Bedømmelse af Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,3 ud af 10 baseret på 93 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,3 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mad og drikke
 
9,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Service
 
9,2 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Fantastisk smukt hotel med det sødeste personale. Stort udvalg af forskellige faciliteter og restauranter. Flere gange dagligt blev værelser ordnet, rengjort og minibar fyldt op. Meget god stemning i barer om aftenen med dejlige, veltillavede drinks og skøn livemusik. Smukke og rene saltvandspools (meget salte). Når først man var inde i hvordan det hele foregår med spisning osv. var der en drøm at bo på det dejlige hotel. Smuk strand med massere at kigge på under vand. Lækker strandbar og dejlige liggestole tilhørende hotellet.
-
Måske kunne det være rart at man lige blev sat ind i hvordan tingene på stedet fingererede.

Bekræftet køb : 2021-07-16


10 ud af 10

+
God service og alle de muligheder der var.
-
At man måtte tage mad fra de 6 små restauranter fra poolbaren med på værelset.

Bekræftet køb : 2021-07-09


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-09


6 ud af 10

+
Ala varte restauranter som lå ved vandet, men som var næsten umulige at få plads på
-
Halvdelen af personalet er stressede og giver dårlig kundbetjening. Ustrukturerede arbejdsmetoder, feks i poolbar tager det meget lang tid at få betjening. Halvdelen af personalet der har travlt med at forberede drinks til senere og undgår kundekontakt

Bekræftet køb : 2021-07-09


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-02


9 ud af 10

+
Egen pool, minibar og fint badeværelse. Ligger tæt på en dejlig strand.
-
Gulvet på værelset er meget glat. Vi havde værelse med pool, og man kunne ikke undgå at gulvet blev vådt og dermed også meget, meget glat. Min søn faldt flere gange og slog sig. Det kunne man måske godt gøre noget ved.

Bekræftet køb : 2021-07-02


8 ud af 10

+
Hotellets service personale (barer og restauranter) var super gode og flinke. Masser af god mad og drikkevare.
-
Apollo Vi ventede forgæves på Apollos repræsentant på hotellet, som ellers skulle være kommet forbi og fortælle om ture osv. henvendelse igennem appen (sms) blev ignoreret. - Det var angivet et tidspunkt, men ikke hvor på det store resort. Ikke særlig god oplevelse. Hotel Hotellet administrative personale var ikke særligt servicemindede eller gode til at løse opgaver. - Vi oplevede at hver gang, vi spurgte deres “guest relation” eller “concierge” om råd/ture, blev vi henvist til hotellets hjemmeside. Her fandtes enkelte ture, hvor alt lå på samme dag. - Først den næst sidste dag på hotellet, fandt vi tilfældigt et lokale med ~10 andre Selskaber som tilbød ture. Desværre alt for sent på turen.

Bekræftet køb : 2021-07-02


10 ud af 10

+
-
Pool håndklæder byttes ved rengøring midt på dagen men der bruger vi dem ved pool/strand så måtte ringe hver gang vi ønskede nye

