Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,7 ud af 10 baseret på 111 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,7 / 10
Rengøring
 
6,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,0 / 10
Mad og drikke
 
7,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,5 / 10
Service
 
7,6 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Hyggeligt og i tilpas afstand til byen.
-
Noget nedslidt efterhånden og manglende rengøring af poolen.

Bekræftet køb : 2024-06-08


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-05-25


6 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Toilettet virkede ikke de første to dage. Køleskabet virkede ikke, og de kom så med minikøkeskab og sagde der ville komme nyt køleskab mandag. Men det kom ikke og de nævnte det ikke.

Bekræftet køb : 2024-05-25


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-21


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-22


8 ud af 10

+
Gode senge, der ikke var for hårde. Stor altan/terrasse med fin udsigt.
-
Jeg kan ikke huske, om det var nævnt i jeres omtale af hotellet på hjemmesiden, at der ikke er elevator. Det er der ikke !!!! Vi boede øverst oppe på 3. etage

Bekræftet køb : 2023-09-15


7 ud af 10

+
Personalet var vældig søde/venlige. Den dejlige terrasse som hørte til lejligheden,.den skønne udsigt til vand og bjerge. Vil også fremhæve Birte og Ole som var vores guider på seniorerejsen,de kan sproget og ved en masse om øen og havde arrangeret en fantastisk uge.
-
Bestemt ikke egnet til dårligt gående rigtig mange trapper og ingen elevator,bedre markering af kontakter til lys på gangene var meget svære at finde i mørke. Ville være dejligt med liggestol /solseng på lejlighedsterrassen. Er svært at svare på spørgsmål 15&16,da der ikke er Apollo service på rejsemålet. (heldigvis havde vi Birte og Ole)

Bekræftet køb : 2023-09-15


3 ud af 10

+
Lå egt. fint. Lidt uden for byen.
-
Der var noget slidt. Kedelig udsigt fra hotellejligheden.

Bekræftet køb : 2023-09-08


7 ud af 10

+
Udsigten
-

Bekræftet køb : 2023-09-01


7 ud af 10

+
Stille og roligt. God beliggenhed. Sødt personale.
-
Rens poolen lidt oftere.

Bekræftet køb : 2023-09-01


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

132 bedømmelser
Meget godt
 
90
Godt
 
27
Middel
 
8
Mindre godt
 
5
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

10-09-2023

af 135ullap

Ej godt nok uagtet at det trænger til vedligholdelse

Som beskrevet et familiedrevet hotel, der kan trænge til vedligeholdelse, så det var vi forventningsafstemt i forhold til. Helt ok at der mangler en flise, løse lamper mm. Gode senge, flot udsigt og dejligt man kan tilkøbe aircondition. Jeg oplevede larm/manglende ro på terrasserne og poolområdet, men det var udelukkende larm fra værtsfamilien - Ipad, film, Messenger, fodbold på tv med høj lyd, telefoner der ringer mm - ej fra gæster - men fra værtsfamilien der opholdte sig på terrassen. Service i lejligheden var beskidt (sort og fedtet) og der var kun børste og tørrestativ, men ikke sulfo, klude - så kunne man jo selv vaske op, jeg brugte shampoo og vaskede alt af inden jeg tog i brug. Rengøring af værelser (uagtet at vedligeholde kalder),var ikke god nok, eksempelvis spindelvæv ved sengen, urene haveborde, sæberester ved håndvask, fliser på badeværelset. Jeg valgte hotellet fordi det var familiedrevet og forventede dermed en hyggelig stemning, men oplevede ikke en imødekommende, venlig og serviceminded familie der ønskede gæsterne et godt ophold, gæsterne var sådan lidt i vejen. En anden gæst blev latterliggjort da han gik tværs over terrassen for at smide affald i spand, “ved du godt der er én hende hvor du kom fra? Hø hø” ! Ej OK kommunikation. Og jeg skal sige, at jeg IKKE klagede til dem mens jeg var der, så vi var ikke engang i konflikt, men jeg besluttede mig for at anmelde på TripAdvisor for at dele mit indtryk. Jeg vil vælge andet hotel næste gang.

