Bedømmelse af Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,2 ud af 10 baseret på 113 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,2 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mad og drikke
 
8,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,9 / 10
Service
 
9,2 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Smukt og dejligt, venligt personale. God mad de små steder ved poolen, med Pita, Sushi og pandekager.
-
Buffeten til frokost/aften var lidt kedelig, kunne evt. lave temaer eller bare lidt forskelligt fra dag til dag. Det kunne ikke lade sig gøre at få bord på de 4 restauranter, hvis det ikke var gjort hjemmefra. Vi fik dog hjælp fra Apollo guiden, og fik et bord en aften.

Bekræftet køb : 2021-10-22


8 ud af 10

+
-
At det er umuligt at bestille bord i restauranterne ved vandet kunne godt ændres så man fik tildelt en dag på en eller flere af dem.

Bekræftet køb : 2021-10-22


8 ud af 10

+
God mad på de forskellige mad steder. Og at der var forskellige steder at gå hen, så man ikke kun skulle spise buffeten.
-
At det er svært at få bord på al la carte. Personalet i poolbaren var ekstrem langsomme.

Bekræftet køb : 2021-10-22


10 ud af 10

+
Smukt og flot hotel med skønne pool-områder, strand og forskellige spisesteder.
-
Jeg bookede et dobbelt værelse, men fik et værelse med en opredning. Ydermere var vi 3 på rejsen, men værelset var som et standart værelse til 2, hvilke betyder at der var 2 morgenkåber, 2 glas, 2 dyner osv...

Bekræftet køb : 2021-10-22


10 ud af 10

+
Det at vi havde mulighed for at spise andre steder end den store buffet. Det var et kæmpe plus.
-
Man kunne måske sænke lydniveauet om aftenen i bar området, så man havde en mulighed for at tale sammen. - en person mere i pool-baren. ūüėú

Bekræftet køb : 2021-10-22


10 ud af 10

+
Servicen og der var smukt overalt.
-
Rengøring af værelset.

Bekræftet køb : 2021-10-15


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-15


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-15


9 ud af 10

+
Udsigten og opbygning af hotellets område
-
Varmere pools! Lydisolering på værelser og andre trapper til 1. og 2. sal ved område med egen pool (meget støj fra overboere og gang på jerntrappe). Hvorfor bordbestilling hos italiensk og asiatisk restaurant - der var mange tomme borde. All inklusive rest. altid kø for at spise ude - både morgen og aften, lidt belastende.

Bekræftet køb : 2021-10-15


8 ud af 10

+
Mad, drikke, service fra personalet, omgivelserne
-
Pool, der er egnet til børn fra 4 til 10 år. Børneområdet var for børn fra 0-4 år. Synes det mangler et sted til børn, som ikke er helt små, hvor de kan bade. Hvor de kan bunde og gå og lege.

Bekræftet køb : 2021-10-08


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

4749 bedømmelser
Meget godt
 
3069
Godt
 
1041
Middel
 
420
Mindre godt
 
143
Dårligt
 
76

5 nyeste bedømmelser

10-07-2021

af LiliandLuka Boston, Massachusetts

Passiv-Aggressiv modtagelse

Hotellet modtog 2 børn og to voksne på den mest usle måde ved at lade dem vente i receptionen i 30 graders varme fra klokken 12 til 17. Hotellet og rejseselskabet Spies benytter sig i fællesskab af vildledende marketing, således, at de sælger en værelseskategori, de kalder Privat, delt pool, hvor der ikke er skyggen af noget som helst privat eftersom man deler poolen med resten af hotellets potentielt 1000 andre gæster. Vi har rejst mange steder i verden, også i Afrika, Carribean og Asien. Dog har vi aldrig oplevet en så fjendtlig modtagelse noget sted på planeten. Vi vil anstændigvis i denne sammenhæng (midlertidigt) afstå fra at skrive om Coronaforholdende på hotellet, Spies‚Äô benægtende og inkompetente håndtering af sagen, madforgiftning af 3 ud af familiens 4 medlemmer. I stedet overdrages sagen til Forbrugerombudsmanden. Efterfølgende vil der blive fremlagt foto-dokumentation på alt. Også af børne-afføring og brugte kondomer i den offentlige pool (som Spies beskriver som privat,delt) . Det bedste vi kan fortælle om den ødelagte og dyre ferie, er den albanske rengøringshjælp, som hjalp os hele ugen samt efter sygdom/opkast, og den søde unge pige i hotellets super marked.

