Philoxenia

På hotel Philoxenia, der ligger uden for byen Massouri, er hyggefaktoren høj. Her kan du nyde en dejlig ferie omgivet af havet og bjergene. Du kan nyde skønne svømmeture i poolen eller i havet, som ligger en kort gåtur væk. Hvis du elsker at klatre, så kan vi med glæde meddele at nogle af Kalymnos’ bedste klatrestier ligger i nærheden.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

mad og drikkelse
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 600 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Philoxenia er et hyggeligt hotel, som ligger lige uden for byen Massouri. Hotellet er smukt beliggende med havet på den ene side og bjergene på den anden. Kort afstand til nærmeste badested og den større strand Massouri Beach ligger ca. 600 meter væk. Flot poolområde med poolbar og lille restaurant. Ved poolen findes solstole og parasoller. Fra hotellet har du skøn udsigt over øen Telendos of havet.

Deponering i receptionen mod betaling. Gratis wifi i lobbyen. Tæt på hotellet findes nogle af Kalymnos' bedste klatrestier. Begrænset trafik.

Måltider

Dobbeltværelserne:
Indgår:

  • Morgenmad

Lejlighederne:
Ingen måltider indgår
Kan tilkøbes:

  • Morgenmad

Alle hoteller i Kalymnos

Aegean Homes

På dette hotel venter der hygge i sin reneste form. Her bor du i hyggelige lejligheder med havudsigt. Fra den maleriske taverne er udsigten skøn. Efter middagen kan du tage en behagelig kort gåtur til stranden og nyde aftensolen.

Kalypso Kalymnos

Velkommen til hotel Kalypso i hyggelige Myrties på Kalymnos. Hotellet har en central beliggenhed med hyggelige taverner, barer og butikker tæt på. Du kan også nyde den dejlige pool og udsigten ud over Det Ægæiske Hav og øen Telendos.

Zephyros

Velkommen til fredfyldte Kalymnos hvor du kan nyde en afslappende ferie på dette populære hotel Zephyros. Her tilbydes moderne dobbeltværelser, der alle har balkon, nogle med delvis havudsigt. Hotellet er en god base for at udforske Kalymnos berømte vandrestier.

Plaza

Hotel Plaza tilbyder god beliggenhed lige ved havet på Kalymnos med havudsigt fra både værelset og poolområdet. Nedenfor hotellet ligger sandstranden Massouri Beach, hvorfra man kan se over til den lille ø Telendos. En kort gåtur væk ligger Massouris god udbud af restauranter, butikker og udeliv.

Kantouni Beach Boutique Hotel

Velkommen til Kantouni Beach Boutique Hotel - hotellet med den perfekte strandplacering på Kalymnos. Hotellet lokker med lækre værelser og suiter, hvoraf mange har en skøn udsigt over havet. Efter en kort aftentur finder du et stort udvalg af lokale restauranter og barer - direkte ved havet.

Evanik Chic Hotel

Evanik Chic Hotel er et stilfuldt boutiquehotel med stilfulde, elegante og komfortable værelser. For ekstra luksus kan du booke et dobbeltværelse med jacuzzi på terrassen. Du vil blive mødt med græsk gæstfrihed, og hotellets café tilbyder drinks og snacks hele dagen og om aftenen. Hotellet ligger i centrum af Pothia, inden for gåafstand af havnen, restauranter og barer.