Bekræftet køb : 2021-07-02


5 ud af 10

+
Mad
-
Ligger kedelig

Bekræftet køb : 2021-07-02


8 ud af 10

+
All inklusive
-
Maden

Bekræftet køb : 2021-07-02


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

4568 bedømmelser
Meget godt
 
2944
Godt
 
1015
Middel
 
403
Mindre godt
 
133
Dårligt
 
73

5 nyeste bedømmelser

10-07-2021

Indlæg af LiliandLuka Boston, Massachusetts

Passiv-Aggressiv modtagelse

Hotellet modtog 2 børn og to voksne på den mest usle måde ved at lade dem vente i receptionen i 30 graders varme fra klokken 12 til 17. Hotellet og rejseselskabet Spies benytter sig i fællesskab af vildledende marketing, således, at de sælger en værelseskategori, de kalder Privat, delt pool, hvor der ikke er skyggen af noget som helst privat eftersom man deler poolen med resten af hotellets potentielt 1000 andre gæster. Vi har rejst mange steder i verden, også i Afrika, Carribean og Asien. Dog har vi aldrig oplevet en så fjendtlig modtagelse noget sted på planeten. Vi vil anstændigvis i denne sammenhæng (midlertidigt) afstå fra at skrive om Coronaforholdende på hotellet, Spies’ benægtende og inkompetente håndtering af sagen, madforgiftning af 3 ud af familiens 4 medlemmer. I stedet overdrages sagen til Forbrugerombudsmanden. Efterfølgende vil der blive fremlagt foto-dokumentation på alt. Også af børne-afføring og brugte kondomer i den offentlige pool (som Spies beskriver som privat,delt) . Det bedste vi kan fortælle om den ødelagte og dyre ferie, er den albanske rengøringshjælp, som hjalp os hele ugen samt efter sygdom/opkast, og den søde unge pige i hotellets super marked.

 
10-09-2019

Indlæg af 23gm05

Rigtig 5* hotel på Kos

Et vidunderligt hotel, et af de bedste, jeg nogensinde har boet i Grækenland! Ren og velholdt. Havvandspooler med forskellige dybder og krystalklart vand. Værelserne var smukke og meget, meget rene. Masser af spisemuligheder, 6 restauranter i poolområdet, du kan bruge uden at bestille bord. Enkelt elektronisk bestillingssystem til at booke et måltid i en af ​​de fire a-la-carte-restauranter. Gæster har adgang hele dagen til reservation systemet. Fremragende service på den italienske restaurant. Fantastiske tjenester fra strand tjener, hurtig levering af drinks og frisk frugt. Jeg vil varmt anbefale hotellet til alle, der planlægger en ferie i Grækenland.

 
31-05-2019

Indlæg af Anne K Odense, Danmark

Fantastisk!

Dette hotel er simpelthen gennemgående fantastisk! Hotellet er bygget i super flot, græsk stil og ikke ligesom andre hoteller, som blot er en stor kasse. Det er ligesom en lille by og bygningerne er ekstremt flot vedligeholdt! Hotellet byder på et utal af spisemuligheder. Der er en masse små restauranter omkring pool-området, som man kan benytte lige når man har lyst uden at bestille bord. De fire a-la-carte-restauranter ligger ned til stranden og kræver bordreservation. De er super fine og serverer rigtig lækker mad - flot anrettet og god service. Dog var servicen i den asiatiske restaurant noget sløj... Tjenerne forstod ikke rigtig engelsk, og vi måtte tre gange forsøge at bestille drikkevarer, før de kom med det rigtige. Poolområdet er så flot, vedligeholdt og rent. Der kommer indimellem tjenere rundt omkring pool-området for at tage bestillinger på drikkevarer. Så går der maks 15 minutter til de kommer med ens drikkevarer. Virkelig god service! Værelserne var flotte og meget rene! Vil anbefalde dette hotel til alle - par, familier, venner - alle! Det er så lækkert, og der er noget for alle!

 
30-05-2019

Indlæg af kamillam220

Skønt hotel

Et lækkert hotel til både par og familier. Der er alt med, når man har all inkl. Masser af god mad, lækre pools, god underholdning til børn og voksne. Lækre små pool cafeer med forskelligt udvalg. Rent og pænt

 
09-06-2018

Indlæg af LiseKBN Danmark

Fantastisk hotel - LANGT over forventning !

Fra start til slut, havde vi et perfekt ophold på Mitsis Blue Domes. Deres høflighed og service er fantastisk. Selve stedet PERFEKT. Vi havde en bungalow med egen pool, og vil til enhver tid booke det igen - det var perfekt for os. Og som en ekstra service - så kom der en tjener forbi 2-3 gange om dagen og tog imod ordrer på drikkevarer!!!!..Maden var super lækker - MASSER at vælge imellem, og oceaner af skøn frisk frugt & grønt, og ikke mindst Feta ! :) Rengøringen var til højeste karakter, tror aldrig jeg har været på et hotel hvor de er så grundige - og man føler at der er gjort rigtig rent hver eneste dag. Alt i alt et MEGA FANTASTISK hotel - som vi VARMT kan anbefale alle ! og psssssssst, de var søde at stoppe den høje musik kl. 22.00 hver aften - så der var absolut ingen uro - alle kunne sove :)