Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 11 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
6,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
8,4 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Generelt meget godt hotel
-
Frugt til morgenmad

Bekræftet køb : 2021-10-08


3 ud af 10

+
Terrasse til værelse
-
Opdatering af alt i køkkenområde + badeværelse Slidt hotel

Bekræftet køb : 2021-10-01


4 ud af 10

+
Værten Nikolas er en fin fyr, men hotellet er ikke som omtalt. Ingen restaurant - pga. Corvid?? Ligger et stykke fra byen - vi havde aldrig valgt dette hotel, hvis vi var bekendt med hotellets nuværende situtation. Aircondition virkede ikke, badekar er ikke egnet til ældre, rengøring mangelfuld - mgl. toiletruller, håndklæder m.m. Det bedste må være baren med mulighed for drikkevarer + omgivelserne der.
-
Alt kan forbedres ved dette hotel, mange gæster er kommet her i mange år - dengang søster stod for maden og familien hjalp til. De har nogle gode minder, der gør at de bedre kan tåle nuværende manglet! Nu er det primært Nikolas, så han står for alt - nogle gæster spurgte os, hvordan vi havde det? Det værste er nok trapperne, hvor der spares på lyset, så det er livsfarligt at gå på de mørke trapper og gange. Jeg havde et voldsomt fald, har været på skadestuen, min mand faldt også, en dansk kvinde brækkede sin arm. Badekaret er under al kritik, fordi bunden er så ujævn, så det er svært at stå op, når man skal have brusebad. Rengøring er sølle, aircondition der betales for, stopper spontant i løbet af natten, vores var ubrugelig, blev påtalt flere gange, da montøren endelig kom var der en del galt med den, men efter endt reparation stoppede den igen samme nat - vi fik dekort, men måtte sove for åben dør det meste af tiden. Køleskabet var ej heller stabilt. Vi har været i Grækenland siden 1987, ofte små øer hvor alt virkede tilfredsstillende, så denne oplevelse havde vi gerne været foruden.

Bekræftet køb : 2021-09-24


10 ud af 10

+
Vi har benyttet hotellet i mange år. Det er som at komme hjem igen!
-
Parasoller! (Apollo Rejser) ?

Bekræftet køb : 2021-09-17


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-10


10 ud af 10

+
Beliggenheden med smuk udsigt og venligt personale
-

Bekræftet køb : 2021-08-27


9 ud af 10

+
Dejlig fredelige sted, fantastisk udsigt
-

Bekræftet køb : 2021-08-20


9 ud af 10

+
Udsigten, poolområdet og beliggenheden
-
Alm. vedligehold på værelser

Bekræftet køb : 2021-07-30


10 ud af 10

+
Hyggeligt lille familie et hotel
-

Bekræftet køb : 2021-07-16


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

120 bedømmelser
Meget godt
 
86
Godt
 
23
Middel
 
7
Mindre godt
 
3
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

19-08-2019

af ClaraMonefeldt Kalymnos, Grækenland

Fantastisk oplevelse

Philoxenia er det hyggeligste lille familiehotel med den bedste service. Ejeren er behjælpeligt hvad alt man behøver at vide. Det ligger i utroligt smukke omgivelser! Dette kan kraftigt anbefales🤗🤗🤗

 
19-07-2019

af Mariakj17

Kæmpe anbefaling!

Et utroligt dejligt familiedrevet hotel, med en skøn imødekommende atmosfære. Man mærker hurtigt den hjemmelige og familieorienterede atmosfære når man træder ind på hotellet. Alle der arbejder der er enten familiemedlemmer, eller gode venner af familien. Alle er meget imødekommende og serviceminded. Vi boede på dobbeltværelse på 1. sal. Fint værelse, med flot balkon med den mest fantastiske udsigt over til Telendos (øen foran). Fint badeværelse med brus/badekar, toilet osv. Sengene var af ældre stand og kunne måske trænge til udskiftning. Dejligt med et lille køleskab på værelset til vand/ brugt mm. Der blev gjort rent på værelserne hver dag og der blev med mellemrum skiftet håndklæder osv. Aircondition kostede os ca. 5 euro pr. døgn, men var uundværlig for os (juli måned). Vores ophold var inklusiv morgenmad, hvilket var den lækreste morgenmadsbuffet. Man kunne spise både indenfor, eller ude ved poolen. Der var stort udvalgt af madvarer: brød, kager, frugt, yoghurt, æg, pølser, bønner, oliven, juice, kaffe, pålæg, græske specialiteter etc. Der var mulighed for også at købe frokost, aftensmad, drinks osv. på hotellet, som bliver serveret enten inde, eller ved borde udenfor. Lækker mad i gode omgivelser. Hele familien på hotellet var meget imødekommende. Man skulle aflevere sin værelses nøgle når man forlod hotellets areal. Man blev altid mødt af de ansatte med et ønske om en god dag/ aften, eller et spørgsmål om hvordan man havde det. Værten Nicholas er utrolig opmærksom på alle gæsterne og sørger virkelig for at give alle et godt ophold og hjælpe med hvad han kan ift. komfort, praktiske anliggende med turer, historier om Grækenland, traditioner osv. En meget sympatisk og humoristisk mand. Hotellet ligger dejlig tæt på byen Massouri. På gåben tager det maks 10 min. at komme ind til byen. Massouri er en utrolig hyggelig by, med restauranter, tavernaer, caféer, mini markeder og små butikker. Vi var hele øen rundt, men fandt endnu ikke en by på øen, ligeså skøn som Massouri. Herfra en kæmpe anbefaling til Hotel Philoxenia, som vi helt sikkert vil besøge igen!

 
06-07-2012

af Flemming L Aalborg, Denmark

Sublimt rejsemål

En uforglemmelig ferie på et fremragende familiehotel. Dejlig stemning og god service hele vejen igennem. Udsigten fra balkonen kan slet ikke beskrives - den skal opleves. Øen er flot, overskuelig og mangfoldig. Befolkningen imødekommende og venlig,og slet ikke anmasende og påtrængende som andre steder. Glem ikke at besøge naboøen Telendos. 5 stjerner herfra :D

 
21-07-2021

af Caroline J

The cozy place

A very nice and cute hotel for all kinds of people. Beautiful pool and view. The service is fantastic by Nicholas and staff! Good cleaning and working AC. And coziness factor 1000 with the cute goats that wander in the mountains behind. Will Have been here several times, and there will be more!

 
08-09-2019

af V2726UYpaull

Wonderful

This is our second time here at the Philoxenia and as usual Nikolas and his lovely family have made us feel so welcome. A well positioned hotel just outside the busy resort of Masouri but an easy walk away. The rooms are bright, clean and comfortable. The views across the bay of Telendos are breathtaking. A real home from home.