Bedømmelse af Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,4 ud af 10 baseret på 81 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,4 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mad og drikke
 
9,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,1 / 10
Service
 
9,4 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-20


10 ud af 10

+
perfekt som all incl
-
more light in bathroom

Bekræftet køb : 2019-09-20


10 ud af 10

+
Fantastiske faciliteter. Professionelle, servicerede og smilende medarbejdere på alle niveauer. Mad og drikke. Ingen begrænsninger i all inklusive sortimentet. Døgnet rundt. Suppleret med mulighed for a la carte på 10 forskellige restauranter. Fantastiske poolområder. Alle offentlige toiletter rengjorte og pæne 24/7. På trods af rigtig mange gæster, sørgede en veltilrettelagt logistik for, at det ikke føltes overfyldt nogle steder på hotellets områder. Fantastiske aftenarrangementer med musik, optræden og teater i topklasse. Efter vi blev checket ind og udstyret med et armbånd var det ikke nødvendigt at betale for noget som helst af den omfattende service og mad og drikke. Fra og til alle steder inden for hotellets områder kunne vi bestille transport og blive kørt i små “golfvogne” beregnet til fire personer. Hotellets reception var døgnbemandet og altid klar til at efterkomme alle ønsker. Enten ved personlig henvendelse eller ved opkald på telefon fra værelset.
-
Flere toiletter ved nogle poolområder. En rundvisning efter ankomst i en af “golfvognene”. Det er et kæmpe område, det tager lang tid at lære at kende. Vi brugte den første uge til at få det for os, nødvendige overblik.

Bekræftet køb : 2019-09-13


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-12


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-06


9 ud af 10

+
De 4 a la carte restaurant
-
Saltvands pool skulle være klorvand.

Bekræftet køb : 2019-09-05


10 ud af 10

+
Det hele en fantastisk hotel med service hel i top
-

Bekræftet køb : 2019-09-05


9 ud af 10

+
Personalet på hotellet samt de mange faciliteter
-
Gartner personalet støjede tidlig om morgenen kl 8 med hækklipper

Bekræftet køb : 2019-09-05


10 ud af 10

+
Det er virkelig smukt! Selvom hotellet var fuldt booket, så virkede det slet ikke overrendt, fordi det er så spredt ud, og der er så mange forskellige poolområder. Hotellet er meget mere børnevenligt, end det fremgår af billeder beskrivelse. Der er rigtigt fint og stort børneområde med både børnepool, legeplads og stort indendørs legeområde.
-
Det er besværligt at komme omkring med klapvogn, og jeg vil absolut ikke anbefale det til gangbesværede, da man hele tiden skal op og ned af trapper.

Bekræftet køb : 2019-08-30


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-23


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

4483 bedømmelser
Meget godt
 
2868
Godt
 
1009
Middel
 
402
Mindre godt
 
133
Dårligt
 
71

5 nyeste bedømmelser

10-09-2019

Indlæg af 23gm05

Rigtig 5* hotel på Kos

Et vidunderligt hotel, et af de bedste, jeg nogensinde har boet i Grækenland! Ren og velholdt. Havvandspooler med forskellige dybder og krystalklart vand. Værelserne var smukke og meget, meget rene. Masser af spisemuligheder, 6 restauranter i poolområdet, du kan bruge uden at bestille bord. Enkelt elektronisk bestillingssystem til at booke et måltid i en af ​​de fire a-la-carte-restauranter. Gæster har adgang hele dagen til reservation systemet. Fremragende service på den italienske restaurant. Fantastiske tjenester fra strand tjener, hurtig levering af drinks og frisk frugt. Jeg vil varmt anbefale hotellet til alle, der planlægger en ferie i Grækenland.

 
31-05-2019

Indlæg af Anne K Odense, Danmark

Fantastisk!