 
10-09-2019

af 23gm05

Rigtig 5* hotel på Kos

Et vidunderligt hotel, et af de bedste, jeg nogensinde har boet i Grækenland! Ren og velholdt. Havvandspooler med forskellige dybder og krystalklart vand. Værelserne var smukke og meget, meget rene. Masser af spisemuligheder, 6 restauranter i poolområdet, du kan bruge uden at bestille bord. Enkelt elektronisk bestillingssystem til at booke et måltid i en af ‚Äč‚Äčde fire a-la-carte-restauranter. Gæster har adgang hele dagen til reservation systemet. Fremragende service på den italienske restaurant. Fantastiske tjenester fra strand tjener, hurtig levering af drinks og frisk frugt. Jeg vil varmt anbefale hotellet til alle, der planlægger en ferie i Grækenland.

 
31-05-2019

af Anne K Odense, Danmark

Fantastisk!

Dette hotel er simpelthen gennemgående fantastisk! Hotellet er bygget i super flot, græsk stil og ikke ligesom andre hoteller, som blot er en stor kasse. Det er ligesom en lille by og bygningerne er ekstremt flot vedligeholdt! Hotellet byder på et utal af spisemuligheder. Der er en masse små restauranter omkring pool-området, som man kan benytte lige når man har lyst uden at bestille bord. De fire a-la-carte-restauranter ligger ned til stranden og kræver bordreservation. De er super fine og serverer rigtig lækker mad - flot anrettet og god service. Dog var servicen i den asiatiske restaurant noget sløj... Tjenerne forstod ikke rigtig engelsk, og vi måtte tre gange forsøge at bestille drikkevarer, før de kom med det rigtige. Poolområdet er så flot, vedligeholdt og rent. Der kommer indimellem tjenere rundt omkring pool-området for at tage bestillinger på drikkevarer. Så går der maks 15 minutter til de kommer med ens drikkevarer. Virkelig god service! Værelserne var flotte og meget rene! Vil anbefalde dette hotel til alle - par, familier, venner - alle! Det er så lækkert, og der er noget for alle!

 
30-05-2019

af kamillam220

Skønt hotel

Et lækkert hotel til både par og familier. Der er alt med, når man har all inkl. Masser af god mad, lækre pools, god underholdning til børn og voksne. Lækre små pool cafeer med forskelligt udvalg. Rent og pænt

 
09-06-2018

af LiseKBN Danmark

Fantastisk hotel - LANGT over forventning !

Fra start til slut, havde vi et perfekt ophold på Mitsis Blue Domes. Deres høflighed og service er fantastisk. Selve stedet PERFEKT. Vi havde en bungalow med egen pool, og vil til enhver tid booke det igen - det var perfekt for os. Og som en ekstra service - så kom der en tjener forbi 2-3 gange om dagen og tog imod ordrer på drikkevarer!!!!..Maden var super lækker - MASSER at vælge imellem, og oceaner af skøn frisk frugt & grønt, og ikke mindst Feta ! :) Rengøringen var til højeste karakter, tror aldrig jeg har været på et hotel hvor de er så grundige - og man føler at der er gjort rigtig rent hver eneste dag. Alt i alt et MEGA FANTASTISK hotel - som vi VARMT kan anbefale alle ! og psssssssst, de var søde at stoppe den høje musik kl. 22.00 hver aften - så der var absolut ingen uro - alle kunne sove :)