 
27-06-2023

af Curious41829484174 Fredericia, Danmark

Skøn ferie på Kalymnos 🇬🇷☀️😎❤️

Et fint og godt beliggende hotel - vi havde en fin lille lejlighed med den skønneste udsigt. Rengøring i top, Græsk familiehotel, hvilket også betyder at vi får del i deres dagligdag med børn og bedsteforældre - og det var skønt ! Sød og imødekommende personale og chefen var omend højlydt en rar mand, her kunne vi godt komme igen ❤️😎❤️

 
23-09-2022

af KristianA177 København, Danmark

Hyggeligt familedrevet hotel

Vi boede i 2 lejligheder i en uge. Hotellet er meget græsk og traditionelt. Hvis man er til fancy moderne hoteller skal man vælge noget andet, men vi er mest til de hyggelige meget græske hoteller og det levede det fuldt op til. Ejeren Nikolas er utrolig venlig og hjælpsom. Værelserne er rummelige og i lejlighederne havde vi en kæmpe terrasse med udsigt over havet. Meget fin rengøring og ren lækker pool. Ligger 10-15 minutters gang fra de fleste tavernaer men vi kan godt lide at gå. Der var til gengæld noget længere til en god strand. Er ikke velegnet til dårligt gående da der er mange trapper og bruseren er så man skal over badekarrets kant. Absolut et sted vi vil bo igen hvis vi kommer til Kalymnos. Vi ved ikke hvordan morgenmaden er da vi selv lavede det - minimarked med frisk brød under 100 meter derfra.

 
19-08-2019

af ClaraMonefeldt Kalymnos, Grækenland

Fantastisk oplevelse

Philoxenia er det hyggeligste lille familiehotel med den bedste service. Ejeren er behjælpeligt hvad alt man behøver at vide. Det ligger i utroligt smukke omgivelser! Dette kan kraftigt anbefales🤗🤗🤗

 
19-07-2019

af Mariakj17

Kæmpe anbefaling!

Et utroligt dejligt familiedrevet hotel, med en skøn imødekommende atmosfære. Man mærker hurtigt den hjemmelige og familieorienterede atmosfære når man træder ind på hotellet. Alle der arbejder der er enten familiemedlemmer, eller gode venner af familien. Alle er meget imødekommende og serviceminded. Vi boede på dobbeltværelse på 1. sal. Fint værelse, med flot balkon med den mest fantastiske udsigt over til Telendos (øen foran). Fint badeværelse med brus/badekar, toilet osv. Sengene var af ældre stand og kunne måske trænge til udskiftning. Dejligt med et lille køleskab på værelset til vand/ brugt mm. Der blev gjort rent på værelserne hver dag og der blev med mellemrum skiftet håndklæder osv. Aircondition kostede os ca. 5 euro pr. døgn, men var uundværlig for os (juli måned). Vores ophold var inklusiv morgenmad, hvilket var den lækreste morgenmadsbuffet. Man kunne spise både indenfor, eller ude ved poolen. Der var stort udvalgt af madvarer: brød, kager, frugt, yoghurt, æg, pølser, bønner, oliven, juice, kaffe, pålæg, græske specialiteter etc. Der var mulighed for også at købe frokost, aftensmad, drinks osv. på hotellet, som bliver serveret enten inde, eller ved borde udenfor. Lækker mad i gode omgivelser. Hele familien på hotellet var meget imødekommende. Man skulle aflevere sin værelses nøgle når man forlod hotellets areal. Man blev altid mødt af de ansatte med et ønske om en god dag/ aften, eller et spørgsmål om hvordan man havde det. Værten Nicholas er utrolig opmærksom på alle gæsterne og sørger virkelig for at give alle et godt ophold og hjælpe med hvad han kan ift. komfort, praktiske anliggende med turer, historier om Grækenland, traditioner osv. En meget sympatisk og humoristisk mand. Hotellet ligger dejlig tæt på byen Massouri. På gåben tager det maks 10 min. at komme ind til byen. Massouri er en utrolig hyggelig by, med restauranter, tavernaer, caféer, mini markeder og små butikker. Vi var hele øen rundt, men fandt endnu ikke en by på øen, ligeså skøn som Massouri. Herfra en kæmpe anbefaling til Hotel Philoxenia, som vi helt sikkert vil besøge igen!