Dette hotel er simpelthen gennemgående fantastisk! Hotellet er bygget i super flot, græsk stil og ikke ligesom andre hoteller, som blot er en stor kasse. Det er ligesom en lille by og bygningerne er ekstremt flot vedligeholdt! Hotellet byder på et utal af spisemuligheder. Der er en masse små restauranter omkring pool-området, som man kan benytte lige når man har lyst uden at bestille bord. De fire a-la-carte-restauranter ligger ned til stranden og kræver bordreservation. De er super fine og serverer rigtig lækker mad - flot anrettet og god service. Dog var servicen i den asiatiske restaurant noget sløj... Tjenerne forstod ikke rigtig engelsk, og vi måtte tre gange forsøge at bestille drikkevarer, før de kom med det rigtige. Poolområdet er så flot, vedligeholdt og rent. Der kommer indimellem tjenere rundt omkring pool-området for at tage bestillinger på drikkevarer. Så går der maks 15 minutter til de kommer med ens drikkevarer. Virkelig god service! Værelserne var flotte og meget rene! Vil anbefalde dette hotel til alle - par, familier, venner - alle! Det er så lækkert, og der er noget for alle!

 
30-05-2019

Indlæg af kamillam220

Skønt hotel

Et lækkert hotel til både par og familier. Der er alt med, når man har all inkl. Masser af god mad, lækre pools, god underholdning til børn og voksne. Lækre små pool cafeer med forskelligt udvalg. Rent og pænt

 
09-06-2018

Indlæg af LiseKBN Danmark

Fantastisk hotel - LANGT over forventning !

Fra start til slut, havde vi et perfekt ophold på Mitsis Blue Domes. Deres høflighed og service er fantastisk. Selve stedet PERFEKT. Vi havde en bungalow med egen pool, og vil til enhver tid booke det igen - det var perfekt for os. Og som en ekstra service - så kom der en tjener forbi 2-3 gange om dagen og tog imod ordrer på drikkevarer!!!!..Maden var super lækker - MASSER at vælge imellem, og oceaner af skøn frisk frugt & grønt, og ikke mindst Feta ! :) Rengøringen var til højeste karakter, tror aldrig jeg har været på et hotel hvor de er så grundige - og man føler at der er gjort rigtig rent hver eneste dag. Alt i alt et MEGA FANTASTISK hotel - som vi VARMT kan anbefale alle ! og psssssssst, de var søde at stoppe den høje musik kl. 22.00 hver aften - så der var absolut ingen uro - alle kunne sove :)

 
01-06-2017

Indlæg af Aarhus_Frankie Århus, Danmark

Rigtig godt og lækker all inclusive

Er netop kommet hjem efter en skøn uge på Blue Domes Resort. Vi var 6 voksne og 3 små børn. Alt i alt en super oplevelse. Prøvede deres massage og scrub behandlinger. Skønt - meget afslappende, ikke så meget til behandling af ømme muskler, efter min mening. Maden i den store restaurant var lækker og der er rigtig meget at vælge imellem - både morgen, middag og aften. Der er 6 andre spisesteder, der er åbent det meste af dagen - her synes jeg specielt pita og pandekage stederne var rigtige gode. Sushien var også god, men ikke den flotteste, men var frisk og lækker. De bedste mad fik vi på den italienske og den græske restaurant, hvor man skal bestille bord. Her er også mulighed for asiatisk og mexicansk. Der er masser af pools, som alle er med saltvand og alle ca 140 cm dybe. Der er også et bade/legeområde til børn. Masser af liggestole også ved stranden. Super service i alle barer og lækkert det var Pepsi cola. Vi tog en taxa fra lufthavnen for 22 euro til hotellet og det tager 15-20 min. Når man er ankommet og tjekket ind, kan man gratis blive kørt til værelset i små golfvogne. Vi besøgte også byen Kardemena, som er ca 4-5 km fra hotellet. Her kan man gå til langs vandet og ellers koster en taxa 10 euro. Der går også bus fra hotellet. Det gør der også til Kos. Man kan låne badehåndklæder, mod et depositum på 20 euro på hotellet. Det er ikke muligt at stryge på hotellet. Super venligt personale.