Familie-værelserne består af et soveværelse og et opholdsrum der adskilles af en glasvæg uden dør, eller af to soveværelser. I soveværelserne findes en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa eller i to enkeltsenge. Gratis wifi, deponering og aircondition. Wifi med højere hastighed mod betaling. Minibar der fyldes op hveranden dag med vand, sodavand og øl. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 34-38 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.