Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Minibar med vand, sodavand og øl. Gratis wifi, aircondition og deponering. Nespressomaskine og kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Badekåber og tøfler. Strygefaciliteter mod forespørgsel. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og separat bruser samt toilet. Gratis pool-/strandhåndklæder. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser i bungalow

Dobbeltværelser i bungalow med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Minibar med vand, sodavand og øl. Gratis wifi, aircondition og deponering. Nespressomaskine og kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Strygefaciliteter mod forespørgsel. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad og separat brus samt toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelser i bungalow med delt pool

Dobbeltværelser i bungalow med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis minibar med vand, sodavand og øl. Gratis wifi, aircondition og deponering. Nespressomaskine og kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Strygefaciliteter mod forespørgsel. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og separat bruser samt toilet. Udeplads med delt pool.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelser med privat pool

Dobbeltværelser med privat pool beliggende nær hotellets reception. Minibar med vand, sodavand og øl. Gratis wifi, aircondition og deponering. Nespressomaskine og kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Badekåber og tøfler. Strygefaciliteter mod forespørgsel. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og separat bruser samt toilet. Terrasse.

Antal personer: 2-3 personer.

Familie-værelser

Familie-værelser med to soveværelser, som er adskilt af en glasdør. Minibar med vand, sodavand og øl. Gratis wifi, aircondition og deponering. Nespressomaskine og kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Strygefaciliteter mod forespørgsel. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og separat brus samt toilet. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer.

Familie-værelser i etage

Familie-værelser i etage med en stejl trappe, der fører op til anden etage. Minibar med vand, sodavand og øl. Gratis wifi, aircondition og deponering. Nespressomaskine og kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Strygefaciliteter mod forespørgsel. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og separat bruser samt toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.